|
Драг ИДИВИДИ |
Внеси реплика | страница <1 8182838485 100> |
Автор | |
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг идивиди,
немам контрола врз тоа кој се ќе влезе во мојот живот и ќе ми ја наруши рамнотежата, ама пак затоа имам можност да избирам низ кој прозорец ќе го исфрлам... simple as that. |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг Идивиди,
Сега ми јавија дека починал. Се измачи човекот, срцево ми плачеше кога го гледав. И тешко ми е. Многу добар човек си замина. Нема правда. Нема |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг Идивиди... само да си поофкам и да одам да си легнам.
Последниве денови воопшто немам сила било што да правам.... Многу сакам да имам трошка временце па да расчачкам, ама верувај немам сила сега... Дај еднаш добро да се наспијам па ќе маткаме од утре натака... |
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг Идивиди,
Кажи ми како да не ги сакам? Какооо? Кога ги прават најубавите мафинчиња. Срциња на тета Друго ќе ти зборев. Уште ден - два и одиме на прослава. Чувствувам дека ќе биде убава прослава за Нова Година. Само дождот да не не дружи, се друго ќе биде прифатливо. А ако има снег, уште поприфатливо! Па ќе се читаме во новата 2014, се надевам во малку подобро расположение од оваа. |
|
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
Драг Идивиди, нешто си ми смешен денеска. Како шкотланѓанец во кариран килт си се направил. А и шлицот почнал да ти се отвара... |
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13926 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,,,,drag idividi,,,,, ,,,,ochigledno na damava pametot vo posledno vreme ,i e sade ,,,nakaj shlicovi,,,, ,,,,bi te zamolil pod hitno da i ispratish beli lukchinja da si gi stavi pod pazuvite,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,amiin,,,,,,,,,,,,,, |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драго форумче,
Имам една нова колешка, 20% месо останатото ветер и магла. Не знае ни еден лист да испринта двострано, не знае да збори како што треба. И баш јас и мојата среќа што ја имам, нон стоп сме и мета. Се што не може таа, мора да можам јас. Ми иде во лице да и кажам колку е глупава, неупотреблива. Ама ќе издржам, ќе си оди кај и да е. Се надевам!
|
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг Идивиди, Пајсер или се изнасмеал или се изналутил за лукот Тоа лукчето ако е за да не ме урочат, јок, не го сакам. Ни лук јала, ни лук мирисала, ама шлиц носела.... Амин! |
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13926 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,drag idvid,,,, ,,,,,definitivno iznasmeal,,,,,,,,,,kakvo lutenje,,,,toblerone sum bre,,,, ,,,,,aaaa ne ,,ne e za urok tuke e protiv,,,,,,,,, ,,,a shlicot,mha,,,,podobro stavaj ushte edna brezletna,,,,,,, ,,,,mina,,,,,,,,,,, |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ах Драги мој бе, Иди види...
Кога само би знаел...и кога би можела да ти кажам...би ме разбрал ли??? |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Идивиди
Многу чудни се луѓево. Едни ќе те насмеат, други ќе плукаат по тебе, трети ќе те изненадат со тоа што ќе се вратат да излижат кај што плукале. Не можам да ги разберам таквите, од нигде никаде ете ти ги пред врата и бараат да ги примиш во твојот топол дом, таму кај што си се трудел се да е чисто, миризливо. Таму каде што си потрошил многу непреспиени ноќи за да го направиш баш такво катчето! Таму каде што си го вложил целото слободно време баш кога тие не те поддржале, кога не ти биле ништо во животот. И што? Ќе ги пуштиш пак во твојот дом, ќе им сервираш се на готово, твојот труд и твојата мака пак ќе биде залудна. По некое време ќе си одат и пак ќе бидеш тој што не чини. Таквите не знам ни како имаат лице да се вратат и да молат. Кога на никого не му тре**м подобро да ме нема, нели? Епа зошто кога тие знаеле дека не си им потребен, пак се враќаат? Најдобро е кога човек знае да каже НЕ. Големо НЕ! Изменето од evangeline - 29.Јануари.2014 во 23:34 |
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Златен....Не драг,но јаден идивиди требало темава да си ја крстиме.
Кога уште не трпиш. |
|
bellas
Група Регистриран: 10.Јануари.2014 Статус: Офлајн Поени: 77 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
idividi...dojdov ,vidov i si otidov
koga doagaat gosti se posluzuvaat so slatko ,a ne so muvlosano sirenje poradi mojot stav za Kajmakovski koj ne se sovpaga so site drugi clenovi bev docekana so mnogu loso i poucno dobredojde....sramota ostanete mi so zdravje http://www.youtube.com/watch?v=eYQayiK6jKg |
|
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....sto e ovaa guzva vecerva....da ne ti e rodenden
|
|
vivi
|
|
Внеси реплика | страница <1 8182838485 100> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |