|
Бугари - 100% ТуркоМонголи |
Внеси реплика | страница <1 820821822823824> |
Автор | ||
д4б3
Сениор Lord OFF the topic Регистриран: 31.Јули.2013 Статус: Офлајн Поени: 2580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
еве бе, читам и македонската пропаганда - гледай у десно - има континуитет |
||
Platenik
Сениор Регистриран: 29.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 3600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ете ако те прави среќен ќе го додадеме и тоа одринска. Суштински ништо не променува. И во тој случај ја нема вашата толку посакувана одредница, бугарска. Да незборувам пак за тоа дека некој со текот на времето се освестил и решил да го отфрли тоа одринска, како небитно за македонската борба! BTW си ги постави ли прашањата, а чиј одговор се предуслов за надополнување на интелектуалниот заостатокот. Спротивно бугарска пропаганда ве прави ништо друго сем нејзини жртви? Коректниот одговор на истите исто така ќе допринесе да се забрза интелектуалниот развиток. |
||
Гроф Игнатиев: "Ви се обрнувам Вам (г-дин Бахмачев), дека ЈАС ЈА СОЗДАДОВ ВЕЛИКА БУГАРИЈА, ЗАРАДИ РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ на исток "- (М.Цемовиќ - " Маќедонски проблеми и Маќедонци", Београд, 1913 ,33.)“
|
||
д4б3
Сениор Lord OFF the topic Регистриран: 31.Јули.2013 Статус: Офлајн Поени: 2580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
да бе сега сум интелектуално повисоко |
||
Platenik
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Само под услов да си нашол витински одговор на прашањата! Се друго е само вербална дијареа! Изменето од Platenik - 01.Април.2014 во 15:20 |
||
Гроф Игнатиев: "Ви се обрнувам Вам (г-дин Бахмачев), дека ЈАС ЈА СОЗДАДОВ ВЕЛИКА БУГАРИЈА, ЗАРАДИ РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ на исток "- (М.Цемовиќ - " Маќедонски проблеми и Маќедонци", Београд, 1913 ,33.)“
|
||
д4б3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
априлий бе
|
||
Platenik
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ну погади!
|
||
|
||
д4б3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
чоли и каснакоски в/с МАНУ, платеникот, мунгосот и ..... |
||
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
идивиди и нападите на каснакоски,чоли,д4б3
Мора да сте ја наместиле се утиња ли ова. |
||
д4б3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Аууууууу...Извини ја не ја заприметив изворноста на Вашиот тим.Да да сега
јасно гледам од Азија некаде. |
||
д4б3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ubu
|
||
д4 б3
Сениор Регистриран: 17.Јули.2014 Статус: Офлајн Поени: 1206 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
http://mn.mk/komentari/9280-Ruska-enciklopedija-od-1900-godina-go-potvrduva-postoenjeto-na-makedonskiot-jazik
„Јужните делови кои ги опфаќа балканските и пријадранските славјани, т.е. Бугари и Македонци (со древен црковнославјански јазик) абе овие од македонската нациа ептен забегнале |
||
Mazak
Сениор Регистриран: 24.Мај.2015 Локација: YesImSupercool Статус: Офлајн Поени: 629 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Побугарчен е лошо да си...растргнат помеѓу две вистини.
А и не им држат вода тезите на бугариве нивни историски дека историјата на дел од балканот започнува по нивната окупација затоа што кога за македонците пишувала историјата, тие не се споменати-не постоеле. Изменето од Mazak - 02.Јули.2015 во 05:07 |
||
“Be content with what you have. You have enough to live a happy life.”
|
||
д4 б3
Сениор Регистриран: 17.Јули.2014 Статус: Офлајн Поени: 1206 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
http://mn.mk/kultura/10664-Izgradba-na-zicarnici-za-vreme-na-Prvata-Svetska-Vojna
Таа била обезбедувана од 250 бугарски војници и 850 воени заробеници меѓу кои имало: Англичани, Шкоти, Индијци, Грци, Французи, Мароканци, Алжирци, Тунижани, Сенегалци, Мадагаскарци, Италијанци, Руси, Албанци, славјански бегалци од Австро-Унфарската војска и други. унфарци |
||
old d4b3
|
||
Внеси реплика | страница <1 820821822823824> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |