![]() |
|
Што знаеш за мене ... !? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8081828384 464> |
Автор | |
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...ииии -има откупен општествен стан на свое име,за кој не плаќа данок..оти не знаел дека треба.. -не сака да плаќа како сите пола-пола парно заради тоа што не го користи... -има кола ама не ја вози оти сака да ги тестира новите автобуси и нивниот капацитет во СК. -многу се разочарува што Владата негова го средува Скопјето.. еее што знае тој.. |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
bogami,
![]() da beshe ovoj u chikago, ...koj znae dali ke ja preziveeshe nokjta ,... od tolku (mu) znaenje!
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
deka e veren maz!
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
....od svashta vadeshe citati ,...porano...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Anita1 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 898 |
deka e spor so odgovori
![]() |
|
jas sum jas....
|
|
![]() |
|
Klara-D ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 2671 |
се поретко ја има и таа како мене
![]() |
|
![]() |
|
...bolje i da ne...doznaam,
...milsam,...bolje za,...nea! ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Дека за ништо на светот нема да пишува на кирилица (освен во потпис)
![]() |
|
![]() |
|
..potpisot na kirilica mi bil?!
![]() auuu...dobar potsetnik e ovoj ...nad mene. ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
ne sum ni prasala za da znam
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
...nema ni da dozne ...i da prasha!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
ne mnogu
|
|
![]() |
|
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Znam deka ima pajazina na zidot
![]() |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
deka e najzgoden decko
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8081828384 464> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |