|
Бугари - 100% ТуркоМонголи |
Внеси реплика | страница <1 678910 824> |
Автор | |||
ntg2003
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 483 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Това за мен мастер ли беше? или по принцип...
|
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
po princip
hahahahhahah zasto tvoite postove vinagi me nasmivaat Изменето од anakin - 20.Јануари.2008 во 12:14 |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
ntg2003
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Татар најде да му кажува на македонецот дека крадел историја |
|||
pol.B.Drangov
Сениор Регистриран: 20.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 87 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
tuk sam za6toto parvo me obigda zaglavieto na temata vi!vtoro me drazni kakvi verni kelemeta ste na srabia!treto za tova kak si talkuvate istoriata kakto si iskate i kakvi dupedavsi ste.ei xora da vi kaga che az sam makedonec i ako nqkoi mi kage che ne sam hte mu izvadq ednoto oko no ako mi kagat che ne sam bulgarin mu vadq i dvete..sa6to taka se draznq che na vsichi bulgari koito sa ot macedoniq vie im lepite etiket macedonec.chupite bulgarski pametnici no tozi na skender beg v centara na skopie go tachite!!!!dupedavci
|
|||
pol.B.Drangov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
na kirilica pi6a samo na bg forumi.pa kato gledam mai 90procenta na kirilica pihete.po tochno na karagica xaxaxaxa |
|||
ntg2003
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
А малко по-приличен език можеш ли да ползваш? Или така те учат в къщи?
|
|||
ntg2003
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Аз съм българин ако не си забелязал още... |
|||
pol.B.Drangov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
[QUOTE=ntg2003] А малко по-приличен език можеш ли?antichen makedonec li me pita tova?
|
|||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
На Хан Аспарух не ги барај спомениците во Македонија, не сме татари па да му подигаме споменици на тој турко-монгол,а за Георгија за твоја информација он е македонец(им ја еба мајката на турците (муслиманите) а и на тие со турко-монголски произход како тебе). А за давање дупиња Дали ова ти е познато?? Изменето од Vladimir88 - 20.Јануари.2008 во 12:28 |
|||
pol.B.Drangov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
kakvo ne ti haresva v moq ton bre?qze sam ot selo
|
|||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ние на караџица(инаку не е караџица нашиот јазик ама ајде нека ти биде) ти на Руски Изменето од Vladimir88 - 20.Јануари.2008 во 12:29 |
|||
pol.B.Drangov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
tva koi e skender beg qxnal bucefau li???
|
|||
ntg2003
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Колко вие на караджица толкоз ние на руски ...липсват ни некои букви и на нас и на вас... |
|||
Внеси реплика | страница <1 678910 824> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |