IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Историја
  Активни теми Активни теми RSS - Бугари - 100% ТуркоМонголи
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Бугари - 100% ТуркоМонголи

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 824>
Автор
Порака
ntg2003 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Декември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 483
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ntg2003 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2008 во 12:13
Това за мен мастер ли беше? или по принцип...
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2008 во 12:14
po princip
hahahahhahah
zasto tvoite postove vinagi me nasmivaat
големо%20гушкање

Изменето од anakin - 20.Јануари.2008 во 12:14
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ntg2003 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2008 во 12:15
Originally posted by anakin anakin напиша:

po princip
hahahahhahah
zasto tvoite postove vinagi me nasmivaat
големо%20гушкање

Кон врв
Vladimir88 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"Arbeit macht frei"

Регистриран: 20.Декември.2007
Поени: 4349
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vladimir88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2008 во 12:15
Originally posted by pol.B.Drangov pol.B.Drangov напиша:

Originally posted by borec borec напиша:

[QUOTE=Vladimir88]Се изгуби нешто полковников :)

bare az nesam zagubil ni6to samo vie deto kradete!!!!istoriqta de.a za notarialnia akt za macedoniq 6te pi6a pak!!!!!

Татар најде да му кажува на македонецот дека крадел историја
Кон врв
pol.B.Drangov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 20.Јануари.2008
Поени: 87
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pol.B.Drangov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2008 во 12:19
tuk sam za6toto parvo me obigda zaglavieto na temata vi!vtoro me drazni kakvi verni kelemeta ste na srabia!treto   za tova kak si talkuvate istoriata kakto si iskate i kakvi dupedavsi ste.ei xora da vi kaga che az sam makedonec i ako nqkoi mi kage che ne sam hte mu izvadq ednoto oko no ako mi kagat che ne sam bulgarin mu vadq i dvete..sa6to taka se draznq che na vsichi bulgari koito sa ot macedoniq vie im lepite etiket macedonec.chupite bulgarski pametnici no tozi na skender beg v centara na skopie go tachite!!!!dupedavci
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pol.B.Drangov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2008 во 12:22
Originally posted by ntg2003 ntg2003 напиша:

Ало, пол. Дрангов, поне малко уважение към домакините, а. И пиши на кирилица, като си толкова българин. Аман от "патриоти".....

na kirilica pi6a samo na bg forumi.pa kato gledam mai 90procenta na kirilica pihete.po tochno na karagica xaxaxaxa
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ntg2003 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2008 во 12:23
А малко по-приличен език можеш ли да ползваш? Или така те учат в къщи?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ntg2003 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2008 во 12:24

Ало, пол. Дрангов, поне малко уважение към домакините, а. И пиши на кирилица, като си толкова българин. Аман от "патриоти".....

na kirilica pi6a samo na bg forumi.pa kato gledam mai 90procenta na kirilica pihete.po tochno na karagica xaxaxaxa

Аз съм българин ако не си забелязал още...
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pol.B.Drangov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2008 во 12:25
[QUOTE=ntg2003] А малко по-приличен език можеш ли?antichen makedonec li me pita tova?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"Arbeit macht frei"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vladimir88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2008 во 12:27

tuk sam za6toto parvo me obigda zaglavieto na temata vi!vtoro me drazni kakvi verni kelemeta ste na srabia.chupite bulgarski pametnici no tozi na skender beg v centara na skopie go tachite!!!!dupedavci

На Хан Аспарух не ги барај спомениците во Македонија, не сме татари па да му подигаме споменици на тој турко-монгол,а за Георгија за твоја информација он е македонец(им ја еба мајката на турците (муслиманите) а и на тие со турко-монголски произход како тебе).

А за давање дупиња

Дали ова ти е познато??

Изменето од Vladimir88 - 20.Јануари.2008 во 12:28
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pol.B.Drangov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2008 во 12:28
kakvo ne ti haresva v moq ton bre?qze sam ot selo
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"Arbeit macht frei"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vladimir88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2008 во 12:29

Ние на караџица(инаку не е караџица нашиот јазик ама ајде нека ти биде) ти на Руски

Изменето од Vladimir88 - 20.Јануари.2008 во 12:29
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pol.B.Drangov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2008 во 12:29
tva koi e skender beg qxnal bucefau li???
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ntg2003 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2008 во 12:32
Originally posted by Vladimir88 Vladimir88 напиша:

Ние на караџица(инаку не е караџица нашиот јазик ама ајде нека ти биде) ти на Руски

Колко вие на караджица толкоз ние на руски ...липсват ни некои букви и на нас и на вас...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 824>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.