IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Зошто машките изневеруваат ???
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Зошто машките изневеруваат ???

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 51>
Автор
Порака
bluebell Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the craziest

Регистриран: 14.Септември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 8041
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bluebell Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2008 во 16:06
Originally posted by diogenskopje diogenskopje напиша:

Ne znam koja e celta na temava..dali da odgovori koj vise izneveruva,,mazite ili zenite,ali sepak da ne se lazeme..Na mazite izneveruvanjeto im e vo genetskiod kod uste so raganjeto (so cest na isklucoci)
A so kogo go pravat neverstvoto, tie genetski predodredeni mazhi?збунетост Se razbira osven onie gej orientiranite!голема%20насмевка
always look on the bright side of the life!
Кон врв
Сандански Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јануари.2008
Поени: 343
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Сандански Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2008 во 17:14
Зошто машките изневеруваат? па вака според мене машките изневеруваат за да бидат главни,центар на вниимание, да се докажат пред некого дека вредат,да си го наполнат машкото его дека се е*ачи.Но еве еден ден се шетав со мојот кумашинот низ мало и дојдовме до муабет за жени.тој на мене ми раскажа како порано кога бил помлад имал девојка која многу се сакале најмногу на свет ,но тој еден ден од к*рташак(се извинувам на мојата некултура)да се направи фраер ја баталува девојката    и си брка други цури .Но тој на мене ми призна дека до ден денешен не може да најде ниту барем малку приближно иста девојка и дека се кае за тоа шо го направил.Морам да напоменам дека и понежниот пол не е ништо поразличен во областа на мамењето да неиспадне дека ги напагам машките само .Сакав да кажам дека ако сте нашле Личност кој ви одговара на вас   нема потреба да се глупирате и да прекинувате нешто убаво,нешто што нема да го имате повторно ако е убаво и ИСКРЕНО зачувајте го за секогаш

Фала ти мја-уу
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2008 во 17:18
По моабетов заклучив дека било поодмна....но во денешно време тоа “нема како неа друга“ значи “нема никоја како неа да ме шутне“...тоа е одраз од тоа до каде е стигната младината денеска....за жал...големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
topsexy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
10-K-H-HOT

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 3022
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај topsexy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2008 во 20:54
zatoa sto i zenskite go pravat istoto
Кон врв
Dzemko Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 28.Декември.2007
Поени: 50
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dzemko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2008 во 21:40

Ne znam koja e celta na temava..dali da odgovori koj vise izneveruva,,mazite ili zenite,ali sepak da ne se lazeme..Na mazite izneveruvanjeto im e vo genetskiod kod uste so raganjeto (so cest na isklucoci)

A be so mu obrnuvate vnimanie na ovoj diogenskopski,kojznae od kaj gi prepisuva porakive pa tuka gi stava.I uste filozofira,nekoi vozviseni misli ni kazuva u misla saka da ne stavi...

Изменето од Dzemko - 31.Јануари.2008 во 21:42
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2008 во 21:42
Originally posted by Dzemko Dzemko напиша:

A be so mu obrnuvate vnimanie na ovoj diogenskopski,kojznae od kaj gi prepisuva porakive pa tuka gi stava.

Сепак тоа си е негово право..да постира каде сака...а дали не веруваме или веруваме е наша ствар нели? намигнувањенамигнување
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Локација: Macedonia
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2008 во 23:21
Ајде молам за анкета.
Таа ќе каже кој колку изневерува и кој е повеќе склон на неверство.
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2008 во 23:55

MASKITE IZNEVERUVAAT ZA DA BIDAT KO BAJAGI VAZNI

POVEKE RASKAZUVAAT PRIKAZNI OTKOLKU STO IZNEBERUVAAT

Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2008 во 00:01
Originally posted by Andjelina Andjelina напиша:

MASKITE IZNEVERUVAAT ZA DA BIDAT KO BAJAGI VAZNI

POVEKE RASKAZUVAAT PRIKAZNI OTKOLKU STO IZNEBERUVAAT

ama da znaes kolku se cool i extra  prikazniteголема%20насмевка

Изменето од anakin - 01.Февруари.2008 во 00:02
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2008 во 00:14
абе едно екстра што да ти кажам .....намигнување чудно мене ми се како да читам речник по англиски ама онака да читам...голема%20насмевка
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2008 во 00:20
pa dobro sepak e recnik
da recese telefonski imenik , toa kje bese uf odgovor
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Локација: Macedonia
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2008 во 00:23
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2008 во 00:25
Originally posted by orlov orlov напиша:

blu............, намигнување.............., па времето такво дојде да се чита онака. Кој знае знае, кој не знае ако даде бог ќе научи. Ама не само бог треба и секирата да му сече. Ти си умна девојка знаеш тоа, бог дава ама дали секој знае да си земе???????????намигнувањенамигнувањенамигнување

Орлов, на ова ке ти кажам само едно мило......некогаш шансата многу тивко чука на врата.....а денешницава е доволно приглува за да ја пропушти за жал.....! Добро е што за мене чукна малце посилно голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2008 во 00:26
Originally posted by anakin anakin напиша:

pa dobro sepak e recnik
da recese telefonski imenik , toa kje bese uf odgovor
не бе сметки за вода голема%20насмевка
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 51>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.