|
Зошто машките изневеруваат ??? |
Внеси реплика | страница <1 678910 51> |
Автор | ||
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
always look on the bright side of the life!
|
||
Сандански
Сениор Регистриран: 05.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 343 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Зошто машките изневеруваат? па вака според мене машките изневеруваат за да бидат главни,центар на вниимание, да се докажат пред некого дека вредат,да си го наполнат машкото его дека се е*ачи.Но еве еден ден се шетав со мојот кумашинот низ мало и дојдовме до муабет за жени.тој на мене ми раскажа како порано кога бил помлад имал девојка која многу се сакале најмногу на свет ,но тој еден ден од к*рташак(се извинувам на мојата некултура)да се направи фраер ја баталува девојката и си брка други цури .Но тој на мене ми призна дека до ден денешен не може да најде ниту барем малку приближно иста девојка и дека се кае за тоа шо го направил.Морам да напоменам дека и понежниот пол не е ништо поразличен во областа на мамењето да неиспадне дека ги напагам машките само .Сакав да кажам дека ако сте нашле Личност кој ви одговара на вас нема потреба да се глупирате и да прекинувате нешто убаво,нешто што нема да го имате повторно ако е убаво и ИСКРЕНО зачувајте го за секогаш
Фала ти мја-уу |
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
По моабетов заклучив дека било поодмна....но во денешно време тоа “нема како неа друга“ значи “нема никоја како неа да ме шутне“...тоа е одраз од тоа до каде е стигната младината денеска....за жал...
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zatoa sto i zenskite go pravat istoto
|
||
Dzemko
Група Регистриран: 28.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 50 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A be so mu obrnuvate vnimanie na ovoj diogenskopski,kojznae od kaj gi prepisuva porakive pa tuka gi stava.I uste filozofira,nekoi vozviseni misli ni kazuva u misla saka da ne stavi... Изменето од Dzemko - 31.Јануари.2008 во 21:42 |
||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сепак тоа си е негово право..да постира каде сака...а дали не веруваме или веруваме е наша ствар нели? |
||
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ајде молам за анкета.
Таа ќе каже кој колку изневерува и кој е повеќе склон на неверство. |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
MASKITE IZNEVERUVAAT ZA DA BIDAT KO BAJAGI VAZNI POVEKE RASKAZUVAAT PRIKAZNI OTKOLKU STO IZNEBERUVAAT |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ama da znaes kolku se cool i extra prikaznite Изменето од anakin - 01.Февруари.2008 во 00:02 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
абе едно екстра што да ти кажам ..... чудно мене ми се како да читам речник по англиски ама онака да читам...
|
||
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa dobro sepak e recnik
da recese telefonski imenik , toa kje bese uf odgovor |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Орлов, на ова ке ти кажам само едно мило......некогаш шансата многу тивко чука на врата.....а денешницава е доволно приглува за да ја пропушти за жал.....! Добро е што за мене чукна малце посилно |
||
|
||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 678910 51> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |