Зошто машките изневеруваат ???
Испечатено од: IDIVIDI forum
Категорија: Интима
Име на форумот: Љубов
Опис на форумот: Верност, другарство, страст, љубомора, мерак... или се’ заедно?
URL: http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=9408
Датум на принтање: 28.Ноември.2024 во 07:29 Верзија на софтверот: Web Wiz Forums 10.03 - http://www.webwizforums.com
Тема: Зошто машките изневеруваат ???
Постирано од: blackeye
Наслов: Зошто машките изневеруваат ???
Датум на внесување: 19.Септември.2007 во 20:10
Se odlucile za vrska..normalno so tek na vreme i vrasakat stanuva poseriozna.Doverba,razbiranje,ljubov!Ama,i pokraj cela posvetenost,ljubov i se sto moze da se pruza na edna licnost,toj ke ja zafrki rabotata. Da go nahrani svoeto ego deka ustvari e uste posakuvan?Da dokazi pred maskoto drustvo deka moze? Sto e toa sto nemoze da go dobie od devojkata,sto misli deka ke go dobie od nekoja za"edna vecer".Ironijata e vo toa sto sekogas izgovorite se ama bev pijan,ama taa pocna...a nesakaat da ja izgubat devojkata.
p.s. gledam mnogu kmentari od tipot: koj tvrdi deka zenskite ne izneveruvaat!?!? za da nema zabuni: NIKOJ NE TVRDI DEKA SAMO MASKITE IZNEVERUVAAT A DEVOJKITE NE!!!! SAMO KONKTRETNO OVAA TEMA E ZA MASKITE!!!!!
ima druga zosto devojkite go pravat toa.
------------- Ne znam kako da pobegnem
od sna,
I ne znam dal' te iko voli kao ja,
Al' ne bi ova noc tako bolela,
Da me nisi volela....
|
Коментари:
Постирано од: Trilili
Датум на внесување: 20.Септември.2007 во 08:44
e ja sve dupam, debelo, tenko, mlado staro, e ubavo sto sum stalno pijan
------------- LEFT SIDE OUT SIDE RIGHT SIDE HE SHOOT HE SCOREEEEEES!!!
|
Постирано од: монте кристо
Датум на внесување: 20.Септември.2007 во 08:52
nema vrska so dokazuvnje pred nekogo , toa e za licen kef , no koga mi e ubavo so nekoja nemam potreba od izneveruvanje , stom nesto trgnalo kkao sto ne treba, togas baram nesto da se utesam
------------- во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
Постирано од: zbunet
Датум на внесување: 20.Септември.2007 во 09:27
Porano muzistata se dokazuvale so mecevi : Aaaaaa, fik, fik ! Ama sega kako neame, se dokazuvame preku zeni : Aaaaaaa, fiken, fiken !
|
Датум на внесување: 20.Септември.2007 во 12:39
hektor напиша:
stom nesto trgnalo kkao sto ne treba, togas baram nesto da se utesam |
a nema da se potrudis da sredis?tuku najlesnata opcija da se utesis.
ako ti znaci nesto ke se boris
|
Постирано од: badi
Датум на внесување: 20.Септември.2007 во 12:52
од каде па тоа дека машките изневеруваат?
не е така...не суди за народ туку за личност
|
Датум на внесување: 20.Септември.2007 во 13:03
site se isti porano ili podocnase razlikuvaat po izgledot samo
ako ne otvori na mladost,bubackite ke go fatat pokasno
|
Постирано од: badi
Датум на внесување: 20.Септември.2007 во 13:17
сори ,ама не е така
немам потреба од тоа ако сум хепи со таа шо сум...
ако не сум тогаш не е ни врска ...
|
Датум на внесување: 20.Септември.2007 во 18:10
Ja ne sum takov i ne me mesajte so nekoi tamu mrdnati nedomakini
|
Датум на внесување: 20.Септември.2007 во 18:22
vo kraen slucaj ste izneverile.Ke vi bidi zal posle toa,ke se kaete ili ke sakate sto pobrzo da go zaboravite toa deka voopsto se slucilo.Ke priznaete pred devojkata?
|
Датум на внесување: 20.Септември.2007 во 18:42
NIkad ne se priznava takvo nesto, samo maloumen moze da go stori toa
|
Датум на внесување: 20.Септември.2007 во 18:47
Nema da te grize sovesta?
kako ke ja poglednes vo oci i nekogas ke i kazes te sakam?
|
Датум на внесување: 20.Септември.2007 во 18:50
Iskreno do sega ne znam deka sum bila izneverena
a podobro i da ostane taka...
|
Датум на внесување: 20.Септември.2007 во 18:51
Toa se zaborava, a ljubovta ke prodolzi Za ona sto ne znaes ne mozes da se lutis
|
Датум на внесување: 20.Септември.2007 во 18:55
zbunet напиша:
Toa se zaborava, a ljubovta ke prodolzi Za ona sto ne znaes ne mozes da se lutis
|
ne se lutam za toa sto pravel porano...ne bil so mene
samo postavuvam prasanje sto ako?dali covek sto e navistina zadovolen vo sekoj pogled,bi izneveril
a ti bi prostil neverstvo?i tuku taka ke go zaboravis?
|
Датум на внесување: 20.Септември.2007 во 18:57
Ne postoi takov covek i zatoa sekogas postoi makar i mal rizik da izneveri
|
Датум на внесување: 20.Септември.2007 во 18:59
jas ne bi izneverila.Prvo bi mu raskinala i tolku...ke baram novo
Cim doslo do faza naizneveruvanje,znaci deka nesto ne cini
taka da dvete strani ke se spasat od ponatamosno povreduvanje
|
Датум на внесување: 20.Септември.2007 во 19:07
Koga imas namera da go otkacis toa i ke go storis, no ako seute ste vo vrska od koja ne sakata da se otkazete, a nema drug nacin vo toj moment da se razbie monotonijata, neverstvoto e nesto po sto najcesto se posegnuva kako sto pri razocaruvanje se posegnuva po alkohol
|
Датум на внесување: 20.Септември.2007 во 19:15
zbunet напиша:
Koga imas namera da go otkacis toa i ke go storis, no ako seute ste vo vrska od koja ne sakata da se otkazete, a nema drug nacin vo toj moment da se razbie monotonijata, neverstvoto e nesto po sto najcesto se posegnuva kako sto pri razocaruvanje se posegnuva po alkohol |
mozebi si vo pravo
se nemam najdeno vo takva situacija i nemozam da komentiram.
samo povke bi denela da dojde da mi kaze ,ne odi povke vaka otkolku da doznavam na drugi nacini
|
Датум на внесување: 20.Септември.2007 во 19:33
No on ne saka da ti kaze deka ne odi vaka poveke, tuku saka da se izduva so drugi, pa potoa so tebe da zaplovi po mirni vodi. Ne moze da si dozvoli da rizikuva da se razdvoite, da se izduvate i pak da se najdete za stalno ovoj pat. Ova e balkan, a ti si zensko kolku razbrav. Bi poludel dokolku makar i slucajno mu spomnes kako ti bilo vo meguvreme i ete gi karanicite i : - k*rvo, orospijo itn. Zamislata za zena e cedna, skromna i domakinka, samo tie zeni sto ke go stvorat toj privid gi zemaat za zeni i toj brak trae
|
Датум на внесување: 20.Септември.2007 во 19:41
Постирано од: brza
Датум на внесување: 20.Септември.2007 во 21:26
,...a,shto i"fali" na,..mashkata,..
------------- Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
|
Постирано од: La Ninja
Датум на внесување: 20.Септември.2007 во 21:27
све брза...све и фали....
------------- Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
Датум на внесување: 20.Септември.2007 во 21:28
shto be,..
------------- Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
|
Постирано од: BIBE_
Датум на внесување: 20.Септември.2007 во 21:30
abe so se skapaja od iznenadi hahahaha
|
Датум на внесување: 20.Септември.2007 во 21:31
штооо??? уште прашуваш...хехеееее....машките ги делат женските на бомби и на донаќинки...од таму почнувам да ја опишувам нивната изопачена психа.
|
Датум на внесување: 20.Септември.2007 во 21:42
pa,....koga ste go zasluzile toa,...kako da te gledam drukchie,...koga gledam ,..po kafulinjava,..se "motate"so goli noze do pupak,...a,za cickite i da ne zboram,...samo shto ne vi ,..ispadnale .,..od lezishteto,..
|
Постирано од: sara333
Датум на внесување: 20.Септември.2007 во 22:11
zasto velis "ste go zasluzile toa".....ne smetas deka donekade i vie maskite ne stavate na toa deregje....zasto? primer...se zapoznavame ti, jas i nekoja moja drugarka, ama jas sum zakopcana do vrat a drugarka mi e, kako velis "so goli noze do pupak, a za gradite, ne ni komentiram"..... sega da prasam so koja ke zapocnaes razgovor? so mene ili so nea?....ali ajde jas da odgovoram na tvoe mesto....SO DRUGARKA MI...vo toa sum, ubedena
|
Датум на внесување: 20.Септември.2007 во 22:17
e,pa,...ke si bidesh vo sklad so drugarkati,...ili i nea ke ja zakopchash...do vratot,..inache pogledot ke mi leta vo nejzinite,..sakal jas ,..ili nejkel,...
|
Постирано од: wila
Датум на внесување: 20.Септември.2007 во 22:20
pa zaklucok pagate na dekolte
|
Датум на внесување: 20.Септември.2007 во 22:26
ti samo pokrij go,...i nikoj nema da "pagja",..
|
Датум на внесување: 20.Септември.2007 во 22:33
a, zashto pa da leta nakaj nejzinite??? primerot samo go napishav, aj ke se izrazam bezobrazno sega, za da potvrdam deka se i fali na mashkata psiha....ehhh, masko ko masko....hmmmm, tatko mi veli "svoeto go chuvash, a tugjoto ti e poslatko i go posakuvash".....ili posle razberi gi mashkite.......a, i shto ubavo me uchi tatko mi
wila: arno da e samo dekolteto, da ne e poveke od toa
|
Датум на внесување: 20.Септември.2007 во 22:49
hahah,.pa,kaj da gledam?,..ako veke ti si zakopchana do gusha,..a,taa e "topless",.i si mi ja donela ,..so tebe,.....a inache ,dobro veli chovekot,..stvarno e taka,..a,toa shto toa ,tebe ti go kazal,..e ,toa ne mu chini,.. auu,..ako prochita,............
|
Датум на внесување: 20.Септември.2007 во 22:53
i,...vaka,...ako na plaza si so drugarkati,..a i dvete imate ,..toa shto go imate,..i ako jas pak buljam vo nejzinite,...e,toa,...ne bi chinelo,...ama,ti zamotana celata,..a,taa polu gola,...e,pa ,samo kjoravite nema da "primetat' nishto,..za drugo i da ne zborime,...
|
Датум на внесување: 20.Септември.2007 во 23:01
dobro, jas ne mislev epten zakopchana do vrat, toa beshe komparativno kazhano, me sfati shto sakam da kazham ...a, inache sftaiv deka tatko mi uchel ubavo...od sega i jas kje si go chuvam svoeto ama kje si go posakuvam i tugjoto
pa posle neka mi se pozhali nekoj......samo kje odgovoram deka ucham od mashkite
|
Датум на внесување: 20.Септември.2007 во 23:14
pa,ti kazav,...tatko ti ne napravil dobro,..shto tebe toa ti go rekol,..bash toj,..od drug da chuesh ajde,..i bi chula,...ama od tatko,...toa ni na sin ne se kazuva ,..a,ne na kerka,...valjda ne mislish da mu go prifatish "sovetot",..?
|
Датум на внесување: 20.Септември.2007 во 23:19
zashto da ne go prifatam "sovetot"? a, i shto mu fali?
|
Датум на внесување: 20.Септември.2007 во 23:50
ne mu "fali"nishto,...ama ,ako go prifatish ,.i ako poveke pati ti se zasladi nekoj tugj,......ke stanesh,...ne znam shto ,...
|
Датум на внесување: 20.Септември.2007 во 23:56
a, shto se sluchi?
|
Датум на внесување: 21.Септември.2007 во 00:10
shto beshe poslednoto moe,...pamtish?,..
|
Датум на внесување: 21.Септември.2007 во 00:54
poslednoto e gore napishano nad mojot post....a, ako ti si napishal neshto posle toa, togash toa go nemam prochitano
|
Датум на внесување: 21.Септември.2007 во 01:05
valjda i jas sum ,..zgreshil,...
|
Датум на внесување: 21.Септември.2007 во 01:16
brza напиша:
valjda i jas sum ,..zgreshil,...
|
auuu, so i ti li si stanal "greshnik"
brzo da se iskupish sega
p.s. procitav sega
|
Датум на внесување: 21.Септември.2007 во 01:26
brza напиша:
ne mu "fali"nishto,...ama ,ako go prifatish ,.i ako poveke pati ti se zasladi nekoj tugj,......ke stanesh,...ne znam shto ,...
|
a, shto mozam da stanam?
smetam deka temata treba da se vika "zoshto izneveruvame", a ne kako shto stoi samo za mashkite.....so ogled deka site izneveruvame toa bi bilo podobro.....e, sega nekoj kje reche deka preteruvam, deka nie zenite sme arni, a samo mazhite ne chinat......ama koga ke kupam vesnik vo vtornik i koga ke ti dojde stranata za lichni oglasi i koga ke prochitam "blondinka, "razmeri ne znam koi", mazh mi e na pat, sama sum, osamena dusha i za drugite sega ne mi teknuva..." sa prashuvam samamta sebesi koj povekje izneveruva
zakluchok: isti sme
p.s. seto ova go mislev zborejki opshto, znachi ne naveduvam poedinechni zanski lichnosti, shto znachi deka site zeni ne izneveruvaat
|
Датум на внесување: 21.Септември.2007 во 07:47
Zenite sakaat da bidat iznevereni oti toa e dokaz deka fraerot seuste im vredi i za nadvor, a ako ne mu teknuva duri i go provocira : - E pa ajde, najdi druga stom mani mi naogas ! A kritika kon zena e kako da si i brcnal prst u oko
|
Датум на внесување: 21.Септември.2007 во 09:54
zbunet напиша:
Zenite sakaat da bidat iznevereni oti toa e dokaz deka fraerot seuste im vredi i za nadvor, a ako ne mu teknuva duri i go provocira : - E pa ajde, najdi druga stom mani mi naogas !A kritika kon zena e kako da si i brcnal prst u oko
|
Sakash da kazesh deka mazite ne sakaat da bidat iznevereni? Ne sakaat i oni, nivnata devojka da im vredi nadvor t.e. da bide se ushte ubava i atraktivna za ostanatite mashki pretpostavuvam poradi hranenje na nekakvo si ego.....A, za manite site si gi imame, taka i druga da najde i taa mozhe istoto da mu go kazhe...Pa ako saka cel zivot vo krug da odi, neka poveli
|
Постирано од: nemo84
Датум на внесување: 21.Септември.2007 во 10:01
Жените изневеруваат подеднакво ако не и повеќе од мажите. Темава е ретардирана не прави нас мажите како да сме бог знае што, генерализирања од секогаш сум мразел. Ако авторот на темава имал едно негативно искуство не значи дека сите се исти. Нека ја избрише или заклучи некој темава било што само нека не виси ова е навреливо.
-------------
|
Датум на внесување: 21.Септември.2007 во 11:03
smetam deka dvajcata pred da se vpushtat vo t.n. avantura - vrska, treba da si gi znaat (da bidat svesni) svoite mani (posebno ke potenciram za negativnite) za da utre ne dojde da se sluchi da se prigovara t.e da se prefrla vinata na drugata strana
zbunet, gore vo prethodnite postovi spomena neshto za monotijata....mislam deka i dvajcata treba da se angaziraat za da ne dojde do monotoniija, a toa znachi postojano zaednichko komuniciranje, kolku i toa ponekogash da pretstavuva teshko, megjusebno flertuvanje, "igranje", za da koga ke dojde toj moment na monotonija, partnerite da mozat da se procitaat megjusebno i da se prezemat soodvetni merki, za da ne dojde do izneveruvanje
sega ochigledno da jas mnogu fantaziram za neshto shto mozebi odamna e izumreno na balkanot, ama you must think positive
|
Постирано од: LouWeed
Датум на внесување: 21.Септември.2007 во 11:11
da odgovoram jasnop i kratko......epa ima 20000000000000000000000 milioni zeni na svet e sega kako da sedes miren?
------------- http://www.myspace.com/louweed666 - NICE BOYs DONT PLAY ROCK&ROLL
|
Датум на внесување: 21.Септември.2007 во 11:16
LouWeed напиша:
da odgovoram jasnop i kratko......epa ima 20000000000000000000000 milioni zeni na svet e sega kako da sedes miren? |
epaaa, dusho izgleda se ushte ne si ja nashol vistinskata koja moze da te "razdrma" pa da ne izneveruvash
|
Постирано од: naum 1518118
Датум на внесување: 21.Септември.2007 во 12:57
sara333 напиша:
LouWeed напиша:
da odgovoram jasnop i kratko......epa ima 20000000000000000000000 milioni zeni na svet e sega kako da sedes miren? |
epaaa, dusho izgleda se ushte ne si ja nashol vistinskata koja moze da te "razdrma" pa da ne izneveruvash |
Со вакви мислења селски како не ке ја изневеруваш???
------------- После рата сам добио ово садашње звање
За паре убијам,ломим кости и слично срање
Избегавам конфликте,нечу да се тучем
знам да бит че мртвих ако ја своју берету извучем!!!
|
Датум на внесување: 21.Септември.2007 во 13:24
ocogledno dusho i ti ne si ja nashol
|
Датум на внесување: 21.Септември.2007 во 13:34
Dusho ??????? ubav zbor
------------- во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
Датум на внесување: 21.Септември.2007 во 13:38
hektor напиша:
Dusho ??????? ubav zbor |
neli??? koga site taka bi si gi vikale nash*te partneri smetam deka bi bilo podobro, a ne kako voobichaeno si se vikame "moriiii", "breeee" i ushte ne znam koi se drugi "modernizirani" termini koristime
|
Датум на внесување: 21.Септември.2007 во 13:44
mene taka me vikaat ponekogas i k*ru me vikaat
|
Датум на внесување: 21.Септември.2007 во 13:49
hektor напиша:
mene taka me vikaat ponekogas i k*ru me vikaat |
onda blaze tebe
|
Постирано од: sensei
Датум на внесување: 21.Септември.2007 во 13:51
sara333 напиша:
hektor напиша:
Dusho ??????? ubav zbor |
neli??? koga site taka bi si gi vikale nash*te partneri smetam deka bi bilo podobro, a ne kako voobichaeno si se vikame "moriiii", "breeee" i ushte ne znam koi se drugi "modernizirani" termini koristime |
POsto se razfrlas so 'dusho', kolku partneri imas na forumov? Se znaat li megju sebe?
------------- Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
Датум на внесување: 21.Септември.2007 во 13:53
malku da se ravedrime malku majtap ne e na odmet
|
Датум на внесување: 21.Септември.2007 во 13:56
sara333 напиша:
ocogledno dusho i ti ne si ja nashol |
то не е битно.... битно е дали постои.... амори ајде ... совршената... само за во кујна имат жена совршена... иначе секогаш имат посовршени....
|
Датум на внесување: 21.Септември.2007 во 13:58
ame sea za klecanje so prajme ?????????/
|
Датум на внесување: 21.Септември.2007 во 14:00
de, sensei, zborot "dusho" ne go koristam za nekoj koj go sakam ili mi znachi neshto, toa mi e poveke uzrechica......a, koga sakam nekoj togash koristam za nas nashi zborovi
a, ti dusho da ne ljubomorish?
|
Постирано од: sensei
Датум на внесување: 21.Септември.2007 во 14:04
veke ne
------------- Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
Датум на внесување: 21.Септември.2007 во 14:11
Датум на внесување: 21.Септември.2007 во 14:11
sara dali go poznavas nindzata ???????????
|
Датум на внесување: 21.Септември.2007 во 14:13
Амори оди фати книга... не лупетај ,,, зш ке си вкујна цел живот!!!
|
Датум на внесување: 21.Септември.2007 во 14:13
hektor напиша:
sara dali go poznavas nindzata ??????????? |
heki, dusho, koj e toj nindzata?
|
Датум на внесување: 21.Септември.2007 во 14:16
еее тој ти е кај Минџата!!!
|
Датум на внесување: 21.Септември.2007 во 14:35
nemo84 напиша:
Жените изневеруваат подеднакво ако не и повеќе од мажите. Темава е ретардирана не прави нас мажите како да сме бог знае што, генерализирања од секогаш сум мразел. Ако авторот на темава имал едно негативно искуство не значи дека сите се исти. Нека ја избрише или заклучи некој темава било што само нека не виси ова е навреливо.
|
Sum nemala tkavo iskustvo,ama sum videla nekoi koi go imale.Nikoj ne veli deka devojka nemoze da izneveri,ama maskoto moze da go napravi toa od nisto.Otvoreno dekolte,goli noze..malku alkohol...i drugiot den druga prikazna.Devojka za da go nahrani egoto nema da go napravi toa(osen specijalni slucai..znaeme koi)!
|
Датум на внесување: 21.Септември.2007 во 14:40
ne znam mila dushicke sara , eden otkacen fraer , toj e nindzata , sigurna si deka ne go poznavas
|
Датум на внесување: 21.Септември.2007 во 21:27
sara333 напиша:
smetam deka dvajcata pred da se vpushtat vo t.n. avantura - vrska, treba da si gi znaat (da bidat svesni) svoite mani (posebno ke potenciram za negativnite) za da utre ne dojde da se sluchi da se prigovara t.e da se prefrla vinata na drugata strana
zbunet, gore vo prethodnite postovi spomena neshto za monotijata....mislam deka i dvajcata treba da se angaziraat za da ne dojde do monotoniija, a toa znachi postojano zaednichko komuniciranje, kolku i toa ponekogash da pretstavuva teshko, megjusebno flertuvanje, "igranje", za da koga ke dojde toj moment na monotonija, partnerite da mozat da se procitaat megjusebno i da se prezemat soodvetni merki, za da ne dojde do izneveruvanje
sega ochigledno da jas mnogu fantaziram za neshto shto mozebi odamna e izumreno na balkanot, ama you must think positive |
Zboruvas za kratok vremenski period ? Mozokot raboti po princip na ekonomija sto znaci deka koga edno isto se povtoruva se inhibiraat afektite kako rabotnik na lenta koga kova konduri...
|
Постирано од: orlov
Датум на внесување: 22.Септември.2007 во 00:37
Radi menito.
------------- ,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
Датум на внесување: 22.Септември.2007 во 00:43
da,da,...ne e "zdravo",..se edno ,..te isto,..kolku za promena,...i za ,."zdravje"!
|
Датум на внесување: 22.Септември.2007 во 01:42
zbunet напиша:
sara333 напиша:
sega ochigledno da jas mnogu fantaziram za neshto shto mozebi odamna e izumreno na balkanot, ama you must think positive |
Zboruvas za kratok vremenski period ?Mozokot raboti po princip na ekonomija sto znaci deka koga edno isto se povtoruva se inhibiraat afektite kako rabotnik na lenta koga kova konduri... |
Не зборам за краток временски период. Тоа ти е исто кога стануваш секој ден во исто време за да одиш на работа, кога во исто време јадеш, кога подготвуваш иста торта, кога сабајле во исто време си го читаш твојот омилен весник....Ова за тебе не е монотонија? Ако гледаш од една страна е монотонија, секој ден се е едно исто па исто, ама од друга страна ќе се обидеш да направиш се за да не ти биде исто. Ќе се обидеш секој ден да направиш мала промена.
|
Датум на внесување: 22.Септември.2007 во 09:15
E da, eden den ke ja legnam u sred jadenje na masa, drug den dur pruza alista na balkon, posle ke i pustam poraki so vulgarna sodrzina...i toa ke se istrosi...i sto posle ?
|
Постирано од: MissSexy
Датум на внесување: 22.Септември.2007 во 09:20
Posle turimu pepel , ako nema nagon , zelba i strast zaebi , ljubovta sama po sebe ne e dovolna
------------- U never get a second chance to make a first impression
|
Датум на внесување: 22.Септември.2007 во 14:08
hektor напиша:
ne znam mila dushicke sara , eden otkacen fraer , toj e nindzata , sigurna si deka ne go poznavas |
еми хеки, душо, по никот претпоставувам дека ќе е откачен, ама не го познавам
а, треба да го познавам? што се секираш има време, се надевам дека ќе го запознаам
|
Постирано од: misterious
Датум на внесување: 27.Септември.2007 во 00:15
victoria напиша:
Se odlucile za vrska..normalno so tek na vreme i vrasakat stanuva poseriozna.Doverba,razbiranje,ljubov!Ama,i pokraj cela posvetenost,ljubov i se sto moze da se pruza na edna licnost,toj ke ja zafrki rabotata. Da go nahrani svoeto ego deka ustvari e uste posakuvan?Da dokazi pred maskoto drustvo deka moze? Sto e toa sto nemoze da go dobie od devojkata,sto misli deka ke go dobie od nekoja za"edna vecer".Ironijata e vo toa sto sekogas izgovorite se ama bev pijan,ama taa pocna...a nesakaat da ja izgubat devojkata.
|
Мислам дека темава треба да гласи ЗОШТО ИЗНЕВЕРУВААТ. Не се само мажите оние кои изневеруваат а типовите кои ги опишуваш ти се оние просечни дечки што ја користат младоста за забава се додека не сватат дека времето минува. Сигурно со таков не си фаќаш работа -барем јас не
|
Датум на внесување: 27.Септември.2007 во 17:28
Постирано од: becenevem
Датум на внесување: 28.Септември.2007 во 09:51
zatoa sto mislat deka slednata ke bide vistinskata, pa taka kutrite lutaat gubat vreme i godini barajki ja sodvetnata ama nikako da ja najdat. kolku da ne se bez ic ke probat ponekoja da izlazat ama ne im odi. se motat izveduvaattalkaat se nadevaat ama nikako da ja prepoznaat vistinskata. pa zatoe e toa sto izneveruvaat, mislat deka slednata e bas za niv, ama tesko, ne znaat sto barat. kutar e toj sto gi menuva, blazesi mu na toj sto ja najde od prva. toj sto ima samo edna toj e idealen. pozdrav
|
Датум на внесување: 28.Септември.2007 во 10:31
Zatoa sto zenite ne svakaat deka i ljubovta e borba polna so finti, sto znaci ako ne umee da mu se nametne i da go pretvori vo vol, normalno e deka ke sara...
|
Постирано од: Lilija7
Датум на внесување: 28.Септември.2007 во 11:03
zbunet напиша:
Zatoa sto zenite ne svakaat deka i ljubovta e borba polna so finti, sto znaci ako ne umee da mu se nametne i da go pretvori vo vol, normalno e deka ke sara... |
хехехеххехехехехехехеххехехехеххехехехехеххехехехеехехех...(без користење на смајли)
------------- ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
Датум на внесување: 28.Септември.2007 во 11:10
Mazite imaat strav od zenite, posebno ako imal stroga majka, samo rasprasaj go kako se isponasala majka mu dur rastel, imitiraj ja i ke ora brazda kolkava sakas...
|
Постирано од: becenevem
Датум на внесување: 28.Септември.2007 во 18:22
Датум на внесување: 31.Јануари.2008 во 00:50
Да, изневеруваат некои, но од каде тоа дека само машките тоа го прават?? Ајде само од форумов да спроведеме статистика колку девојки изневериле па ке видиме како стои работата. Јас искрено не се бројам во тие, сум немала такво “искуство“ да изневерам некого, а нема ни да имам верувам знаејки се себеси. Моабетот беше....сепак жените се тие што повеке изневеруваат отколку мажите....за нив барем сигурна сум дека треба повеке време додека засака некоја но кога ке засака му се врзува за срце...додека кај жените е подруго, тие се лесно заљубиви..значи зборам за поголем дел од жените и мажите не за сите.
|
Датум на внесување: 31.Јануари.2008 во 01:00
Во право си чедо божје. Но жените се срамат да застанат пред огледало и да си погледнат сами на себе во очи.
|
Датум на внесување: 31.Јануари.2008 во 01:03
Не сите Орлов....не збори множина! Како што реков секогаш е делумно и од двата пола....!
|
Датум на внесување: 31.Јануари.2008 во 01:06
Па јас сум конкретен и мислам на оние кои изневеруваат, сите воопшто. Нека ми простат останатите.
|
Постирано од: anakin
Датум на внесување: 31.Јануари.2008 во 01:08
so kogo toa maskite izneveruvaat?
------------- SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
Датум на внесување: 31.Јануари.2008 во 01:09
оооооо Анакин па кај си бе ти??? еве ние тука си збориме машкиве ко демек само изневерувале.... небаре женските светици се
|
Датум на внесување: 31.Јануари.2008 во 01:11
ma ako izneveruvaat so marsovci togas daaaaaaaaaaaaaaa
------------- SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
Датум на внесување: 31.Јануари.2008 во 01:13
а со македонци?
|
Датум на внесување: 31.Јануари.2008 во 01:15
anakin напиша:
ma ako MASKITE izneveruvaat so marsovki togas daaaaaaaaaaaaaaa zenite se svetici
|
|
Постирано од: IQ
Датум на внесување: 31.Јануари.2008 во 03:25
zatoa shto neshto im fali vo vrskata
------------- http://imageshack.us">
[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
|
Постирано од: ...Well...
Датум на внесување: 31.Јануари.2008 во 05:34
...eh...mlado jagneshko...
------------- ...I feel like there is no need for conversation...
|
Постирано од: Lady Blue
Датум на внесување: 31.Јануари.2008 во 09:21
Постирано од: diogenskopje
Датум на внесување: 31.Јануари.2008 во 10:20
Ne znam koja e celta na temava..dali da odgovori koj vise izneveruva,,mazite ili zenite,ali sepak da ne se lazeme..Na mazite izneveruvanjeto im e vo genetskiod kod uste so raganjeto (so cest na isklucoci)
------------- When I die, I want to go peacefully like my grandfather did, in his sleep. Not yelling and screaming like the passengers in his car."
|
Постирано од: Kali
Датум на внесување: 31.Јануари.2008 во 15:40
diogenskopje напиша:
Ne znam koja e celta na temava..dali da odgovori koj vise izneveruva,,mazite ili zenite,ali sepak da ne se lazeme..Na mazite izneveruvanjeto im e vo genetskiod kod uste so raganjeto (so cest na isklucoci)
|
Не се важи, дај референци да видиме тоа
-------------
|
Датум на внесување: 31.Јануари.2008 во 15:46
diogenskopje напиша:
|
Знаеш гледајки од моја страна да не познавав толку машки, може ке мислев како тебе...ама јас од женските што ги познавам не можам на една рака да ги избројам верни што биле додека па машките што ги знам ги има повеке верни....!
|
Постирано од: bluebell
Датум на внесување: 31.Јануари.2008 во 16:06
diogenskopje напиша:
| A so kogo go pravat neverstvoto, tie genetski predodredeni mazhi? Se razbira osven onie gej orientiranite!
------------- always look on the bright side of the life!
|
Постирано од: Сандански
Датум на внесување: 31.Јануари.2008 во 17:14
Зошто машките изневеруваат? па вака според мене машките изневеруваат за да бидат главни,центар на вниимание, да се докажат пред некого дека вредат,да си го наполнат машкото его дека се е*ачи.Но еве еден ден се шетав со мојот кумашинот низ мало и дојдовме до муабет за жени.тој на мене ми раскажа како порано кога бил помлад имал девојка која многу се сакале најмногу на свет ,но тој еден ден од к*рташак(се извинувам на мојата некултура)да се направи фраер ја баталува девојката и си брка други цури .Но тој на мене ми призна дека до ден денешен не може да најде ниту барем малку приближно иста девојка и дека се кае за тоа шо го направил.Морам да напоменам дека и понежниот пол не е ништо поразличен во областа на мамењето да неиспадне дека ги напагам машките само .Сакав да кажам дека ако сте нашле Личност кој ви одговара на вас нема потреба да се глупирате и да прекинувате нешто убаво,нешто што нема да го имате повторно ако е убаво и ИСКРЕНО зачувајте го за секогаш
Фала ти мја-уу
|
|