|
5 причини за раскинување |
Внеси реплика | страница <1 678910 13> |
Автор | |||
MissSexy
Сениор Регистриран: 22.Август.2007 Локација: Cook Islands Статус: Офлајн Поени: 364 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Посесивен
Љубоморен
Досаден
Незаприлеган
Со мала самодоверба
Е ваков тип одма одпаѓа
|
|||
U never get a second chance to make a first impression
|
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
1. pricina- umre ljubovta
2. pricina- ljubovta umre 3. pricina- ne umre no ja utepavme 4. pricina- vekje i nema pojkje pricini 5. pricina- pojke nema vekje pricini |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
male4ka
Сениор Шмеќерка ;) Регистриран: 11.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1939 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
1.непочитување
2.лажење 3.неверност 4.љубомора 5.загушливост(Немање слобода) |
|||
Love Is Not Measured By How You Feel,But How The Other Person Feels...
|
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
nemanje sloboda?
|
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ili ima ili nema ljubov ... taka da nema potreba od pet pricini ... ljubovta ne e po zelba ... taa ednostavno se slucuva ... |
|||
PARADISE MACEDONIA
|
|||
male4ka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
|
|||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
hahahahh srcuska si ti |
|||
|
|||
Lady
Нов член Регистриран: 22.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Premnogu se soglasuvam so ova...e toa e nestoto sto mene me gusi (vo momentov) i ne mi dava da gi gledam ostanatite ubavi raboti sto gi imalo vo vrskata...ednostavno ne moze nekoj da ti go odzeme toa sto e tvoe
|
|||
male4ka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
|
|||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ne lazi ne lazi
|
|||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|||
cucibuci
Нов член Регистриран: 23.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
bravoo koga sakas nekoj nema pricini nema potreba i da gi barame
|
|||
suze
Нов член Регистриран: 24.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
EDNA I EDINSTVENA PRICINA ZA PREVARA E NEZADOVOLSTVO VO VRSKATA.AKO E SVE OK NEMA PREVARA,NELI????POZDRAV
|
|||
miki-li
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1176 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ima mnogu, ne samo 5, ama najgolema za mene e: nevrstvo!
|
|||
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ne podnesuvas da se razbudis pokrj nego
seksot ti stane izmacuvanje... pa.. ako mi se sluci mene ova.... ke go napustam |
|||
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
|||
Внеси реплика | страница <1 678910 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |