|
Смртта на вашиот домашен миленик |
Внеси реплика | страница <1 678 |
Автор | ||
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Навистина ми е жал за мачорот твој, но се случуваат такви работи, илустрација подоле...
|
||
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И от петиот спрат да падне и вака да си ја тресне главата исто му се фаќа на мачоров твој
ама ти не жали . Мачките имат девет живота и сега ваљда друго дете го гушка твоето маче
|
||
Kastro
Сениор Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Za zal moeto pocina pred nekoj den i mnogu mnogu mi nedostasuva .....
Vie koi sto gi imate ...sakajte gi mnogu mnogu najmnogu ....eden den, ljubovta koja ste im ja daruvela za cel nivni zivot ke Ve odrzuva vo vakvite teski momenti kako mojov sega.... Изменето од Kastro - 18.Февруари.2014 во 23:07 |
||
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Уф.... жал ми е Кастро Знам како е, ми умре куче пред десетина години.Сме плачеле дома сите по него и уште ми е мака кога ќе ми текне. И оттогаш си реков, повеќе не земам домашно милениче оти многу се приврзувам. Па кога ќе дојде момент да умре, боли... Ама ете, не можев да му одолеам на мачево. Жал ми е, баш се потсетив сега и на мојата Пиги |
||
Kastro
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ti blagodaram , znaci odlicno me razbiras kako mi e denovive ...(malkumina se onie koi me razbiraat kako mi e denovive ).... Nema poveke da zemam drugo milenice, i jas velam taka...ne sakam ljubovta i sekavanjata na nejze da gi transefriram i zamenam so drugo milenice ....
|
||
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Штом си чувал и имаш љубов кон животните, некогаш сигурно пак некое малечко со некои убави очиња ќе те освои и пак ќе си земеш да си чуваш. Ама не во скоро време. Сигурна сум, знаејќи си по мене дека ќе ти треба време да помине. Душички се и они мили. |
||
Kastro
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne znam, mozebi nekogas ...sega ne ni pomisluvam na toa
|
||
|
||
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
незнам зошто да не земеш друго милениче
она што веќе го нема меѓу нас, не значи дека нема да го има во нас п.с јас сум имала многу животинки, дури и си ги запишав во еден нотес со понекој збор-два за нивниот карактер
|
||
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
||
Kastro
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne sakam drugo ....
...ljubovta koja ja imam za nejze ne sakam da mu ja dadam na drugo kuce.....
mozebi nekogas....sega ne pomisluvam... ....izvini nemoj da me razberes pogresno ama umre samo pred 1 sedmica... |
||
|
||
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Штом си чувал, пак ќе си земеш, верувај. Само ќе ти треба време да помине, нормално. |
||
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ич не те разбирам погрешно
мене мачорот ми умре пред 4 дена ама сепак си се надевам дека ќе се појави некое друго мало жолтко како резултат на тоа што го немаше две-три недели во љубовниот фебруар
|
||
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
||
Kastro
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Gabi zal mi e za tvoeto mace ...
Mozebi ke se pojavi nekoe malecko i ke te izraduva
|
||
|
||
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Уф, жолткото за кое зборувавме тука? Жал ми е, да имав некое внуче од Мичо одма ќе ти го пратев |
||
Внеси реплика | страница <1 678 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |