![]() |
|
Колку последователни оргазми може да доживее жена? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 13> |
Автор | ||
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
e prv pat da se slozam so tebe???????
![]() |
||
![]() |
||
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
|
Si razjasnivte li kako se doaga do ORGAZAM ![]() |
||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
||
![]() |
||
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
|
Jas sum bil svedok na 3 posledovatelni a za poveke ne znam
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Eleni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
|
Jas na 4
![]() |
||
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
||
![]() |
||
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
|
Ako e od licno iskustvo togas ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Eleni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
||
![]() |
||
|
Logicno neli ![]() Sega me motiviras da se obidam da ti go srusam rekordot ![]() Znam deka devojka mi bi ti bila mnogu blagodarna ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
florensia ![]() Нов член ![]() Регистриран: 11.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 34 |
|
sosema normalno si e toa. skoro sekoja zena koja ima seks podolgo od 10-15 minuti dozivuva povekje orgazmi. tesko e da se dojde do prviot, a potoa slednite idat kako alva.
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Ufff...Kolku sme na ista frekvencija samo...
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
florensia ![]() Нов член ![]() Регистриран: 11.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 34 |
|
baska nema nisto loso vo cestite orgazmi! ti gledaj da ne bide obratno, zasto frigidnosta e losa rabota! |
||
![]() |
||
|
Pu pu...skraja da e
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
ama sigurno ti se desilo da ja ispratis devojkata nezadovolena.
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |