|
A1 Teлевизија најгледана? Зошто? |
Внеси реплика | страница <1 678910 41> |
Автор | |
alek766
Сениор Регистриран: 06.Март.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 210 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
zrkac
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 58 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Debora
Сениор Регистриран: 22.Март.2007 Локација: Gabon Статус: Офлајн Поени: 162 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
zrkac
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 58 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
интересен начин на комуницирање
|
|
аџија
Сениор Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па слушај, и кај нас до 2000г. да постоеше само МТВ 1 2 и 3, ќе беше најгледана национална телевизија... безвезарија... |
|
Debora
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nemash pojma shto zborish be,....na hrvatite ,..makedoncite mozat samo da im se fatat za maliot prst,...toa e narod ,be,...imaat tri pati pogolemi plati(pri isti ili pomali ceni) i pak ne se zadovolni,...
a i dosega ke bea so bugarite vo eu ,da ne beshe samo eden chovek, koj go zaeba celiot narod,...e,samo za toa bea glupavi,...a,so niv te sporeduvam samo zatoa shto do vchera ti bea brakja,...so drugi nemash nikakva shansa za sporedba,......a,vie samo se prsite deka ste antichki makedonci,....zimi k*rov ste,.... |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Debora
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aman be...nestavaj se na srce,,,
|
|
аџија
Сениор Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ја брза, ако пратиш, реков колку јаден е македонецот, кога една бедотија од држава (хрватска) му претставува пример....
а тоа со ТВ, ти е жив доказ... Кога ние имавме 30 приватни тв, тие ги имаа хрт1,2 и 3.... Поздрав! |
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bas me interesira na sto tie ima da im zaviduvaat na nasite televizii, niedna ne moze da se meri so nivmite, ni po kvalitet na snimki, ton , programa, ma celosno. |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a,be na koj ke kazesh,butel,...hrvatska bila bedna?!,....hahahaha,...mozat makedoncive samo da im se fatat na hrvatite,...toa e dostoinstven narod,...a,ovie samo se prchat so toa deka nekoj im e predok,..a,nemaat ni blaga vrska so nego,..inache bi se vrtele kako chigra vo grobot ,..koga bi bilo taka,...ziva sramota se na planetava,...a,toa shto ponekoj gostin gi fali,...pa,shto sakaat drugo od gostite?!,....
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i toa sto vikas....namesto da se otvorat ocite i da se vidi realnosta, nekoi samo si se zalazuvaat.
|
|
Danielsan
Група Регистриран: 13.Март.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 41 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
muabetot bese "a1-najgledana televizija . Zosto?
Go imam slusnato muabetov i jas , imam ucestvuvano i kako agent na nekolku anketi za istrazuvanje i imam dojdeno do istiot podatok. Programska sema ....ne mi se veruva deka imaat nesto kojznae kolku kvalitetna , ama pocnaa da nosat kvalitetni serijali i toa e toa sto gi pravi da se razlikuvaat od drugite (nasi televizii) |
|
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
зашто има најдобри серии
може цел свет пред 2 години ги гледал, ама битно и кај нас стигнале едино што ми е безвезе е како можеа на бојан да му дадат простор...бљак! |
|
Внеси реплика | страница <1 678910 41> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |