Испечати | Затвори го прозорот

A1 Teлевизија најгледана? Зошто?

Испечатено од: IDIVIDI forum
Категорија: Стил на живот
Име на форумот: Медиуми
Опис на форумот: Телевизии, радио, списанија, весници...
URL: http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=4455
Датум на принтање: 26.Јуни.2025 во 22:08
Верзија на софтверот: Web Wiz Forums 10.03 - http://www.webwizforums.com

Тема: A1 Teлевизија најгледана? Зошто?
Постирано од: kriticar
Наслов: A1 Teлевизија најгледана? Зошто?
Датум на внесување: 17.Јуни.2006 во 10:00
Пред некој ден имав шанса да читам еден извештај на Советот за радиодифузија од анкета на некоја си агенција Стратеџик Маркетинг, која редовно врши анализа на гледаност на нашите тв станици. Во истиот е наведено дека веќе 5 и повеќе години најгледана тв станица кај нас е А1 и тоа во добар дел скоро дупло повеќе од Сител. Дури и појавата на Канал 5 многу не и ја загрозува позицијата. Па добро бе луѓе вистина лие ова? Што најмногу гледате на А1? Што имаат добро? Емисии, филмови, серии, утринска, спорт . . .? Што гледате вие и дали а1 ја сметате за најдобра тв во Македонија?

-------------
Kriticar from Macedonia

Коментари:
Постирано од: butel2
Датум на внесување: 17.Јуни.2006 во 11:22
Можеби е точна таа анкета,јас таму ги гледам само вестите во 19.00, па не ми изгледа за веродостојна. Канал 5 и Телам имаат многу поквалитетни емисии а Сител ми е некако банален.

Постирано од: Dogi
Датум на внесување: 17.Јуни.2006 во 14:20
Originally posted by butel2 butel2 напиша:

Можеби е точна таа анкета,јас таму ги гледам само вестите во 19.00, па не ми изгледа за веродостојна. Канал 5 и Телам имаат многу поквалитетни емисии а Сител ми е некако банален.

Да, ама ова го зборуваат луѓе кои знаат што гледаат и знаат што сакаат да гледаат.

Прво Канал5 и Телма некако слабо ги рекламираат своите содржини.

Второ децата повеќе сакаат да гледаат желки, покемони, вештерки и слично, за разлика од класичната музика која најмногу ја има на Телма.

Трето Канал5 има многу проблеми со звукот, не е квалитетен и изгледа мораат да го попуштаат појако, а после се појавува шуштење и слично.

Четврто Пецко, еднооки, па и Милионерот да не заборавиме ги гледаат и постарите.

Пето еве сега гледам и земјоделците почнаа се повеќе да ги слушаат лагите на чичо Велија.

Шесто Емисии од типот на Вртелешка, К-15, Топки се извртеа на сите телевизии и завршија во Канал5.

Седмо Како бре на никој не им текна дека без телетекст како да слушам радио, џабе сликите. Кога и го пишав ова за телетекстот на Гордана Стошиќ, ми вика „тоа многу тешко е остварливо„. Ама ете чичо Велија го оствари!

Осмо Јуниор Куп е не зафрканција!

Девето Мене А1 ми е на третиот канал, веднаш после Прва и Втора програма на МТВ! Иако размислувам, ако не почнаат да титлуваат овие во Втората на македонски, а според закон би требало, ќе ги ставам на 56 канал.

Десето и крајно, Кога ќе размислиш тие и ја почнаа војната, со нивната баксузна репортерка, која си ги бараше поените во Танушевци!

А плус и лажговците од А1 најавуваа и хеликоптер, за јавување во живо од секаде во Македонија.
ЛАЖГОВЦИ! Да, лажговци се, ама такви сме ние луѓето, сакаме да не лажат, изгледа!

-------------
Јас сум мајстор!

http://widget.meebo.com/mm.swf?asMwhdKtFb" rel="nofollow - Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име)

Постирано од: Julija
Датум на внесување: 17.Јуни.2006 во 14:36
На Канал 5 ги следам вестите, а посебно им се добри Бизнис вестите. Понекогаш ги следам и вестите на Телма.

На А1 ги гледам редовно Домаќинките и SCI. Понекогаш го гледам Милионер.

На Телма ги гледам Ѕвездени патеки (кога можам да стигнам).

На сите телевизии слаб квалитет на цртани филмови. Ме чуди само зошто МТВ не ги извадат од архива руските цртани филмови, па Лолек и Болек (чешки ми се чини беше), па мечето Ушко, па цртаниот со кучето (заборавив како се викаше)...Тие можат да се гледаат стопати. Сега се' некакви чудовишта, извитоперени јунаци, се' нешто ненормално...

-------------

Датум на внесување: 17.Јуни.2006 во 14:38
Originally posted by Julija Julija напиша:

На Канал 5 ги следам вестите, а посебно им се добри Бизнис вестите. Понекогаш ги следам и вестите на Телма.

На А1 ги гледам редовно Домаќинките и SCI. Понекогаш го гледам Милионер.

На Телма ги гледам Ѕвездени патеки (кога можам да стигнам).

На сите телевизии слаб квалитет на цртани филмови. Ме чуди само зошто МТВ не ги извадат од архива руските цртани филмови, па Лолек и Болек (чешки ми се чини беше), па мечето Ушко, па цртаниот со кучето (заборавив како се викаше)...Тие можат да се гледаат стопати. Сега се' некакви чудовишта, извитоперени јунаци, се' нешто ненормално...

Мечето Ушко го даваат, изгледа ти не си го фатила само.

-------------
Јас сум мајстор!

http://widget.meebo.com/mm.swf?asMwhdKtFb" rel="nofollow - Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име)

Постирано од: Julija
Датум на внесување: 17.Јуни.2006 во 14:43
Да бе, имаш право, сум го фатила еднаш Ама најмногу ми недостигаат руските цртани. Еве, на син ми скоро секоја недела навечер му ги глумам 3 банани и Зевзела, а почнав и мечето Умка да ја кажувам    
Барем еднаш да ги дадат да си повторам дијалозите   

-------------

Постирано од: oblachinja
Датум на внесување: 18.Јуни.2006 во 10:50
Mnogu retko gledam A1...vprocem i ne gledam...samo noke-vesterkiLOLa preku den i zaboravam deka ima TV

-------------

Постирано од: mishel
Датум на внесување: 18.Јуни.2006 во 11:23
A1 E NAJGLEDANA TELEVIZIJA ZATOA STO IMASE, NEZNAM DALI SEUSTE IMA NAJDIBRI VESTI.OPSTESTVENATA SITUACIJA E TAKVA VO R. M, IMENO SITE SE OPTERETENI SO POLITIKA PA OTTUKA PROIZLEGUVA TOJ PROCENT.
ISTO TAKA SEKAKO DEKA IMA I DOBRI EMISII I SERII
  -CUMU SO A. COMOVSKI
  -SPIC   SO GEROVSKI
  -RANODEN
  -MILIONEROT E NA A1
  -SERII OCAJNI DOMAKINKI, SOPRANOVI, VESTERKI, PRIAJTELI
  -FILMOVI I MN. DRUGI RABOTI

Постирано од: oblachinja
Датум на внесување: 18.Јуни.2006 во 12:03
Zaboraviv i Milioner da go spomnam....

-------------

Постирано од: Jo be
Датум на внесување: 18.Јуни.2006 во 12:06
Da bese najdobra no mislam iako ima dobri emisii vpecatokot go rasipuva politikata a najmnogu sto se forsira partijata na gazdata na a1 tv Velija Ramkovski

-------------
TALE

Постирано од: mishel
Датум на внесување: 18.Јуни.2006 во 23:10
TUKA SI VO PRAVO NO GAZDA SI E GAZDA!KE IZDRZIME SE RAZBIRA!

LOGA NA MTV 4 GOD. JA FORSIRAAT VLADAVA I NEJZINITE DOSTIGNUVANJA, POSLE TOA SE MOZE DA SE IZDRZI!

Постирано од: angelwings
Датум на внесување: 19.Јуни.2006 во 00:05
na a1 davaat interesni serii koi ne seod  spansko govorno podracje friends, domkinkite , ludiot grad , csi i  the charmed one, toa e pricinata poradi koja jas ja gledam

-------------

Датум на внесување: 19.Јуни.2006 во 10:38
Originally posted by mishel mishel напиша:

TUKA SI VO PRAVO NO GAZDA SI E GAZDA!KE IZDRZIME SE RAZBIRA!

LOGA NA MTV 4 GOD. JA FORSIRAAT VLADAVA I NEJZINITE DOSTIGNUVANJA, POSLE TOA SE MOZE DA SE IZDRZI!

Сите телевизии форсираат некого, а МТВ како државна , нормално дека ја форсира владата, така беше и со минатата влада ....ама ова е далеку од темата

Постирано од: монте кристо
Датум на внесување: 20.Јуни.2006 во 12:58
MTV e podobrena vo nekoj pogled , A1 ima kvalitetni vesti , od druga strana Velija Ramkovski e odlicen biznismen , za politicar ne znam , mada iskustvoto pokaza biznismen vo politika go boli k*r za narodot

-------------
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .

Датум на внесување: 21.Јуни.2006 во 08:37
А хеликоптерот, каде му е? Нели лажеа, сега, утре, друг ден!

-------------
Јас сум мајстор!

Постирано од: VkusiMe_M
Датум на внесување: 21.Јуни.2006 во 09:26
Serii koi ne se od Shpansko poteklo davaat i Sitel i toa dosta dobri serii A1 gledam samo koga ima Anglisko prvenstvo i nishto drugo... vesti nemozham da gledam na A1 radi onaa Mence Atanasova Toci mi se temni koa ke ja vidam kako ka trese glavata ko metalec. Vesti na kanal 5 gledam taka da sekoj so razlivchen vkus i sea ako se sledi taa anketa koja Tv e najgledana mislam deka ima uluga vo toa shto A1 stvarno ima jaki predavateli za razlika od kanal 5 i Sitel koi nemozhe sekade da se fatat dobro pa za toa narodot po planinskite mesta sem MTV i A1 nishto drugo nemozhe da gleda tuka e prednosta na A1 bar jas taka mislam.

-------------
Itn...

Постирано од: ROYAL
Датум на внесување: 28.Јуни.2006 во 09:56
а1 ја глдам поради Desperate Housewives, Friends, Charmed а често пати знаат да дадат и некој добар игран филм  како Armagedon т.е тв ми е цел ден уклучен на а1 ама и на sky net поради музикатаSmile

(инаку ми изгледа како sky да пропаѓаат па затоа има по цел ден музика и по некоја глупава емисија од нашиве глумци)

-------------

Постирано од: m-free
Датум на внесување: 28.Јуни.2006 во 12:22
se lici rozevo tuka zasto nema pravilni normi, sto e kvalitet, koj e biznismen i slicno...
ako ima normi niti A1 ce bide televizija, a vo nikoj slucaj RAMKOVSKI - BIZNISMEN, smesna rabota...

Датум на внесување: 28.Јуни.2006 во 13:18
Originally posted by m-free m-free напиша:

se lici rozevo tuka zasto nema pravilni normi, sto e kvalitet, koj e biznismen i slicno...ako ima normi niti A1 ce bide televizija, a vo nikoj slucaj RAMKOVSKI - BIZNISMEN, smesna rabota...

За жал на никого не му одговара во оваа држава да бидат поставени правилни норми и закони.

Датум на внесување: 30.Јуни.2006 во 14:03
Чуму, и тоа реприза? Абе колку пари собраа, а и од кого, прашање е сега? После сакале да бидат телевизија. Ако сакаат да пробаат да бидат телевизија, може ли како претплатник и конзумент, да пробам барем да предложам тема? Сто пати му упатив писма, на чум-чом, ама очигледно човекот ни чита е_маил, ни одговара. Му пратив и цитат од САД Сенатот, или конгресот, за сесија во врска со Балканот. Не ја ни спомна. Него му е битно чичо Велија што ќе кажел, а ваму се жалеше дека истото му го правеле и во МТВ, му наметнувале што да работи!

-------------
Јас сум мајстор!

Постирано од: laki
Датум на внесување: 03.Јули.2006 во 03:30
PA NAJSTABILEN E OD SITE NASI SATELITSKI PROGRAMI.

Датум на внесување: 03.Јули.2006 во 16:17
Тоа се плаќа де*ело, најверојатно од репризата на ЧУМУ во која беа Ахмети и Џафери! А поточно од НЦАА од ЊуЈорк, луѓе свестете се!

-------------
Јас сум мајстор!

Датум на внесување: 03.Јули.2006 во 16:20
ma koj gi gleal niv i onaka nisto ne gi razbrav so ova prevodive haos e

Постирано од: Alekta
Датум на внесување: 21.Јули.2006 во 02:39
Jas do pred pola godina gledav samo A1, iako smetam deka sitel e mnogu podobra i pokvalitetna, so mnogu podobri i pointeresni emisii, sepak smetam deka A1 e najgledana bidejki e stvarno dobro sredena programata i pogodeni se site slabi tocki na narodot - spanski serii (najgledanite so barem 70% od narodot gi sledi) , vestite im se super, emisiiite......smetam deka ima se za sekogo. mozebi i ne e toa vo globala najdobroto za narodot kolku sto e programata aktuelna za site da go ocekuvaat najdobroto na nea
sega poretko gledam A1 otkako pustija Classic na kablovskava, ama sepak sledam bas poradi ovaa pricina:)- da vidam kako se drzi:)

-------------
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....

Постирано од: Гостин
Датум на внесување: 25.Јули.2006 во 19:23
... Daj pobrzaj , CSI , Desperate Housewives , Charmed  ...
Od a1 malku poveke gledam HBO na kablovska bidejki davaat poveke filmovi.

Постирано од: joki
Датум на внесување: 26.Јули.2006 во 21:13
...сериине и вестине ги држат а1 на врвот...вестите им се број 1 кај нас, непристрасни секогаш актуелни...а сериине од шпанско-англиско-американско потекло...за секој по нешо...последно време не ни глеам тв заради компјутеров, али ко ќе уклучам mtv, vh1 или а1...нешо последно време усраја со сузе...и со некој други глупи емисии...ја отупеа...али и за нив се најжвит публика...сублимат:најдобри се зато шо знает да се поставет и да се прилагодет на народов наш македонски...

-------------
Точачиња.

Постирано од: brza
Датум на внесување: 27.Јули.2006 во 02:22
Originally posted by laki laki напиша:

PA NAJSTABILEN E OD SITE NASI SATELITSKI PROGRAMI.
       tochno,.....od SITE, ....DVE!

-------------
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein

Постирано од: Delfin
Датум на внесување: 29.Јули.2006 во 16:12
ОТИ ОВДЕ НЕА НАЈЧИСТО МИ ЈА ФАКА ТЕЛЕВИЗОРОТ 

Датум на внесување: 29.Јули.2006 во 23:42
а и најчесто мењаат концепт, за да не им влезе човек во шемата! сега удрија на земјоделие, нон стоп тоа па тоа!

-------------
Јас сум мајстор!

Датум на внесување: 30.Јули.2006 во 04:36
pa izlegoa i Sitel , Kanal 5 i obicnata Mrtv ama toa bese kratko a A1 e so dosta dobar signal (zboram za satelitski programi)

Постирано од: Kroki
Датум на внесување: 31.Јули.2006 во 01:12
A1 vsushnost blage veze nema so TV............... Kako shto e i podolu iskomentirano, deka A1 ja drzhat samo seriite i vestite, se dodeka Biljana Sekulovska ne se pojavuva vo niv............... neli!??!?

-------------
"Quod me nutrit, me destruit!" - Latin quote

Постирано од: bejbi
Датум на внесување: 31.Јули.2006 во 01:59
Токму така... Апсолутно се согласувам со те*е kroki...  Само Билјана Секуловска да ја нема... тоа чудно суштество чита вести ’ко retard- oт да и’ е заглавен... ужас...  за  A1.... катастрофа..........

-------------

Датум на внесување: 01.Август.2006 во 11:35
чудно е како само нејзе сте и го запамтиле името. значи остава впечаток, лош или добар, сте ја забележале. а тоа нејзе и е битно.

-------------
Јас сум мајстор!

Постирано од: ivana
Датум на внесување: 01.Август.2006 во 11:44
Originally posted by Dogi Dogi напиша:

чудно е како само нејзе сте и го запамтиле името. значи остава впечаток, лош или добар, сте ја забележале. а тоа нејзе и е битно.

Доги, и на многу други новинари сме им ги запомниле имињата, амасекојпат се коментираат дијаметралностите затоа што средината е просечна, инертна и неинтересна.
Жално е што некој привлекува внимание со војот аматеризам!

-------------
Motivation is game in my hands

Датум на внесување: 01.Август.2006 во 12:33
jas nikogas nema da ja pokanam biljana sekuloska da izlezime

-------------
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .

Датум на внесување: 01.Август.2006 во 14:25
Originally posted by hektor hektor напиша:

jas nikogas nema da ja pokanam biljana sekuloska da izlezime

Jas napolno se soglasuvam so tebe, po povod toa morbidno sushtestvo............ Bozhe Gospode, zarem nema nekoj da i kazhe deka e SUCKS!!!!............ AMA MORA DA PRIZNAAM DEKA JA BIVA ZA CRNA HRONIKA!!!!!!!!!!!!

-------------

Постирано од: Dana
Датум на внесување: 01.Август.2006 во 14:40
Ma ona samo za crna hronka e!

-------------
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />

Датум на внесување: 01.Август.2006 во 15:21
Originally posted by Dana Dana напиша:

Ma ona samo za crna hronka e!

Pa zatoa shto i samata e CRNA HRONIKA!!!!!!!!!!!!

-------------

Постирано од: maja
Датум на внесување: 07.Август.2006 во 13:36
A1 TV mi stana najodvratna televizija.Koga da smenam program ja gledam Suzana Turundzieva.Kako da ja ima okupirano A1 televizijata, strasno me nervira ovaa tipka:(

-------------
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">

Постирано од: Che Guevara
Датум на внесување: 07.Август.2006 во 15:20
Na a1 si gi gledam samo Charmed iako poslednive dve nedeli i od niv propustiv mnogu. PS: I nindza zelki

-------------
Hasta la victoria siempre!

Датум на внесување: 10.Август.2006 во 22:29
Kazi na koja kablovska si, posto gi nema veke oddamna.

-------------
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />

Датум на внесување: 10.Август.2006 во 22:50
Nemam jas takva satelitska so kartica, a na kablovska gi nema veke, ke treba kaj tebe da dojdam da gledam

-------------

Датум на внесување: 10.Август.2006 во 22:58
Nemoj da mislis deka nema

-------------

Постирано од: BeStSeLeR
Датум на внесување: 15.Август.2006 во 11:52
A1 se najdobra televizija u mk oti imaat najmnogu pari za interesni filmcinja i ne gi povtaraat kako nekoi dr televizii

-------------

Постирано од: VoNi
Датум на внесување: 17.Август.2006 во 15:24
najdobra e od site bidejki ima najdobri filmcinja,najdobri serii.........ednostavno se e najdobro kaj niv!

Датум на внесување: 17.Август.2006 во 21:47
A1 treba da si gi sredi reklamite, pred i po filmot ili serijata neka si davaat i podolgi blokovi reklami, a ne u sred film po 10 pati dolgi reklami. U sred film se davaat kratki blic reklami. Vaka, zaboravam sto sum gledala.

-------------

Постирано од: m-free
Датум на внесување: 17.Август.2006 во 22:03
A KOJ KAZA DEKA E NAJGLEDANA A ?

ramkovski ???  ....mozebi na vesti

Постирано од: kandid
Датум на внесување: 27.Август.2006 во 03:21

Стварно не гледам зошо А1 би била најгледана телевизија.Освен глупи шпански серии(добро,со исклучок на очајни домаќинки и csi!),вести и маратонски рекламни блокови,нема ништо друго.Не направила ни една добра и оригинална емисија(Сузе или оправдано присутни не ги ни сметам за емисии,а уше помалку за квалитетни или оригинални!).Изборот на филмови е очаен,и у целина целата програма се состои од превземени содржини кои им носат профит.Не дека сум јас некој телевизиски критичар,али доволно е да завртите низ неколку програми на кабловска и да ви стане јасно дека програмата на А1 не вреди.Не мора да се иде далеку,доста е да се гледа HRT за да се види што треба да има една добра телевизија.Па дури и некои наши телевизиски станици имаат боља програма од А1.

Постирано од: buceslatko
Датум на внесување: 14.Септември.2006 во 00:58
stozna, mene A1 mi se dopaga, zatoa sto pred se mi se najorginalni, davaat dobri emisii, vestite im se sekogas najrealni, doduse zabeguvaat nekogas so spanski serii, ali nema veze... Big%20smile

-------------
Read an cry!!!!!

Постирано од: Lunatic
Датум на внесување: 14.Септември.2006 во 01:02

Велија: Ќе ја искорнам корупцијата од здравството....LOL

-------------
Always Be Happy But Never Satisfied!

Датум на внесување: 14.Септември.2006 во 01:41
Ao,.......what a shame!!

-------------

Постирано од: ДимеБТ
Датум на внесување: 14.Септември.2006 во 08:23
КОЈА А1 БЕ ПА ДАЛИ СЕУШТЕ ЌЕ СЕ ЗАЛАЖУВАМЕ ДЕКА ИМАМЕ ДОМАШНА ТВ-КУЌА КОЈА ЗНАЕ ШТО Е И ЗОШТО Е РЕГИСТРИРАНА?
ДО КОГА САМО САПУНИЦИ И ПРЕВЗЕМЕНИ ДОКУМЕНТАРЦИ ОД СЕВЕРНИТЕ СОСЕДНИ ТВ КУЌИ?
КОГА ЌЕ ВИДИМЕ ЕДНА ДОМАШНА И УСПЕШНО НАПРАВЕНА ТВ-ПРОГРАМА?
ЗА ЖАЛ И НА ПРЕЗЕНТИРАЊЕТО НА А1-ВЕСТИТЕ НЕКОЈ СЕ ВИЛИЧИ И ГО ИЗОБЛИЧУВА МАЈЧИНИОТ ЈАЗИК, НЕ КАЖУВАМ КОЈ АМА СИТЕ ЈА ЗНАЕТЕ.

Датум на внесување: 14.Септември.2006 во 16:18

А1 не е никаква телевизиска куќа...Немаат ни една сопствена содржина и повеќе личат на институција што се бави со фотокопирање(а,и тоа не го прават доволно добро!)

Ми се лоши кога ја гледам Сузе...Колку е само типката нафурана дека е македонска верзија на Опра...А и како да сфатиш сериозно некој што си ја крстил емисијата Сузе...Hello!...Уште си дозволува да коментира теми како педофилија,наркоманија...CensoredAngry
И да скратам...Се на се...A1 sucks!

Постирано од: vesni
Датум на внесување: 01.Октомври.2006 во 01:40

Кога ке ја видам онаа Билјана Секуловска мењам канал толку ми е страшна мислам дека ке ми излезе од екран кога ја врти главана онака чудно...

Датум на внесување: 01.Октомври.2006 во 02:58
Originally posted by vesni vesni напиша:

Кога ке ја видам онаа Билјана Секуловска мењам канал толку ми е страшна мислам дека ке ми излезе од екран кога ја врти главана онака чудно...

Ma ona im e najmal problem...Ima posrasni stvari i od na na A1Tongue

-------------
I posle mene-POTOP!!!

Постирано од: sexyemma
Датум на внесување: 10.Октомври.2006 во 19:48
Originally posted by vesni vesni напиша:

lele onaa grdana ednas gledav a1 i mi ostana vo kosmarite:))))))))) na sekuloska mislam

-------------
Don't drink and drive, just walk and fly

Постирано од: StoZboras
Датум на внесување: 22.Октомври.2006 во 05:07

ti e krivo ili neznaes kako da ja smenes programata i da ne ja gledas povekeLOL

-------------
JAS

Датум на внесување: 22.Октомври.2006 во 09:59
Originally posted by Lunatic Lunatic напиша:

Велија: Ќе ја искорнам корупцијата од здравството....LOL

se sekavam na ova so drugarite edna vecer se gazevme od smeenje  LOL  http://www.smileycentral.com/?partner=ZSzeb001_ZNxdm414YYHU">Laughing%202  
  http://www.smileycentral.com/?partner=ZSzeb001_ZNxdm414YYHU">ROTFL  

http://smiley.smileycentral.com/download/index.jhtml?partner=ZSzeb096_ZNxdm414YYHU&utm_id=7924">

Датум на внесување: 22.Октомври.2006 во 10:05
Originally posted by kandid kandid напиша:

А1 не е никаква телевизиска куќа...Немаат ни една сопствена содржина и повеќе личат на институција што се бави со фотокопирање(а,и тоа не го прават доволно добро!)

Ми се лоши кога ја гледам Сузе...Колку е само типката нафурана дека е македонска верзија на Опра...А и како да сфатиш сериозно некој што си ја крстил емисијата Сузе...Hello!...Уште си дозволува да коментира теми како педофилија,наркоманија...CensoredAngry
И да скратам...Се на се...A1 sucks!

Dobro eve vaka sega se sl*gam posebno so ova HELLO LOL me iznasmea , imas smisla za humor , no vo vremeto na VMRO pred 5-6  godini A1 bese klucnata rabota sto padna togas vladata , mediumot ne bese za potcenuvanje , ne e i sega . Nastrana od ebanata suza A1 e najvlijatelniot medium i izvestuva odlicno ,nekogas  pristrasno izvestuva no voglavno objektivno

Датум на внесување: 25.Октомври.2006 во 14:28
Originally posted by hektor hektor напиша:

Dobro eve vaka sega se sl*gam posebno so ova HELLO LOL me iznasmea , imas smisla za humor , no vo vremeto na VMRO pred 5-6  godini A1 bese klucnata rabota sto padna togas vladata , mediumot ne bese za potcenuvanje , ne e i sega . Nastrana od ebanata suza A1 e najvlijatelniot medium i izvestuva odlicno ,nekogas  pristrasno izvestuva no voglavno objektivno
Ne mislev samo na nivnata informativna programa,tuku na A1 kako medumska kuka u celina...
Ne moze samo vestite da im bidat adut...Sto stanuva so ostanatite sodrzini?
Vo sekoj drug pogled se ocajni...Krajno neoriginalni i monotoni...

-------------
I posle mene-POTOP!!!

Постирано од: plamenko
Датум на внесување: 25.Октомври.2006 во 15:08
hehe spored mene telma najdobri filmovi dava a1 vistina kopira mnogu a i pristrasno informira od nejzina gledna tocka teletekstot kolku samo da go imaat ne e nesto special sitel e bolja nego a1 ako me prasa nekoj ili btr barem ciganite mixsaaat nesto slika u slika ova dj za video od a1 satar ruka  ebate:)sepak moe mislenje e ova

Постирано од: TOSHO
Датум на внесување: 02.Март.2007 во 09:25
A1 ... zatoa sto site serii i filmovi sto gi davaat se orginalni so otkupeni prava za Makedonija ....
Nikoj ne go pocituva toa vo MK osven A1 i Sitel .. Drugite se ,,DIVI,, i zatoa neznam uste kolku ke traat ..

Konk*renicja na A1 moze da bide samo stranska TV koja eventualno bi vlegla tuka vo MK ...

Постирано од: BiG_kIsS
Датум на внесување: 02.Март.2007 во 20:17
Зашто е најбоље LOL И заради тоа што го кажа Тошо Wink

-------------
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!

Датум на внесување: 02.Март.2007 во 20:24
zashto e NAJGLUPAVA,...vo sporedba na primer so hrvatskite,......ama,tuka i ne e chudno shto e najgledana,...a i toa e prashanje??!!

-------------

Постирано од: Pimp Daddy Manev
Датум на внесување: 03.Март.2007 во 03:49
абе па најгледана е нормално...

можеби само сител е конк*ренција ама не баш... би подразмислил за тоа..

а ти брза како можеш да кажеш дека е најглупа и како можеш да ја споредуваш со хрватските телевизии??

а во македонија е најгледана затоа што е една од ретките асални телевизии во македонија.

-------------
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!

Постирано од: angelmk
Датум на внесување: 03.Март.2007 во 07:54
па и не ногу асална баш.вестите се пристрасни,необјективни.филмовите се очајни со премиери како ghost ,пресметка кај ок коралот 64' ,тие сериските се заникаде освен csi.единствено добро нешто е преноси  од премиер лигата,све друго е бедно

-------------
"BEAUTY IS TRUTH, TRUTH BEAUTY."

Датум на внесување: 03.Март.2007 во 10:44
Originally posted by M@$TER M@$TER напиша:

абе па најгледана е нормално...

можеби само сител е конк*ренција ама не баш... би подразмислил за тоа..

а ти брза како можеш да кажеш дека е најглупа и како можеш да ја споредуваш со хрватските телевизии??

а во македонија е најгледана затоа што е една од ретките асални телевизии во македонија.
   se shto e tuka ,...go sporeduvam so hrvatska,....pa,neli do vchera braka ni bea,.................i nishto,amaapsolutno NISHTO nema podobro od tamu....ne samo televiziite..............ama,za ovoj narod tuka, e dovolno i toa shto za drugi ne e......

-------------

Постирано од: angelina
Датум на внесување: 03.Март.2007 во 10:49
od makedonskite televizii imaat najdobri serii, na sitel na primer gi davaa las vegas, sega medium, ama na a1 se najdobri.
kako sto kaza angelmk i premier ligata ja davaat.
ako se gleda od taa strana a1 se daleku od drugite televizii vo makedonija.

megutoa, jas voopsto ne ja pocituvam a1.
imaat katrofalni emisii, vesti i sekakvi programi.
se osven filmovite i seriite e zanikade.
a toa ne smee da bide najgledana televizija.ne zasluzuva.
na primer, na sitel gi ima svetla tocka, evro zum, na canal 5, vo centar, na telma filmopolis.
a a1 nema nisto kvalitetno.
skoro se sto davaat e maslo na velija......junior cup, toa treba da odi na sum, kako moze 10-godisni deca da se iskoristat za politicka kampanja?
go davaat kako vika:go sozdadov junior cup-ot, itn.
sekoja vtora reklama e za fifi flips, za vreme , spiz.
horor film e. do koga ke trae ova?

Датум на внесување: 03.Март.2007 во 19:53
Абе дека Хрватските се боље тоа е факт.... Ама збориме од нашиве, А1 е најгледана.... Едино што не им чини се рекламите за секои 5 минути.....

-------------

Постирано од: Tattoo Beauty
Датум на внесување: 03.Март.2007 во 19:59
Нензма баш и дали е најгледана мислам дека е канал 5

-------------
http://www.skin-artists.com" rel="nofollow - Skin-Artists.com

http://www.tattoo-passion.org" rel="nofollow - TattooPassion

Постирано од: that's me
Датум на внесување: 03.Март.2007 во 21:23
da ti e*am televizijata,ima denovi koga nema nieden film!Sto se zamisluvaat tie be Angry

-------------
Пази,памтам к'ту слон.

Постирано од: angelmk
Датум на внесување: 04.Март.2007 во 05:23
забравив да ги спомнам рекламите.најдосадно нешто на а1,убива скрос (мислам брка ми у џигеро коа ќе го видам џон мекинро како крши рекети, отечоа со таа реклама)

-------------
"BEAUTY IS TRUTH, TRUTH BEAUTY."

Постирано од: mamma
Датум на внесување: 04.Март.2007 во 16:37
Rece nekoj deka e najgledana??
Vo sporedba so nasite maledonski privatni televizii mozebi(ama smo mozebi)
Vo posledno vreme i Kanal5 se podobruva.
Najvise me nervira A1 so onie kvizovi i reklami na sekoj 5min.
Ako sakam da izgledam nekoj film  treba tri saata da sedam pred  televizor!

-------------
http://imageshack.us">
Shot at 2007-06-30[/IMG]

Датум на внесување: 06.Март.2007 во 16:36
Originally posted by mamma mamma напиша:

Rece nekoj deka e najgledana??
Vo sporedba so nasite maledonski privatni televizii mozebi(ama smo mozebi)
Vo posledno vreme i Kanal5 se podobruva.
Najvise me nervira A1 so onie kvizovi i reklami na sekoj 5min.
Ako sakam da izgledam nekoj film  treba tri saata da sedam pred  televizor!

OuchAngryDead Тотално се согласувам...... Јас повеќе и не можам да ја "варам" А1, бидејќ и немам доволно време, ако седнам да гледам некој филм..... Ама филм, само ако начекаш, бидејќи од ШПАНСКА СЕРИЈА нема место....... Па ако сака и на хрватски нека биде, ШПАНСКА Е!!!! Патем, откако ја поттргнаа малку Билјана Секуловска од вестите, почнав да ги следам, ама пак друго ми засмета...... ОСВЕН ЦРНА ХРОНИКА, нема ништо друго.... Затоа и доделувам 12, како оние од Каролина 12-ките што и' ги доделија...... ПОЗЗЗЗззЗЗзLOLLOLLOL
Angry

-------------

Датум на внесување: 06.Март.2007 во 16:59
aO!

-------------

Датум на внесување: 06.Март.2007 во 17:01
Originally posted by brza brza напиша:

aO!

Е ДЕФИНИТИВНО НЕМАМ ВИДЕНО НИШТО ПООРИГИНАЛНО ОД ОВА ГОРЕНАПИШАНОВО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Јас би му додал и едно двојче како индекс горе, како на пример за ВОЗДУХ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! БРАВО!!!!!!ClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapStarStarStarStarLOLWink
WinkLOLWink

-------------

Датум на внесување: 06.Март.2007 во 17:06
pa,ne e bash novo,....odamna go imam staveno,...ama, ti ne beshe togash tuka,....

-------------

Постирано од: Pimp Daddy Manev
Датум на внесување: 11.Март.2007 во 14:44
Originally posted by BiG_kIsS BiG_kIsS напиша:

Абе дека Хрватските се боље тоа е факт.... Ама збориме од нашиве, А1 е најгледана.... Едино што не им чини се рекламите за секои 5 минути.....

e da da i ja toa mnogu se nerviram so reklamite,mnogu cesto gi ima i ke ti se smaci dodeka izgledas eden film

-------------
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!

Датум на внесување: 11.Март.2007 во 15:19
Да ти кажам право, малку се подобриле, баш вчера гледав еден филм... И не беа толку досадни со реклами.... 

-------------

Постирано од: speed
Датум на внесување: 11.Март.2007 во 16:23
negi biva A1,samo kerkata na gazdata na A1 ja biva...taa naj malataSmile

-------------
speed

Датум на внесување: 14.Март.2007 во 09:52
bila nekogas najgledana A1, ne znam dali kanal 5 e najgledana, ama jas najveke ja gledam

Датум на внесување: 14.Март.2007 во 10:57
ma kakov AO,...sporedete go samo teletextot sprema, na primer, na nova ili hrt,...prava mizerija,...ama ,nishto chudno,...makedoncite se zadovoluvaat so mizerni raboti,..LOL

-------------

Постирано од: Tattoo Beauty
Датум на внесување: 14.Март.2007 во 13:36
Мислам дека и не ебаш најгледана но нема врска не е се во тоа дали има многу реклами , секоја привтна тв мора да повеќе адвертајзинг секако од тоа највеќе пари влечат Сепак мислам имаат и добри емисии ( како за наша тв) нели да не споредуваме со странскиве , но малце фјумови , на канал 5 има повеќе и секоја вечер

Што знам мислем дека е во најгледаните покрај телам и канал 5 а да и сител

-------------
http://www.skin-artists.com" rel="nofollow - Skin-Artists.com

http://www.tattoo-passion.org" rel="nofollow - TattooPassion

Постирано од: plamenko
Датум на внесување: 14.Март.2007 во 21:29
telma mi gi gadja
sitel nesto klasika pustaat a kanal 5 premnogu stari:)

-------------

Постирано од: Mindy
Датум на внесување: 15.Март.2007 во 13:02
Originally posted by plamenko plamenko напиша:

telma mi gi gadja
sitel nesto klasika pustaat a kanal 5 premnogu stari:)

a na A1 so davat? :))

-------------

Постирано од: ARI(c)
Датум на внесување: 22.Март.2007 во 01:32

Koja pokrienost ja ima A1, a koja K5?

-------------
Agencija za Razmena na Informacii (ARI)

Датум на внесување: 22.Март.2007 во 11:42
A0,.....pa,...site budali koi ja gledaat,...bi gi sfatil samo koga ne bi imale izbor,...ama vaka,...

-------------

Датум на внесување: 22.Март.2007 во 12:37
,...shto e?,...opshta uvreda,...nishto konkretno,...LOLLOL

-------------

Постирано од: аџија
Датум на внесување: 23.Март.2007 во 00:56
Originally posted by brza brza напиша:

ma kakov AO,...sporedete go samo teletextot sprema, na primer, na nova ili hrt,...prava mizerija,...ama ,nishto chudno,...makedoncite se zadovoluvaat so mizerni raboti,..LOL

кога хрватска ни е споредба за развиеност, све треба да ни е јасно...

-------------

Постирано од: zrkac
Датум на внесување: 23.Март.2007 во 01:07

сите ги споредувате нашиве телевизии со хрватските а замислете тие ни завидуваат на нас за нашиве телевизии 

Датум на внесување: 23.Март.2007 во 01:08
samo shto ne e jasno shto sakash da kazesh,...

-------------

Датум на внесување: 23.Март.2007 во 01:10
Originally posted by zrkac zrkac напиша:

сите ги споредувате нашиве телевизии со хрватските а замислете тие ни завидуваат на нас за нашиве телевизии 

koj ti go rekol toa,be?,...hrvatskta e najgledana nacionalna televizija vo evropa,,...kaj si go chul toa?

-------------

Датум на внесување: 23.Март.2007 во 01:21

тоа ми го кажаа хрватски туристи беа дојдени во МК и мене не ми се веруваше 

Постирано од: Debora
Датум на внесување: 23.Март.2007 во 02:43
ma te lazele...

Датум на внесување: 23.Март.2007 во 02:46
LOLLOL