IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - АРАМИИ - кој украде повеќе?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

АРАМИИ - кој украде повеќе?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 15>
Прашање: КОИ СЕ НАЈГОЛЕМИТЕ ЛОПОВИ ВО МАКЕДОНИЈАВА???
Одговор Гласови Статистика
567 [50,04%]
566 [49,96%]
Не може да гласате на оваа анкета

Автор
Порака
kokolo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Февруари.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 2960
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokolo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јуни.2006 во 14:34
SDSM ednash PADNA i PAK ke PADNE
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јуни.2006 во 09:29
хе хе хе .. Не менувам став знам за кого ке си гласам и јавно ке си кажам... Коалиција ЗА...
Ме чудеа некој ставки па си кажав..
А пошто си кажуваше таму некој цени машала, ме интересираше како некој воопшто не контролирал????
За тендерите кажав жива вистина си знаеш и самиот..
А став не мењам, и немој да ми мешаш приватност те молам...
И фала ти за акцентот кој ми го посвети...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јуни.2006 во 09:39
Аргумент аут оф рекорд...

имаше вчера неколку билборди низ Скопје со Никола Груевски со Парола....
Додека бев министер мамо ти купив 4 стана.... СЕга кога ќе станам ПРЕМИЕР ке ти КУПАМ МАМО 4 ЗГРАДИ...

Па ме интересираше онака како толку брзо успеаа да ги обојат во црно, а зашто??? Па тоа е Жива вистина
Кон врв
NRGMKD Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Регистриран: 18.Ноември.2005
Поени: 7512
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јуни.2006 во 09:45
ПРЕД ВИСТИНАТА И БОГОВИТЕ МОЛЧАТ!!!!! (го кажав и пак ќе го кажам)

НЕМААТ КОНТРААРГУМЕНТ, ПА ЗАТОА ЌЕ ФАРБААТ ВО ЦРНО!!!! ЏАБЕ Е И ДА ГИ СРУШАТ БИЛБОРДИТЕ; ТЕЛЕВИЗИИТЕ НЕМОЖАТ, МЕДИУМИТЕ НЕМОЖАТ!!!! ВИСТИНАТА СЕ ШИРИ СО БРЗИНА НА СВЕТЛИНАТА!!!!!
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јуни.2006 во 09:51
Воп контекст на моабетот.. КОлку сакаат нека мио замерат...Вчера подобра забава не сум имала гледајки ги нивните рекламни кампањи на ТВ.. Забара имаше дома од смеење... Едно знам ... КОЈ ја продаде државата? КОј ги продаде сите стратешки фирми? Кој направи изрежирана војна? Кој ја доведе касата на минус испод Нула да не можеа пари да соберат за да преживееме.. Не сакам да се вратам на тоа.. И имаат кампања дека младината што е во светот расштркана дека ке ја врателе???? Врателе???
Кога се живо отиде леб да бара, со ненормален капацитет на способност...
Па ако се вратат тие на власт јас сум таа прва што ке гледа да најпобрзо избега од Македонија зашто тек тогаш ни се е** мамето.. СЕ извинувам на израз...
Не сакам некој да ми кажува кај треба да седам и дали треба или не треба да живеам.. Така да младината не ја вракаат назад а ако победат уште толку ке фатат магла од тука ке си останат баш со тие и на кои му ја продадоа државата....

П.С се извинувам на конфузноста главоболки ме морат од сабајле..
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јуни.2006 во 10:12
Нека се запрашаат од кого избега младината?!?!?! Од оваа власт сигурно не!!!!

Како прво и основно младината избега од војната, а после од немаштијата што не задеси после војната!!! Нормално е секоја држава после војна да се опоравува!!! Ама некако ние многу брзо се опоравивме!!! Имате линкови читнете, ќе ви станат многу јасни некои работи!!!

The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јуни.2006 во 10:38
    Што се случува кога ке не води човек кој нема визија??

Да го продадам ЕСМ? НЕ НЕ ГО ПРОДАВАм..
Да го приодадам пола? НЕ БЕ НЕ ГО ДАВАМ
да продадам четвртинка ми фали стан уште еден? НЕ бе не

абе ај да го продадам ми е гајле странец нека им кажува дали да се греат или не, дали да зготват или не...

се смеам од мака бе
Кон врв
mishel Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Април.2006
Поени: 306
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mishel Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јуни.2006 во 11:08
NE SAKAM DA VI GI KOMENTIRAM POSTOVITE, ZATOA STO STE IZLEGLE OD KONTEKST. IMENO TEMAVA E LOPOVI I SE MISLI NA AKTUELNI I POMALKU AKTUELNI POLITICKI PARTII I LIDERI, A VIE ME KOMENTIRATE MENE!

"IZA DOBRIM KONJOM PRASINA SE DIZE"

A SEGA MALKU POLITIKA T.S ZA LOPOVITE  -  PRVO KE JA KOMENTIRAM NATALIJA. ONA PO SE IZGLEDA E TIPICEN PR. ZA FRAZATA "KAJ STO DUVA VETEROT". TAKOV VPECATOK SE STEKNUVA AKO VO KONTINUITET SE CITAAT NEJZINITE POSTOVI, NO NEJSE ZIVEEME VO DEMOKRATSKA ZEMJA PA SE E MOZNO! ESM GO PRODADE AKTUELNAVA VLAST, SDSM, I STO E NAJTRAGICNO GO SOKRI OD JAVNOSTA KUPOPRODAZNIOT DOGOVOR. TRANSPARENTNOST 0%. A DAJ BOZE MOZEBI KE IMA REVIZIJA PA KE VIDIME TOGAS KOJ. ZOSTO, KOLKU I ZA KOLKU?CUDNO E TOA STO TOKMU OVIE LUGE KOGA BEA VO OPOZICIJA OSTRO SE SPROTIVSTAVUVAA NA SAMATA POMISLA ZA PRODAZBA NA ESM!!!!!!!!!

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mishel Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јуни.2006 во 11:15
STO DOBRO VI SE SLUCI SO OVAA VLADA! POLITICIKA STABILNOST, SDSM SE POVIKUVA NA TAA POLITICKA STABILNOST. 100 PATI SUM PISALA I PAK KE PISAM, TERORISTITE KOI JA PREDIZVIKAA VOJNATA SE VO VLADATA NA R.M, PA KAKO MOZE DA NE SE STABILIZIRA SOSTOJBATA. TOA E SE STO SE SLUCI VO MANDATOT NA OVA VLADA. MEGUTOA LUGETO SE ZADOVOLNI I SO TOLKU PA ZATOA NAPRED! GLASAJTE ZA LOPOVITE I NE ZEMAJTE PLATA PO 4 MESECI. NEKA VI GI PLACKAAT PARITE OD STEDILNICI, PAK ZA NIV KE GLASAME. NEKA ZIVEAT OLIGARSITE I SAMO OLIGARSITE, PAK ZA NIV KE GLASAME! NEKA ZIVEAT AFERI OD TIPOT NA BACILO, SVAJCARSKI SMETKI, PAKA ZA NIV KE GLASAME. ZA VAKOV NAROD I TOA E PREMNOGU!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јуни.2006 во 11:17
Купопродажниот договор т.е цената ја знаете!!! Ветувањата на ЕВД сите ги знаеме!!! Нема ништо тука трагикомично!!! Каде во светов има обелоденување на договори кои ги склучува државата!!! Само кај нас сме љубопитни и се сакаме да знаеме, и да го пикнеме секаде носот, за да можеме после да коментираме!!! Истото се бунеа и за ЛОЗАР и за ФАС па ете ги сега работата со полна пареа!!! Истото важи и за Бучим и за другите магнати во државава па ниту еден не киксира!!! Во овој период од 4 години многу работи се придвижија нанапред, за разлика од пред тоа кога бевме статус 0 !!!!!! Бевме пред распад, пред тотален колапс!!! Се заговараше делење распаѓање, економија под 0, војна, мито корупција скандали!!!! Македонија беше на црна листа за странски инвестиции, сега е посакувана дестинација!!! Како дестинација за инвестиции, така во последно време и дестинација за туризам!!! реклами за Македонија во бело светло се вртат низ цел свет!!!
МАКЕДОНИЈА Е ВО СЕКОЈ СЛУЧАЈ НА ВИСТИНСКИОТ ПАТ ЗА УСПЕХ!!!!

МАКЕДОНИЈА НАПРЕД
                      НЕ НАЗАД

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јуни.2006 во 11:20
Originally posted by mishel mishel напиша:

STO DOBRO VI SE SLUCI SO OVAA VLADA! POLITICIKA STABILNOST, SDSM SE POVIKUVA NA TAA POLITICKA STABILNOST. 100 PATI SUM PISALA I PAK KE PISAM, TERORISTITE KOI JA PREDIZVIKAA VOJNATA SE VO VLADATA NA R.M, PA KAKO MOZE DA NE SE STABILIZIRA SOSTOJBATA. TOA E SE STO SE SLUCI VO MANDATOT NA OVA VLADA. MEGUTOA LUGETO SE ZADOVOLNI I SO TOLKU PA ZATOA NAPRED! GLASAJTE ZA LOPOVITE I NE ZEMAJTE PLATA PO 4 MESECI. NEKA VI GI PLACKAAT PARITE OD STEDILNICI, PAK ZA NIV KE GLASAME. NEKA ZIVEAT OLIGARSITE I SAMO OLIGARSITE, PAK ZA NIV KE GLASAME! NEKA ZIVEAT AFERI OD TIPOT NA BACILO, SVAJCARSKI SMETKI, PAKA ZA NIV KE GLASAME. ZA VAKOV NAROD I TOA E PREMNOGU!

А СО КОГО ЌЕ ОДИМЕ НАНАПРЕД!?!?!?! СО ГРУЕВСКИ ЛИ?!?!?!? КОГА Те*е ЛИЧНО ТИ БЕШЕ ПОДОБРО?!?!?!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mishel Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јуни.2006 во 11:31
PA NORMALNO SO GRUEVSKI. A SO KOGO MISLIS TI? SO BUCKOVSKI? NIKOGAS I NIKADE! MAKEDONIJA E VEKE 15 GODINI VO DOLGOIT PAT KOJ SE VIKA TRANZICIJA. TOJ PAT 13 GOD. GO ODI SDSM. I ZATOA SME NA OVA DEREDZE, NI GI ODZEDOA NAJDRAGOCENITE GODINI OD ZIVOTOT. STO DA OCEKUVAM, DEKA SEGA NESTO KE PROMENAT, KE GO PROMENAT k*rSOT. NEEEEEEEEEEEE NEMAAT KAPACITET ONI ZA TOA! NE MOZAT DA SE NADMINAT SEBE SI. VO 1999 BEVME LIDER SPORED REFORMI VO JUGOISTOCNA EVROPA, A KADE SME SEGA? PRED NAS SE SITE I BUGARIJA I ROMANIJA I ALBANIJA. AKO OSTANEW OVAA VLADA KE NE STIGNE I KOSOVOI  SRBIJA. NIKADE NE SE ODI SO PRAZNI VETUVANJA I DEMAGOSKI  FRAZI. POMINA VREMETO KOGA SE VERUVASE NA ZBOR, TREBA AKCIJA, TREBA RABOTA, TREBA INICIJATIVA. OVAA VLADA TOA NE GO MOZE!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јуни.2006 во 11:38

NE SAKAM DA VI GI KOMENTIRAM POSTOVITE, ZATOA STO STE IZLEGLE OD KONTEKST. IMENO TEMAVA E LOPOVI I SE MISLI NA AKTUELNI I POMALKU AKTUELNI POLITICKI PARTII I LIDERI, A VIE ME KOMENTIRATE MENE!

"IZA DOBRIM KONJOM PRASINA SE DIZE"

A SEGA MALKU POLITIKA T.S ZA LOPOVITE - PRVO KE JA KOMENTIRAM NATALIJA. ONA PO SE IZGLEDA E TIPICEN PR. ZA FRAZATA "KAJ STO DUVA VETEROT". TAKOV VPECATOK SE STEKNUVA AKO VO KONTINUITET SE CITAAT NEJZINITE POSTOVI, NO NEJSE ZIVEEME VO DEMOKRATSKA ZEMJA PA SE E MOZNO! ESM GO PRODADE AKTUELNAVA VLAST, SDSM, I STO E NAJTRAGICNO GO SOKRI OD JAVNOSTA KUPOPRODAZNIOT DOGOVOR. TRANSPARENTNOST 0%. A DAJ BOZE MOZEBI KE IMA REVIZIJA PA KE VIDIME TOGAS KOJ. ZOSTO, KOLKU I ZA KOLKU?CUDNO E TOA STO TOKMU OVIE LUGE KOGA BEA VO OPOZICIJA OSTRO SE SPROTIVSTAVUVAA NA SAMATA POMISLA ZA PRODAZBA NA ESM!!!!!!!!!

Те искоментирав како во одбрана, но увидев дека џабе го пишав постот од кога бутел напиша.....да не се правдам сеа..
токму и на темава ги коментираме лоповите и парите..
Прво есм е пазарена во владеењето на вмро каде што ветено мора да се даде..
Продадена е она душо уште многу од дамна па сега само потпишуваа..
Отанатото, аир и не видовме зашто едвај се собираа пари и се полнеа државни каси зашто господата се нафатираа до глужд, па ке бидеме без пари зашто нема пари во оптек собирајки како питачи..
Него дали знаеш дека Западна Македонија е продадена??? и дека ако дојде власта нивна назад ке ја прават послебна држава.. И тоа ми е и проблемот зашто сум баш од тој дел..

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јуни.2006 во 11:41

PA NORMALNO SO GRUEVSKI. A SO KOGO MISLIS TI? SO BUCKOVSKI? NIKOGAS I NIKADE! MAKEDONIJA E VEKE 15 GODINI VO DOLGOIT PAT KOJ SE VIKA TRANZICIJA. TOJ PAT 13 GOD. GO ODI SDSM. I ZATOA SME NA OVA DEREDZE, NI GI ODZEDOA NAJDRAGOCENITE GODINI OD ZIVOTOT. STO DA OCEKUVAM, DEKA SEGA NESTO KE PROMENAT, KE GO PROMENAT k*rSOT. NEEEEEEEEEEEE NEMAAT KAPACITET ONI ZA TOA! NE MOZAT DA SE NADMINAT SEBE SI. VO 1999 BEVME LIDER SPORED REFORMI VO JUGOISTOCNA EVROPA, A KADE SME SEGA? PRED NAS SE SITE I BUGARIJA I ROMANIJA I ALBANIJA. AKO OSTANEW OVAA VLADA KE NE STIGNE I KOSOVOI SRBIJA. NIKADE NE SE ODI SO PRAZNI VETUVANJA I DEMAGOSKI FRAZI. POMINA VREMETO KOGA SE VERUVASE NA ZBOR, TREBA AKCIJA, TREBA RABOTA, TREBA INICIJATIVA. OVAA VLADA TOA NE GO MOZE!

Колку јас што сум писмена Груевски и компанија ја уназадија Економијата 50 години со тоа и самите нас..
Од друга страна убаво им се прави во сегашно време заштпо со цените не се нормални, за разлика што можам увоз да јадам по дупло поевтина цена...
Вмро како Тодор Петров не врати и пред времето на Тито...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 15>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,391 секунди.