|
Сто Чекори на ВМРО ДПМНЕ |
Внеси реплика | страница <1 678910 26> |
Автор | |
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Токму така |
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да бе ВМРО ја уназади Македонија за сто години а СДСМ ја уништи тотално па сега види ја разликата.Како и да е во ВМРО не се повеке истите луѓе за разлика од СДСМ и луѓето во ВМРО се спремни да му покажат на народот што се имаат изгубено во овие 11 год. анархија
|
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нови луѓе, нови волци додека се заситат.... |
|
BMW_M5
Сениор Регистриран: 14.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 163 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Поарно оваа мисла да си ја задржеше за се*е!!! На оваа глупост што ја напиша незнам кој ке се воздржи да не се испонасмее!!! Кажи ми ајде која е таа поднова на ВМРО молим те!!!
|
|
KOGA GLUPOSTA BI BOLELA PO CEL DEN BI OFKALE !!!
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Никола Груевски е човек кој оформи цел тим на луѓе - нови и стари,луѓе кои се спремни да ја водат македонија но најверојатно во твоето село тоа не слушнале пошто уште носат титовки и ушите им се затнати
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
BMW_M5
Сениор Регистриран: 14.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 163 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЗНАЕШ ДЕКА НИКОГАШ НЕМА ДА ДОЗВОЛАМ ПЕДЕР ШТО НЕЗНАЕ ДА КАЖЕ "Р" И ЛАЖЕ ПОВЕЌЕ ОД НАЈГОЛЕМИОТ ЛАЖГО НА СВЕТОТ ДА БИДЕ НА ЧЕЛО НА МАКЕДОНИЈА!!!! |
|
KOGA GLUPOSTA BI BOLELA PO CEL DEN BI OFKALE !!!
|
|
teofil
Група Регистриран: 16.Јануари.2006 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 61 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Grubo ama vistinito.Bravo BMW M5. Zamisli oformil tim na ludje "NOVI I STARI".Kakvi se tie ludje? Ovoj cel zivot ce se vrti okolu drvo.
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Барем знам дека сум околу дрво а не околу кретени и комуњари.Иначе
човекот е спремен да владее и тоа е неизбежно и така Бучко паѓа се
подоле и подоле него еве ке ви кажам една вистина за СДСМовци.
По право на закон кога фатиле СДСМовец како краде го осудиле на печење,го наболе на колец и го ставиле да се врти(пече) на огин.За да има и мезе со СДСМовецот изнафрлал еден од извршителите компири на жарот за да се поиспечат но СДСМовецот веднаш почнал да ги краде. Наравоучение - И МРТОВ ЛОПОВ СИ Е ЛОПОВ,НАВИКИТЕ НЕ УМИРААТ |
|
mishel
Сениор Регистриран: 22.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 306 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BRAVO boogi 60% OD LUGEVO SE RODENI KOMUNJARI, OD RAGANJE SE TAKVI A NI SAMITE NEZNAAT ZOSTO.NASLEDNO IM E TOA, GO NASLEDUVAAT GENETSKI KOMUNISTICKIOT REZIM I SE PLASAT DA ODAT KON PROMENI, KON PODOBRO UTRE. SE TESAT- DOBRO E VAKA IMA I POLOSO!
SE DODEKA TAKA SE RAZMISLUVA KE VLADEAT PREPOTENTNITE GOVEDA OD SDSM!
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не тие се како Диносауруси и више времето ги гази уште некоја година и ке изумрат,нема СДСМ вечно да го лажат народот сега после изборите уште неколку Социјал Комуњарски партии и завршено е со нив во Македонија
|
|
mishel
Сениор Регистриран: 22.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 306 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
[QUOTE=BMW_M5]
ЗНАЕШ ДЕКА НИКОГАШ НЕМА ДА ДОЗВОЛАМ ПЕДЕР ШТО НЕЗНАЕ ДА КАЖЕ "Р" И ЛАЖЕ ПОВЕЌЕ ОД НАЈГОЛЕМИОТ ЛАЖГО НА СВЕТОТ ДА БИДЕ НА ЧЕЛО НА МАКЕДОНИЈА!!! A TI TOLKU SI MOKEN BE?TI SE GLEDA SPORED SLIKICKATA SO KOJA SE PRESTAVUVAS KOJ KALIBAR NA COVEK SI!ZASTANAT NEKADE SO MOZOKOT VO 80 -te (OSUMDESETITE),A SAMO ZARADI POTSETUVANJE NAJGOLEMIOT LAZGO VO R.M I POSIROKO E SEKAKO BRANKO CRVENKOSKI I NEGOVIOT SEGASEN NASLEDNIK BUCKO!
A ZA PEDERLUKOT TI BI TREBALO NAJDOBRO DA ZNAES. ZATOA STO RECNIKOT I INTELEKTOT TI E TOLKU PEDERSKI STO....................GARANT SI SPECIJALIZIRAN NA TAA TEMA! Изменето од mishel - 18.Јуни.2006 во 11:45 |
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тотално се согласувам со те*е но батали ги тој од прост до попрост и на крај изумрен ке стане - живот на СДСМовец |
|
bomboni
Сениор Регистриран: 06.Јануари.2006 Локација: Czech Republic Статус: Офлајн Поени: 215 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Lele lugje do kaj otidovte da se vregate zaradi nekoi politicari sto ni 5 pari ne davaat za vas.... Strasno, zatoa drzavata tapka vo mesto, od tabori i nesloznost
|
|
Внеси реплика | страница <1 678910 26> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |