IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - Сто Чекори на ВМРО ДПМНЕ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сто Чекори на ВМРО ДПМНЕ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 26>
Автор
Порака
butel2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јули.2005
Статус: Офлајн
Поени: 4138
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butel2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јуни.2006 во 08:53
Originally posted by BMW_M5 BMW_M5 напиша:

sepak tie "cetiri godini" ne kako da bea 12 tuku bea 100 godini t.e. cekori nanazad za makedonija!!!

Токму така
Кон врв
Boogie Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Регистриран: 26.Октомври.2005
Поени: 10652
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јуни.2006 во 11:23
Да бе ВМРО ја уназади Македонија за сто години а СДСМ ја уништи тотално па сега види ја разликата.Како и да е во ВМРО не се повеке истите луѓе за разлика од СДСМ и луѓето во ВМРО се спремни да му покажат на народот што се имаат изгубено во овие 11 год. анархија
Кон врв
butel2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 4138
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butel2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јуни.2006 во 12:06
Originally posted by Boogie Boogie напиша:

Да бе ВМРО ја уназади Македонија за сто години а СДСМ ја уништи тотално па сега види ја разликата.Како и да е во ВМРО не се повеке истите луѓе за разлика од СДСМ и луѓето во ВМРО се спремни да му покажат на народот што се имаат изгубено во овие 11 год. анархија

Нови луѓе, нови волци додека се заситат....
Кон врв
BMW_M5 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Февруари.2006
Локација: Macedonia
Поени: 163
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BMW_M5 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јуни.2006 во 13:45

LOLLOLLOL Поарно оваа мисла да си ја задржеше за се*е!!! На оваа глупост што ја напиша незнам кој ке се воздржи да не се испонасмее!!! Кажи ми ајде која е таа поднова на ВМРО молим те!!!LOLLOLLOL
KOGA GLUPOSTA BI BOLELA PO CEL DEN BI OFKALE !!!
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јуни.2006 во 22:12
Никола Груевски е човек кој оформи цел тим на луѓе - нови и стари,луѓе кои се спремни да ја водат македонија но најверојатно во твоето село тоа не слушнале пошто уште носат титовки и ушите им се затнати
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јуни.2006 во 23:44
Originally posted by brza brza напиша:

ti ,be ,seushte ne si go nashol mozokot??!!
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
BMW_M5 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Февруари.2006
Локација: Macedonia
Поени: 163
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BMW_M5 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јуни.2006 во 03:41

ЗНАЕШ ДЕКА НИКОГАШ НЕМА ДА ДОЗВОЛАМ ПЕДЕР ШТО НЕЗНАЕ ДА КАЖЕ "Р" И ЛАЖЕ ПОВЕЌЕ ОД НАЈГОЛЕМИОТ ЛАЖГО НА СВЕТОТ ДА БИДЕ НА ЧЕЛО НА МАКЕДОНИЈА!!!!

KOGA GLUPOSTA BI BOLELA PO CEL DEN BI OFKALE !!!
Кон врв
teofil Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 16.Јануари.2006
Локација: Canada
Поени: 61
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај teofil Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јуни.2006 во 05:31

Grubo ama vistinito.Bravo BMW M5.

Zamisli oformil tim na ludje "NOVI I STARI".Kakvi se tie ludje?

Ovoj cel zivot ce se vrti okolu drvo.
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јуни.2006 во 11:34
Барем знам дека сум околу дрво а не околу кретени и комуњари.Иначе човекот е спремен да владее и тоа е неизбежно и така Бучко паѓа се подоле и подоле него еве ке ви кажам една вистина за СДСМовци.
По право на закон кога фатиле СДСМовец како краде го осудиле на печење,го наболе на колец и го ставиле да се врти(пече) на огин.За да има и мезе со СДСМовецот изнафрлал еден од извршителите компири на жарот за да се поиспечат но СДСМовецот веднаш почнал да ги краде.
Наравоучение - И МРТОВ ЛОПОВ СИ Е ЛОПОВ,НАВИКИТЕ НЕ УМИРААТ
LOLLOLLOLLOLLOLLOL
LOL
Кон врв
mishel Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Април.2006
Поени: 306
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mishel Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јуни.2006 во 11:38

Никола Груевски е човек кој оформи цел тим на луѓе - нови и стари,луѓе кои се спремни да ја водат македонија но најверојатно во твоето село тоа не слушнале пошто уште носат титовки и ушите им се затнати

ClapClapClap BRAVO boogi 60% OD LUGEVO SE RODENI KOMUNJARI, OD RAGANJE SE TAKVI A NI SAMITE NEZNAAT ZOSTO.NASLEDNO IM E TOA, GO NASLEDUVAAT GENETSKI KOMUNISTICKIOT REZIM I SE PLASAT DA ODAT KON PROMENI, KON PODOBRO UTRE. SE TESAT- DOBRO E VAKA IMA I POLOSO!
SE DODEKA TAKA SE RAZMISLUVA KE VLADEAT PREPOTENTNITE GOVEDA OD SDSM!
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јуни.2006 во 11:41
Не тие се како Диносауруси и више времето ги гази уште некоја година и ке изумрат,нема СДСМ вечно да го лажат народот сега после изборите уште неколку Социјал Комуњарски партии и завршено е со нив во Македонија
Кон врв
mishel Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Април.2006
Поени: 306
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mishel Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јуни.2006 во 11:44
[QUOTE=BMW_M5]

ЗНАЕШ ДЕКА НИКОГАШ НЕМА ДА ДОЗВОЛАМ ПЕДЕР ШТО НЕЗНАЕ ДА КАЖЕ "Р" И ЛАЖЕ ПОВЕЌЕ ОД НАЈГОЛЕМИОТ ЛАЖГО НА СВЕТОТ ДА БИДЕ НА ЧЕЛО НА МАКЕДОНИЈА!!!

A TI TOLKU SI MOKEN BE?TI SE GLEDA SPORED SLIKICKATA SO KOJA SE PRESTAVUVAS KOJ KALIBAR NA COVEK SI!ZASTANAT NEKADE SO MOZOKOT VO 80 -te (OSUMDESETITE),

A SAMO ZARADI POTSETUVANJE NAJGOLEMIOT LAZGO VO R.M I POSIROKO E SEKAKO BRANKO CRVENKOSKI I NEGOVIOT SEGASEN NASLEDNIK BUCKO!

A ZA PEDERLUKOT TI BI TREBALO NAJDOBRO DA ZNAES. ZATOA STO RECNIKOT I INTELEKTOT TI E TOLKU PEDERSKI STO....................GARANT SI SPECIJALIZIRAN NA TAA TEMA!

Изменето од mishel - 18.Јуни.2006 во 11:45
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јуни.2006 во 11:47
Originally posted by mishel mishel напиша:

[QUOTE=BMW_M5]

ÇÍÀÅØ ÄÅÊÀ ÍÈÊÎÃÀØ ÍÅÌÀ ÄÀ ÄÎÇÂÎËÀÌ ÏÅÄÅÐ ØÒÎ ÍÅÇÍÀÅ ÄÀ ÊÀÆÅ "Ð" È ËÀÆÅ ÏÎÂōŠÎÄ ÍÀ£ÃÎËÅÌÈÎÒ ËÀÆÃÎ ÍÀ ÑÂÅÒÎÒ ÄÀ ÁÈÄÅ ÍÀ ×ÅËÎ ÍÀ ÌÀÊÅÄÎÍÈ£À!!!

A TI TOLKU SI MOKEN BE?TI SE GLEDA SPORED SLIKICKATA SO KOJA SE PRESTAVUVAS KOJ KALIBAR NA COVEK SI!ZASTANAT NEKADE SO MOZOKOT VO 80 -te (OSUMDESETITE),

A SAMO ZARADI POTSETUVANJE NAJGOLEMIOT LAZGO VO R.M I POSIROKO E SEKAKO BRANKO CRVENKOSKI I NEGOVIOT SEGASEN NASLEDNIK BUCKO!

A ZA PEDERLUKOT TI BI TREBALO NAJDOBRO DA ZNAES. ZATOA STO RECNIKOT I INTELEKTOT TI E TOLKU PEDERSKI STO....................GARANT SI SPECIJALIZIRAN NA TAA TEMA!

LOLLOLLOLLOLLOL
Тотално се согласувам со те*е но батали ги тој од прост до попрост и на крај изумрен ке стане - живот на СДСМовец

LOL
Кон врв
bomboni Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Јануари.2006
Локација: Czech Republic
Поени: 215
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bomboni Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јуни.2006 во 12:20
Lele lugje do kaj otidovte da se vregate zaradi nekoi politicari sto ni 5 pari ne davaat za vas.... Strasno, zatoa drzavata tapka vo mesto, od tabori i nesloznost
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 26>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,180 секунди.