IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Образование
  Активни теми Активни теми RSS - Униформи
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Униформи

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 16>
Автор
Порака
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2007 во 15:19
Originally posted by M@$TER M@$TER напиша:

Originally posted by SeXY SeXY напиша:

Дечки бе па зашто тооолу се осврнувате на дизајнот на униформиве?????

Малце зборете какво влијание имаат (што е и суштината на нивното носење) Wink

abe ko prvo oni nemaat nikakvo vlijanie,a ko vtoro normalno deka e vazno kako izgledaat nema ja po avtobusi da idam ko klosar oblecen

А да, заборавиви да кажам... Точно дека немаат влијание, пошо никој и не ги носи... LOLLOLLOL
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2007 во 19:31
abe ako vas ne vi se nosi niforma, dajte mi jas ke se obecam i ke nosam i toa so merak ke si ja nosam uniformataSmile 
Кон врв
Pimp Daddy Manev Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Февруари.2007
Поени: 2057
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pimp Daddy Manev Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Февруари.2007 во 01:48
e zosot tolku sakas da nosis uniforma beLOLLOLLOLLOLLOLLOL
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Февруари.2007 во 17:08
Originally posted by M@$TER M@$TER напиша:

e zosot tolku sakas da nosis uniforma beLOLLOLLOLLOLLOLLOL

za da licam na ucenik a ne na prostitutkaLOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pimp Daddy Manev Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Февруари.2007 во 18:43
LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL

pa ti ne mora kako prostitutka da se oblekuvasTongue
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Февруари.2007 во 18:53
pa ne se oblekuvam jas kako  prostitutka, jas se oblekuvam kako masko, ama zboram za nekoi devojki sto taka se oblekuvaat, ne site, samo nekoi , pogreska si me sfatil ti 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pimp Daddy Manev Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Февруари.2007 во 20:41
ne be pa ti jas se salev ja te svativ odlicnoWink
Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Февруари.2007 во 09:57
Ако не униформи барем да се запазува на некој морален дрес код
Кон врв
Cvekence Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 2509
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Cvekence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Февруари.2007 во 11:14
aman be majkata...kategoricno protiv uniformi...zasto?oti na naseto uciliste bile zeleni ili plavi so soznam ja so...kako mozete zaradi taa pricina da bidete protiv niv?toa mi lici kako zaradi edna losa bluza so ste ja videle u trgovski da se ukine celata oblekaLOLLOLLOLLOLLOL 
respect my authoritaaa
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Февруари.2007 во 12:04
и јас со ова се сложувам ама тие што ги ностат

Ништо реков барем екои дрес код да имаат а не со гол стомак како што е веќе секопјдневно да идат
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Февруари.2007 во 19:28
Вака, за тие што викаат дека не е битно какви се унифорните, еден предлог..... Нека дојдат еден ден у школо да видат... Лесно е да се збори.... Дајте ми асална униформа и А нема да кажам..... Не рече никој да се укинат....
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Март.2007 во 00:47
А зашто не предлагате унифрми или барем да регирате за нивна промена
Кон врв
Emus Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Октомври.2006
Поени: 1997
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Emus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Март.2007 во 12:22
bidejki ne mozeme
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Март.2007 во 20:24
Баш заради тоа... Униформите требаше ние да предлагама какви да бидат (барем така викаа) и на крај ништо.... Исто така викаа дека ќе ни дале листови некои да напишеме што не чини кај униформите, ни тоа не го исполнија.... И после сакаат ние да почитуваме правила, а они не почитуваат ништо Angry
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 16>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.