|
Униформи |
Внеси реплика | страница <1 678910 16> |
Автор | ||
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А да, заборавиви да кажам... Точно дека немаат влијание, пошо никој и не ги носи... |
||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
abe ako vas ne vi se nosi niforma, dajte mi jas ke se obecam i ke nosam i toa so merak ke si ja nosam uniformata
|
||
|
||
Pimp Daddy Manev
Сениор Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e zosot tolku sakas da nosis uniforma be
|
||
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
za da licam na ucenik a ne na prostitutka |
||
|
||
Pimp Daddy Manev
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa ti ne mora kako prostitutka da se oblekuvas |
||
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa ne se oblekuvam jas kako prostitutka, jas se oblekuvam kako masko, ama zboram za nekoi devojki sto taka se oblekuvaat, ne site, samo nekoi , pogreska si me sfatil ti
|
||
|
||
Pimp Daddy Manev
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne be pa ti jas se salev ja te svativ odlicno
|
||
|
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ако не униформи барем да се запазува на некој морален дрес код
|
||
Cvekence
Сениор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
aman be majkata...kategoricno protiv uniformi...zasto?oti na naseto uciliste bile zeleni ili plavi so soznam ja so...kako mozete zaradi taa pricina da bidete protiv niv?toa mi lici kako zaradi edna losa bluza so ste ja videle u trgovski da se ukine celata obleka
|
||
respect my authoritaaa
|
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
и јас со ова се сложувам ама тие што ги ностат
Ништо реков барем екои дрес код да имаат а не со гол стомак како што е веќе секопјдневно да идат |
||
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Вака, за тие што викаат дека не е битно какви се унифорните, еден предлог..... Нека дојдат еден ден у школо да видат... Лесно е да се збори.... Дајте ми асална униформа и А нема да кажам..... Не рече никој да се укинат....
|
||
|
||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А зашто не предлагате унифрми или барем да регирате за нивна промена
|
||
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bidejki ne mozeme
|
||
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
||
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Баш заради тоа... Униформите требаше ние да предлагама какви да бидат (барем така викаа) и на крај ништо.... Исто така викаа дека ќе ни дале листови некои да напишеме што не чини кај униформите, ни тоа не го исполнија.... И после сакаат ние да почитуваме правила, а они не почитуваат ништо
|
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 678910 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |