|
Посвојување деца од хомосексуалци во брак |
Внеси реплика | страница <1 678910 53> |
Автор | |
SkorpijA
Сениор Регистриран: 25.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1692 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nisto protiv homoseksualcite i lezbejkite, ama definitivno ne treba da posvojuvaat dete. Sto bi reklo deteto vo takvi uslovi... imam 2 majki ili 2 tatkovci?_ ne biva |
|
|
|
bomboni
Сениор Регистриран: 06.Јануари.2006 Локација: Czech Republic Статус: Офлајн Поени: 215 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da, ocigledno problemot e vo tie sto ke slusnat sto ke rece deteto 'imam dve majki ili tatkovci' pa ke pocnat so balkanskoto ogovaranje i osuduvanje 'ne biva'. Ama ako deteto vika 'imam mam i tato' nikoj ne bi go prasal 'a da ne pie tatko ti? a da ne te tepaat doma? a da ne ne ti posvetuvaat vnimanie?'. NE! nikoj ne go interesira toa kaj deteto, ama deka imal 2 majki ili tatkovci odma ke se napravi drama, povtorno bez nikoj da go prasa deteto kako mu e, no ete taka, od cisto socijalni neprifateni raboti.
|
|
SkorpijA
Сениор Регистриран: 25.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1692 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne e normalen toj zivot, stavi se vo takva situacija pa posle zbori. Site znaat da osudovaat i da kazuvaat prikazni od strana a nikoj ne znae kako e!!!!
|
|
|
|
bomboni
Сениор Регистриран: 06.Јануари.2006 Локација: Czech Republic Статус: Офлајн Поени: 215 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Epa sto osuduvas ako ne znaes kako e? Mislam deka razgovorot ovde bi trebalo da se nasoci na deteto, vsusnost dali ono moze da gi dobie istite uslovi od strana na dva istopolovi roditeli kako sto bi gi dobilo od strana na 'mama i tato'. Jas mislam deka ako edna licnost sama po sebe se oseka deka e dobar roditel, gi izvrsuva site obvrski koj toa dete kako roditel, mu obrnuva vnimanie, mu posvetuva ljubov i vreme togas sto e vazno dali roditelot e gay? Deteto ke se oseka ispolneto i srekno bez razlika kakvi mu se roditelilite 'vo krevet'. A toa sto okolinata znae da osuduva treba da se zaprasame koj treba da se promeni, gay-dvojkite koi se takvi kavi se samo za sebe, decata posvoeni od niv, ili komsiite sto nemaat sto popametno da zboruvaat so kafeto pa udri na trac...
|
|
SkorpijA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na zapad moze da uspee, ama na Balkanov_ NIKOGAS
|
|
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
YODA
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 205 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тој каков сака нека биди, штом зел да брани теза на форум кај шо секој можи да го изрази своето мислење, мора да ја поткрепи со нешто, инаку секој попаметен чоек ќе увиди дека е провиден. Во овај случај имам чувство дека од немање аргументи, иако потфорумот и темата е со хомосексуална содржина, не коментираат кој знае колку хомо-ориентирани особи. Јас немам ништо против да си го искажат своето мислење и да се обидат да се вклопат во заедницата, ама баш за посвојувањето деца сум многу против. Заради тоа голема благодарност што ете се најде некој да ме поддржи оти остатокот од човеците наместо да се концентрират на постови што развиваат конструктивна дискусија, само наоѓаат задоволство да се пцујат и вреѓаат итн. Уште еднаш поздрав, и само напред |
|
и то...
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Комплетно се сложувам... дајте малку гледајте објективно а не со предрасуди и со мрзење и одвратност.. Миоја срека што потекнувам од нормална фамилија .. Под нормална мислам да татко ми не пие не ја тепа мајка ми не ме малтретира и силува мене. Не крши ништо дома нити па ме така тепа да не можам да седам на газот... Мајка??/ Да пие или да се ака со милион мажи па нема ништо за јадење па баба ме рани или рани ми лечи или ме тера на глад или ме пика во шифоњер па лечи фрустрации ан мене .. комплекси дека е де*ела или слаба или зафатена или заработена па бленам во тв секој ден без збор.. или изигравам чистачка зашто мајка ми и е битна кариерата него детето што го родила.. Или пак ме родила а се фиксала пред тоа па ме фрлила во дом.. Соочувајки се без никаква љубов и семејна топлина... Размислете малку дали би сакале да бидете едно од тие деца шуткајки ве ваму таму без некој да ве прегрне успие или бакне, па било тоа 2 жени или 2 мажи... |
|
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Седнале сеири факаат татко ти спие со маж изроду ни еден ваков таков... На такви деца им влијае и заболува психата од нашето болно ограничено општество.. Наместо да седнат и да размислат на поинаков начин се сакаат твоите двајца татковци браво.. За разлика на мајка ми што и шета газето или татко ми што има швалерка па сите дома не малтретира тепа и сака да не остави... ТОА Е БОЛЕСТ... не ова..
Или се заебав млад/а се испоомажив па ке ми седи детето без никаква придружба и љубов презирајки што го направил/с и морајки да изиграва родител.. Глупости.. Општество ниско имаме како и ниска свест.. |
|
|
|
buceslatko
Сениор Регистриран: 29.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 602 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mislam deka eden homoseksualec moze da mu pruzi ljubov i vnimanie na edno dete mnogu povece odosto edno normalno semejstvo vo koe sto ima premnogu karanici i psihicko i fizicko maltretiranje....
|
|
Read an cry!!!!!
|
|
Macedalien
Сениор Регистриран: 15.Април.2005 Локација: France Статус: Офлајн Поени: 114 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Едно прашање : која неписмена будала ја формулираше темава? Ајде прочитајте го насловот и кажете ми дали во клиниките даваат деца на бракови, на родители или на сексуалности? П.С. Обрнете малку повеќе внимание на јазикот : ќе ви го снема сосе вас! Зборите за посвојување ама од писменоста се гледа дека немате ниту во долната а не пај во горната глава!!!
|
|
laki
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
posvojuvanje od homoseksualci!!!!!!!!!!! e epten gledate filmovi!!!!!
|
|
Mickey_k
Нов член Регистриран: 13.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 23 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Патетика, жива патетика.... луѓе бре знаете што зборите?
Абе другиве отидоа на Марс а ние прајме муабет за некоја работа што е индивидуална и што веке е прифатена на друго место и нема никаков проблем тамо. Гледајте си ја вашата работа и остајте ги луѓето да живеат на раат како што си сакаат и како што им е мерак... Не се замарјате како што не се замара со вас никој... Никој стрејт не бил осуден за тоа што е стрејт. Седете мирни. |
|
...does it worth livin'...
|
|
Mickey_k
Нов член Регистриран: 13.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 23 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нате и Блу одлични сте!!!
|
|
...does it worth livin'...
|
|
Внеси реплика | страница <1 678910 53> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |