![]() |
|
X Фактор |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 65> |
Автор | |
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Немам потреба
да се обраќам никаде. Победи мојот фаворит и тоа е доволно за мене
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Kastro ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
Kaj tebe Biba se gleda I od avatarcevo deka si vozbudena
![]() |
|
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
|
|
![]() |
|
BIBI_G_3 ![]() Модератор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
Вал,ти убаво кажа...емоции се во прашање,љубов кон нешто наше,згора на се' и квалитетно...јас сум пресреќна,како јас да победив таму вечерва... не очекувам ,а и не се замарам дали некој ќе ме сфати или не...среќа што победи Даниел(во дуелот меѓу него и Тамара)...да беше обратно-тек тогаш националистот во мене ќе прозбореше овде
![]() |
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Ја си бев коректен и тогаш и сега ... објективно ако се гледа , наликува така ... Тие што плукале , обрати се кај нив ... Сепак се покажа на крај , дека е коректно ... А ако победеше Тамара тоа ќе беше пораз на целокупната екипа која го правела и цело време терала ова шоу ... Сите ќе излезеа со по некој исказ отпосле ...
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Биби,ја ,ти и Кастро
сме највозбудени и најадреналински настроени вечерва Тешко да не сфатат
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Сантијаго,
Адреналин е во прашање. Емоции,љубов кон нешто наше и квалитетно.Тензиите се сосема нормални и очекувани! А не мораше и да се плука врз истото нели?? |
|
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
За болдираното се придружувам А за првиот дел многу постови се и бетер од националистички Како и да е , натпревар е мислам ... немора толку тензии ... никој не е слеп па да не знае што би било ако би било , така да ....
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
BIBI_G_3 ![]() Модератор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
ЛЕЛЕ ЛУЃЕ ШО НАПРАИВМЕ,А?
![]() т.е. ЛЕЛЕ ЛУЃЕ ШТО НАПРАВИ ДАНИЕЛ!!! уф, адреналинот ми е кај комшиката 3 спрата над мене што е, останав без спиење и јас вечерва |
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
![]() |
|
Искрено во оној миг
кога и доделија на Тамара награда за учество на Егзит знаев дека победата му останува на Даниел
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Не слушнав еванџелин,баш
![]() Ја сум под големи импресии вечерва сега сон нема да ме фати,си знам. Како мене да ми се деси победава
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Малку бевме скептици
заради некои дезинформации и шпекулации.,ама ете ![]() Браво за оние кои го препознаа светскиот х фактор кај Даниел уште од првата емиииисијаа |
|
|
|
![]() |
|
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Не не Вале!
Не е возбудата. Не знам дали примети дека он си пееше ама микрофонот или нешто не беше ок или нешто друго. Мораат нешто да зезнат секогаш на крај ![]() Али крајниот резултат засенува се останато.
![]() |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
![]() |
|
Kastro ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
Uzivav vo ova show ,bas mi e zal sto zavrsi ...No sekako PRESREKJEN sum sto Daniel pobedi |
|
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
|
|
![]() |
|
Возбуда е тоа,еванџелин.
Не е битно повеќе ништо. Квалитетот си го направи своето. Гордост е за сите нас!
|
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 65> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |