|
Проблеми и прашања |
Внеси реплика | страница <1 678910 13> |
Автор | |
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ќе одиш во Кадис, ќе го декодираат без проблем, но под услов да го имаш кодот... ако го немаш ќе го најдат во мрежата, и ќе ти завршат работа...
башка темава оди во проблеми и прашања... |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
stigma04
Сениор Регистриран: 29.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 2661 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imam peugeot 206 1.1 benzin se dumam dali da go prodadam da zemam drugo ama so ovie kolite sto vlegoja mi se odmili a nemam pari za novo neznam so da pram a i najverovatno da si go cuvam
|
|
Jas sum pepel tamu kade sto bev ogan
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И што ќе купиш после со парите од пежото? Колку мислиш да му земеш? Седи си и тркалај го... Акни му плинчето и бркај го... Барем го знаеш како ти дише... Да имаше југо, 101, фичо, па да мислиш да купуваш нова кола ајде де... Ама имаш убаво количе... Терај го и свиркај си... Луѓе се тепаат за такво количе...
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
stigma04
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
respekt NRGMKD posto gi razbiras rabotite vo vrska so kolite
|
|
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...да,алал нека му е.
штета само што ни дава бесплатни совети... ------------------------------------------------------ влези-излези,стави-вади,отвори-затвори,дај ми-на ти...основни закони за враќање во првобитната состојба. |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako pocnam da naplakjam za sovetive, nema nikad pari da vidam... poarno bez pari neka bidat...
|
|
|
|
godfather_mkd
Нов член Регистриран: 13.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
JAS SUM ZAINTERESIRAN ZA CHEVROLET CAPTIVA.SLUSAM MNOGU POFALBI I POPLAKI OD TOA VOZILO.NO SEKOGAS OD LICA KOI NE GO IMAT NIKOGAS VOZENO ILI NESTRUCNI LICA.PA SAKAM MISLENJE OD NEKOJ KOJ VISTINA GI POZNAVA VOZILATA A PO MOZNOST I DA JA POZNAVA CAPTIVATA NA CHEVROLET.BLAGODARAM ODNAPRED
|
|
acpaul
Нов член Регистриран: 23.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
izvinete ke moze li nekoj da mi kaze kolku bi me kostala carina za pezo 206 od 1999 god 1.1 motor bez klima otprilika ako znae nekoj molam za pomosh blagodaram odnapred pozdrav i dali moze da se registrira vo nasata drzava bez nekoi posebni problemi
Изменето од acpaul - 23.Јуни.2010 во 21:06 |
|
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mozes slobodno da ja vneses vo drzavata, zasto toa e vozilo so euro 2 normi.. celosen prenos do mak. tablici bi te kostalo nekade 600-700 eura. dopolnitelen trosok za registracija, i tablici..
|
|
|
|
acpaul
Нов член Регистриран: 23.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mnogu ti fala za informaciite pozdrav
|
|
мила987
Нов член Регистриран: 09.Август.2010 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NRGMKD дали може да те замолам за мислење за peugeot 307 1.4 бензин 2004година. Дали знаеш дали се погодени и дали имаат некои мани????
Фала многу однапред Изменето од мила987 - 09.Август.2010 во 01:22 |
|
stigma04
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za 307 ti garantiram deka se ok ova e moe mislenje a i e dobro nrgmkd da ja vidi porakata i da ti vrati oti ima postrucno mislenje i razbiranje za koli
|
|
|
|
мила987
Нов член Регистриран: 09.Август.2010 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Фала Стигма на мислењето. Јас малку се разочарав ја земав пред некој ден а веќе имам проблем утре ќе ја носам на мајстор да видам што ќе кажат, се надевам нема да биде нешто големо
|
|
SASO_
Нов член Регистриран: 04.Октомври.2010 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SAKAM DA ZEMAM AUDI A8 2.5TDIILI 3.3 TDI;BMW 730 ILI MERCEDES E 300TDILI 320 CDI ME INTERESIRA DALI NEKOJ ZNAJ NESTO ZA NEKOJ OD OVIE MODELI I KOJ BI BIL NAJDOBAR
|
|
Внеси реплика | страница <1 678910 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |