|
Клипот „Кај ми е Сонцето“ се шири ко свин |
Внеси реплика | страница <1 678910 11> |
Автор | |
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hahaha smej se ama ke ne ima i nas na youtube....
|
|
GoXI
Сениор Регистриран: 01.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 105 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A koj go ima objaveno ova na youtube dali ona ili on ili pak nekoj tret. Neli vi lici ova na nekoa namestaljka. Morame da pazime vo idnina sto zborime na telefon zasto moze ne snimat.
mnogu e popularen duri i na A1 go dadoa spotot "kaj mi e sonceto mix" . A sto mislete da napravime maici so natpisot KAJ MI E SONCETO i so onaa slika od kaj mi e sonceto mix? |
|
GoXI
Сениор Регистриран: 01.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 105 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Lele i pesna izmislile za nego :
http://www.youtube.com/watch?v=2qMXgTxnItw mora ovaa da ja pravime leten hit hehehehehe |
|
GoXI
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
najnova informacija:
sonceto (devojkata) go snimila ovoj plackovo i i pustila na nekoa drugarka da slusne kako ja moli ovoj, a taa drugarkata go zakacila na internet, a ne sonceto :))) |
|
nnikol
Сениор Регистриран: 13.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3198 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Taa imala dostoinstvo!Leleee,kakovo dostoinstvo koga mu se vratila nazad?A i kakva ljubov kje e taa za dve nedeli?Vika me skrshi,pepel me napravi a toj:"kaj mi e sonceto"zal mi padna za nego iskreno se dodeka ne prochitav deka predhodele shamari.E pa neka plache,lazno,so sila,akterski,iskreno...kako i da e.Zasluzil!A taa pak zasluzuva ushte eden shamar .Zenska so cvrst stav nema shto.
|
|
подобро е да ти завидуваат одколку да те сожалуваат
|
|
Buli Buli
Нов член Регистриран: 31.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 15 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mislam deka raboti vo Simbol |
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денеска првпат прочитав на форумов за што се работи со тоа Кај ми е сонцето. Откако почнаа да ми стигаа онакви риквест на фејсбук, па покана за у група, максимално игнорирав цело време, мислејќи дека се работи за некаква досадна кампања. Значи каква глупост тешка било не можев ни да замислам Чаршиска случка, голема работа, толку прашина за некои двајца будали.
Изменето од GlenKlouz - 01.Јуни.2009 во 12:32 |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
fatmir
Група Регистриран: 01.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 43 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe dosta se zanimavate so vakvi gluposti daj pravete nesto pametno zemete nekoja kniga procitajte vozete velosiped jas nemozam da svatam so narod ke bese ova seir da se gleda samo videtese prvo vie posle davajte za drugite komentari fala
|
|
abnormalen
Сениор ... Регистриран: 05.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
нема на чему!
аи арно викаш. ко да има некој у земјава што не е за смеење! |
|
Gluposta e najneobična od site bolesti - od nea NE pati bolniot tuku, SITE OSTANATI!
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
novive clenovi mnogu me iznenaduvaat, se nekoi umovi i tako zvani pure vo dusite....
|
|
fatmir
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas nov da da nie novite so novi nikovi sekogas sme pure vo dusite e sega na pure smenija prvata bukva p mislisi deka e k
|
|
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
SRNA_
Нов член Регистриран: 27.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 20 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Филмот е "Девет и пол недели"во главна улога Мики Рурк и Ким Бесиџер Јак филм . |
|
fatmir
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dobro e koga covek gleda filmovi ali loso e koga na kraj nema da gi razberi
|
|
Внеси реплика | страница <1 678910 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |