IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Клипот „Кај ми е Сонцето“ се шири ко свин
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Клипот „Кај ми е Сонцето“ се шири ко свин

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 11>
Автор
Порака
Omar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Регистриран: 22.Февруари.2009
Статус: Офлајн
Поени: 12633
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Мај.2009 во 22:08
hahaha smej se ama ke ne ima i nas na youtube....плазењенамигнување
Кон врв
GoXI Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Август.2007
Локација: Macedonia
Поени: 105
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај GoXI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2009 во 01:49
A koj go ima objaveno ova na youtube dali ona ili on ili pak nekoj tret. Neli vi lici ova na nekoa namestaljka. Morame da pazime vo idnina sto zborime na telefon zasto moze ne snimat.
mnogu e popularen duri i na A1 go dadoa spotot "kaj mi e sonceto mix" .
A sto mislete da napravime maici so natpisot KAJ MI E SONCETO i so onaa slika od kaj mi e sonceto mix?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај GoXI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2009 во 02:03
Lele i pesna izmislile za nego :
http://www.youtube.com/watch?v=2qMXgTxnItw

mora ovaa da ja pravime leten hit

hehehehehe
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај GoXI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2009 во 02:12
najnova informacija:
sonceto (devojkata) go snimila ovoj plackovo i i pustila na nekoa drugarka da slusne kako ja moli ovoj, a taa drugarkata go zakacila na internet, a ne sonceto :)))
Кон врв
nnikol Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Ноември.2008
Поени: 3198
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nnikol Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2009 во 02:51
Taa imala dostoinstvo!Leleee,kakovo dostoinstvo koga mu se vratila nazad?A i kakva ljubov kje e taa za dve nedeli?Vika me skrshi,pepel me napravi a toj:"kaj mi e sonceto"zal mi padna za nego iskreno se dodeka ne prochitav deka predhodele shamari.E pa neka plache,lazno,so sila,akterski,iskreno...kako i da e.Zasluzil!A taa pak zasluzuva ushte eden shamar .Zenska so cvrst stav nema shto.
подобро е да ти завидуваат одколку да те сожалуваат
Кон врв
Buli Buli Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 31.Мај.2009
Поени: 15
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Buli Buli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2009 во 08:51
Originally posted by GoXI GoXI напиша:

vo koj kafic raboti, gravo li go vikas, toa ime mu e ili.... vo koj kafic e da odime da go zaebavame malku :)))

mislam deka raboti vo Simbol
Кон врв
Glenn Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Тата-Мата

Регистриран: 14.Јануари.2008
Поени: 3166
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Glenn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2009 во 12:31
Денеска првпат прочитав на форумов за што се работи со тоа Кај ми е сонцето. Откако почнаа да ми стигаа онакви риквест на фејсбук, па покана за у група, максимално игнорирав цело време, мислејќи дека се работи за некаква досадна кампања. Значи каква глупост тешка било не можев ни да замислам Чаршиска случка, голема работа, толку прашина за некои двајца будали.

Изменето од GlenKlouz - 01.Јуни.2009 во 12:32
Beauty fades, dumb is forever
Кон врв
fatmir Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 01.Јуни.2009
Поени: 43
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fatmir Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2009 во 19:22
Abe dosta se zanimavate so vakvi gluposti daj pravete nesto pametno zemete nekoja kniga procitajte vozete velosiped jas nemozam da svatam so narod ke bese ova seir da se gleda samo videtese prvo vie posle davajte za drugite komentari fala
Кон врв
abnormalen Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Регистриран: 05.Април.2009
Поени: 168
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај abnormalen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2009 во 19:25
нема на чему!намигнување

аи арно викаш. ко да има некој у земјава што не е за смеење!смеење
Gluposta e najneobična od site bolesti - od nea NE pati bolniot tuku, SITE OSTANATI!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2009 во 19:58
novive clenovi mnogu me iznenaduvaat, se nekoi umovi i tako zvani pure vo dusite....
Кон врв
Група
Група

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fatmir Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2009 во 20:01
Jas nov da da nie novite so novi nikovi sekogas sme pure vo dusite e sega na pure smenija prvata bukva p mislisi deka e k
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2009 во 20:16
Originally posted by fatmir fatmir напиша:

Jas nov da da nie novite so novi nikovi sekogas sme pure vo dusite e sega na pure smenija prvata bukva p mislisi deka e k

Кон врв
SRNA_ Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 27.Август.2008
Поени: 20
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SRNA_ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2009 во 20:27
Originally posted by anakin anakin напиша:

сега ме потсети на еден филмсетат машко и девојка по кејоти доагјат два малецки црнци и им викатза долар другар ми кје ти ја испрди песната од Ајкуламу дадеи прррррррри каде е песната???абе за долер боста е првиот тон

Филмот е "Девет и пол недели"во главна улога Мики Рурк и Ким Бесиџер
Јак филм .
Кон врв
Група
Група

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fatmir Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2009 во 20:32
Dobro e koga covek gleda filmovi ali loso e koga na kraj nema da gi razberi
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 11>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,109 секунди.