|
Кој ќе ни биде претседател? |
Внеси реплика | страница <1 678910 12> |
Автор | |
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Твојата ОДЛУКА е во погрешен правец. Ме разбираш. Ако ме разбираш. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
ВАЖНА
Сениор Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ГОРЃЕ ИВАНОВ ќе биде претседател и јас сум за него се разбира!!!Не ми е погрешна одлуката туку твојата е погрешна! ЃОРГЕ Е НАЈДОБАР!
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е доста добро Те потковале. Само ај кажи ми сега штом си цврсто убедена дека ќе биде така за да ме убедиш и мене: ,,КОЈ ЌЕ ЈА ВОДИ МАКЕДОНИЈА, Груевски или Иванов? и зошто?,,. Изменето од orlov - 03.Април.2009 во 19:01 |
|
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Македонија ќе ја водат заедно и Груевски и Иванов...
и што ..Зошто ???
Кој треба да ја води... ??? Фрчковски и Црвенковски ???
Од нив видовме ...многу........
|
|
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ete , ti odgovorila:
1.Gruevski i
2. Ivanov...
|
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
ВАЖНА
Сениор Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da drzavata ke ja vodat i pretsedatelot IVANOV i premierot GRUEVSKI! Vmro-Dpmne ke pobedi
Изменето од ВАЖНА - 03.Април.2009 во 14:01 |
|
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
auuuu...ne bidi tolku sigurna...edno se zelbite a drugo....
|
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ѓорге Иванов-и се ќе биде розово
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
invader
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 442 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za nego i tie okolu nego- sto posto ke bide!
|
|
在美居住和工作 ——快来参加官方举办的美国绿卡抽奖!
|
|
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Значи Груевски сепак ќе ја води а Ѓоре ќе асистира. Па не верувам дека народот ќе си дозволи на асистент да му даде претседателска плата. Тогаш сите асистенти од државата би се побуниле. Каде го има тоа останатите асистенти да земаат плата 15 до 20.000,оо МКД а Иванов само поради тоа што ќе му асистира на Груевски да зема 80.000,оо мкд. Тогашподобар претседател па макар и в.д. ќе е првиот парламентарец. Да. Така е мои драги самобендисани Ѓоковци. |
|
|
|
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Значи со розовото кое ќе дојде на власт ќе имаме турбо нејасни- матни работи. На македонија и требаат чисти, бели работи и состојби. Тешко на Македонија со розовата боја. |
|
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не знам зошто толку омаловажување на професор Иванов. Да му дадеме прилика да видиме, па да критикуваме или фалиме. Дискусиите за политичкото делување на Фрчковски можеме да ги контрираме или потврдуваме бидејки тој подолго време е на политичката сцена како министер, како советник на претседател па сега и како претседателски кандидат.
|
|
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Искрено си посакувам со Иванов да го доживееме истото искуство како со Борис...
Ако се сеќавате и Трајковски беше оспоруван поради слабото искуство... Сепак мегу овие двајца има голема разлика , Трајковски за разлика од Иванов беше многу ХАРИЗМАТИЧЕН... |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ах бе Мамамд,еве ние му даваме шанса ама тој бега...ние го седнуваме на столица,тој паѓа...зошто вечерва пак избегнува соочување...не дека нешто паметно ќе слушнеме од двајцата,ама зошто дозволува да видиме страв или туторство од некого врз него
а инаку,ние им даваме шанса на сите веќе 20 години ама давањето шанса нас многу многу многу скапо не кошта |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Внеси реплика | страница <1 678910 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |