|
...Идивиди Клуб на политички фајтери... |
Внеси реплика | страница <1 678910 295> |
Автор | ||
AlbanianGirl
Сениор Регистриран: 17.Февруари.2008 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: 495 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ih...sega,,,dodeka dojdovme do tochkata na pravilno postavuvanje na prashanjeto, jas ja izgubiv voljata za diskusijaa ...shto znam, od vremeto ke da e.... |
||
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
|
||
Zajcef
Сениор TOTENKOPF Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1252 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да можеби е од времето-или пак одбиваш да го одговориш прашањето Ако не сакаш слободно не го одговарај никој не те тера... Изменето од Zajcef - 09.Јули.2008 во 17:22 |
||
Кога неправдата станува закон,отпорот станува должност....
|
||
DelijaSkopje
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А што очекуваш да ти одговори??? Да каже да така е...?
Да каже дека Али Ахмети е одговорен за киднапираните??? Да каже: Да така е ... Кога Али прв пат се појави во јавноста носеше униформа на УЧК... Да каже дека како таков Али е директно одговорен за киднапираните, кои се знае дека се убиени, ама не им се знае гробот... Zajcef... Да не сакаш таа вистина да ти ја признае...??? Нема шанси... |
||
AlbanianGirl
Сениор Регистриран: 17.Февруари.2008 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: 495 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ma ne be toa,toa priznavam, tuku ne priznavam deka Millosheviq, i nekoi drugi srpski generali, i drugi srpski mafijashki klanovi, imaat
napraeno "kasapana" vo Kosovo, i ne sakam da priznaam deka onoj Boshkoski, vo svojata sovest nosi zhivotot na mnogu nevini civili, ne sakam da priznaam deka, vo vremeto koga Makedonija, ja proglasi svojata nezavisnost, Albanija beshe megju prvite zemji koi ja priznaa kako nezavisna drzhava,dodeka taa nezavisna Makedonija, (koja se ochekuvashe deka vo vremeto na preminuvanjeto kon pluralistichki sistem ke ponudi poinakva klima vo zemjata za site nejzini gragjani,) kako nagrada za nejzinoto pokazhuvanje dobri sosedski odnosi, ne ostavashe prostor za dishenje na drugite nacionalnosti, megju koi i Albancite, kako vtora najgolema populacija vo zemjata,,,,etc,,etc,,, ete toa jas ne sakam da priznaaam,,,i red drugi neshta,,,,koi deneska se sochuvani materijali niz "crnite knigi na epohata"... i,,,tuka zavrshuvam so potkopuvanjeto na negativnostite od minatoto, so nadezh deka idninata ke ni bide "Bleskava"... |
||
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
|
||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Албанците не се никаква популација во земјава на македонците...туку малцинство дојдено по поарен живот (во почетокот) овде од матичната земја..како општи работници..и сезонски и наменски.
И барање леб преку погача е изгледа само ваш специјалитет..
Тоа што го барате овде...на тие малцинстава во албанија најпрво исполнете им ги...и овде ќе ги добиете истите..сходно на законот за реципроцитет.
И овде никојпат нема да бидете сајбии во туѓ двор и куќа.
|
||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jas sakam da kazaam deka GRUJO ic ne e sposoben da ja vodi makegonija.Toj Makedonija ja vodi na los pat.Tesko na toj narod vo taa zemja.Abe kako moze deca da ja vodat nasata drzava?Jas mislam deka Grujo ke go nema do rajot na 2009 god sam ke izbega od Makedonija
|
||
mikeg
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 305 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Decko aj te molam ne ja napagaj drzavata.Zosto si glasal pa za Gruevski da ja vodi drzavata.Luge ako ne bese Gruevski ke nemase da imame tolku praznici.
|
||
Паланчански
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Локација: Dubrovnik Статус: Офлајн Поени: 1655 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Проблемот е во тоа што лозјето не сака молитва, туку мотика. |
||
Не знаев што е среќа, додека не се оженив. Но сега веќе е доцна.
|
||
mikeg
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Abe kakva motika nie sme samo za odmor.Aj te molam ne kritikuvaj
|
||
DelijaSkopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
За одмор ама каде??? Во Грчка ???
|
||
mikeg
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Abe kakva Grcka Jas vo Grcka odam koga ke go zememe nasiot del tamu
Изменето од mikeg - 10.Јули.2008 во 15:28 |
||
DelijaSkopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Значи никад нема да отидеш во Грчка А? |
||
Паланчански
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Локација: Dubrovnik Статус: Офлајн Поени: 1655 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тогаш нема да одиш во Грчка, туку во Јужна Македонија. |
||
Не знаев што е среќа, додека не се оженив. Но сега веќе е доцна.
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas sakam cela makedonija da ja vidam i egejska i pirinska obedineti
|
||
Внеси реплика | страница <1 678910 295> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |