IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - ...Идивиди Клуб на политички фајтери...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

...Идивиди Клуб на политички фајтери...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 295>
Автор
Порака
AlbanianGirl Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Февруари.2008
Локација: Cuba
Статус: Офлајн
Поени: 495
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај AlbanianGirl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јули.2008 во 17:10
Originally posted by Zajcef Zajcef напиша:

Добро еве ќе го преформулирам прашањето-кажи ми ја вистината па ќе видиме чија вистина е тоа-може?

ih...sega,,,dodeka dojdovme do tochkata na pravilno postavuvanje na prashanjeto, jas ja izgubiv voljata za
diskusijaa
...shto znam, od vremeto ke da e....
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
Кон врв
Zajcef Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
TOTENKOPF

Регистриран: 16.Јануари.2008
Поени: 1252
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zajcef Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јули.2008 во 17:16
Originally posted by AlbanianGirl AlbanianGirl напиша:

Originally posted by Zajcef Zajcef напиша:

Добро еве ќе го преформулирам прашањето-кажи ми ја вистината па ќе видиме чија вистина е тоа-може?

ih...sega,,,dodeka dojdovme do tochkata na pravilno postavuvanje na prashanjeto, jas ja izgubiv voljata za
diskusijaa
...shto znam, od vremeto ke da e....

Да можеби е од времето-или пак одбиваш да го одговориш прашањето Ако не сакаш слободно не го одговарај никој не те тера...

Изменето од Zajcef - 09.Јули.2008 во 17:22
Кога неправдата станува закон,отпорот станува должност....
Кон врв
DelijaSkopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2008
Поени: 1580
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јули.2008 во 19:23
А што очекуваш да ти одговори??? Да каже да така е...?
Да каже дека Али Ахмети е одговорен за киднапираните??? Да каже: Да така е ... Кога Али прв пат се појави во јавноста носеше униформа на УЧК... Да каже дека како таков Али е директно одговорен за киднапираните, кои се знае дека се убиени, ама не им се знае гробот...

Zajcef... Да не сакаш таа вистина да ти ја признае...??? Нема шанси...
Кон врв
AlbanianGirl Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Февруари.2008
Локација: Cuba
Поени: 495
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај AlbanianGirl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јули.2008 во 22:24
ma ne be toa,toa priznavam, tuku ne priznavam deka Millosheviq, i nekoi drugi srpski generali, i drugi srpski mafijashki klanovi, imaat
napraeno "kasapana" vo Kosovo, i ne sakam da priznaam deka onoj Boshkoski, vo svojata sovest nosi zhivotot na mnogu nevini civili,
ne sakam da priznaam deka, vo vremeto koga Makedonija, ja proglasi svojata nezavisnost, Albanija beshe megju prvite zemji koi
ja priznaa kako nezavisna drzhava,dodeka taa nezavisna Makedonija, (koja se ochekuvashe deka vo vremeto na preminuvanjeto kon pluralistichki
sistem ke ponudi poinakva klima vo zemjata za site nejzini gragjani,) kako nagrada za nejzinoto pokazhuvanje dobri sosedski odnosi, ne ostavashe prostor za dishenje na drugite nacionalnosti, megju koi i Albancite, kako vtora najgolema populacija vo zemjata,,,,etc,,etc,,,

ete toa jas ne sakam da priznaaam,,,i red drugi neshta,,,,koi deneska se sochuvani materijali niz "crnite knigi na epohata"...

i,,,tuka zavrshuvam so potkopuvanjeto na negativnostite od minatoto, so nadezh deka idninata ke ni bide "Bleskava"...
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
Кон врв
novace Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Август.2007
Поени: 3067
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај novace Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јули.2008 во 09:03
Originally posted by AlbanianGirl AlbanianGirl напиша:

ma ne be toa,toa priznavam, tuku ne priznavam deka Millosheviq, i nekoi drugi srpski generali, i drugi srpski mafijashki klanovi, imaat
napraeno "kasapana" vo Kosovo, i ne sakam da priznaam deka onoj Boshkoski, vo svojata sovest nosi zhivotot na mnogu nevini civili,
ne sakam da priznaam deka, vo vremeto koga Makedonija, ja proglasi svojata nezavisnost, Albanija beshe megju prvite zemji koi
ja priznaa kako nezavisna drzhava,dodeka taa nezavisna Makedonija, (koja se ochekuvashe deka vo vremeto na preminuvanjeto kon pluralistichki
sistem ke ponudi poinakva klima vo zemjata za site nejzini gragjani,) kako nagrada za nejzinoto pokazhuvanje dobri sosedski odnosi, ne ostavashe prostor za dishenje na drugite nacionalnosti, megju koi i Albancite, kako vtora najgolema populacija vo zemjata,,,,etc,,etc,,,

ete toa jas ne sakam da priznaaam,,,i red drugi neshta,,,,koi deneska se sochuvani materijali niz "crnite knigi na epohata"...

i,,,tuka zavrshuvam so potkopuvanjeto na negativnostite od minatoto, so nadezh deka idninata ke ni bide "Bleskava"...

Албанците не се никаква популација во земјава на македонците...туку малцинство дојдено по поарен живот (во почетокот) овде од матичната земја..како општи работници..и сезонски и наменски.
И барање леб преку погача е изгледа само ваш специјалитет..
Тоа што го барате овде...на тие малцинстава во албанија најпрво исполнете им ги...и овде ќе ги добиете истите..сходно на законот за реципроцитет.
И овде никојпат нема да бидете сајбии во туѓ двор и куќа.
голема%20насмевка
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јули.2008 во 11:06
Jas sakam da kazaam deka GRUJO ic ne e sposoben da ja vodi makegonija.Toj Makedonija ja vodi na los pat.Tesko na toj narod vo taa zemja.Abe kako moze deca da ja vodat nasata drzava?Jas mislam deka Grujo ke go nema do rajot na 2009 god sam ke izbega od Makedonija
Кон врв
mikeg Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јуни.2008
Поени: 305
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mikeg Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јули.2008 во 11:08
Decko aj te molam ne ja napagaj drzavata.Zosto si glasal pa za Gruevski da ja vodi drzavata.Luge ako ne bese Gruevski ke nemase da imame tolku praznici.
Кон врв
Паланчански Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2007
Локација: Dubrovnik
Поени: 1655
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Паланчански Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јули.2008 во 11:33
Originally posted by mikeg mikeg напиша:

Decko aj te molam ne ja napagaj drzavata.Zosto si glasal pa za Gruevski da ja vodi drzavata.Luge ako ne bese Gruevski ke nemase da imame tolku praznici.

Проблемот е во тоа што лозјето не сака молитва, туку мотика.
Не знаев што е среќа, додека не се оженив. Но сега веќе е доцна.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mikeg Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јули.2008 во 15:04
Abe kakva motika nie sme samo za odmor.Aj te molam ne kritikuvaj
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јули.2008 во 15:21
За одмор ама каде??? Во Грчка ???
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mikeg Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јули.2008 во 15:22
Abe kakva Grcka Jas vo Grcka odam koga ke go zememe nasiot del tamu

Изменето од mikeg - 10.Јули.2008 во 15:28
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јули.2008 во 15:29

Значи никад нема да отидеш во Грчка А?
Кон врв
Паланчански Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2007
Локација: Dubrovnik
Поени: 1655
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Паланчански Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јули.2008 во 17:10

Тогаш нема да одиш во Грчка, туку во Јужна Македонија.
Не знаев што е среќа, додека не се оженив. Но сега веќе е доцна.
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јули.2008 во 18:11
jas sakam cela makedonija da ja vidam i egejska i pirinska obedineti
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 295>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.