![]() |
|
Помош! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 12> |
Автор | |
SOS ![]() Нов член ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vikendov bevme izlezeni vo park. Gi poslusav vasite soveti, no toj veli deka ako imame seks samo ednas nema da razmisluva postojano na taa tema i deka ke ceka potoa kolku sto jas sakam. Ne sakam da go izgubam, mnogu e vnimatelen i me saka. Prv pat me dopre dolu i ke eksplodirav. Ne znaam sto mi se slucuvase. Dali e toa normalno? Denes celo vreme razmisluvam na toa. Vikendov saka da pojdeme kaj nego na vikendicka. Ne znam dali da prifatam ili ne.
Denes ke i kazam na majka mi deka imam decko, ama ne i kazuvam deka e postar. |
|
![]() |
|
alekso_2000 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 523 |
А да се из***иш ти и да не не замараш со глупости???
|
|
car's freack
|
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
a go procita li prviot post? |
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Vo prviot post pisuvas deka seuste ne sakas, a sega posle ednen vikend bi bila spremna za toa... Za ova nikoj ne moze da ti pomogne, samata treba da si SVESNA, dali si spremna za toa ili ne!!! A da pravis nesto, samo za da go "zadrzis" pokraj tebe, i potoa mozebi da se kaes, togas ic ne go pravi!!! Prviot pat, treba za tebe nesto posebno da bide, da se osekas spremna na toa i da si sigurna vo toa sto go pravis, koj kako kazuva za toa ne mu se sekiraj, vazno e za tebe da e dobro, slusaj sto ti kazuva srceto i umot!!!! |
|
![]() |
|
apce ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
malecka, prviot pat se pamti cel zivot
sto i da odlucis potrudi se da ne ti ostane samo
kako gorclivo sekavanje
posto gledam deka ke go storis toa SREKNO
i pisi kako si pominala
![]() |
|
apce
|
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
ama kako ja laze.....maleeeeeee
toj dali se ima kladeno so drugarite deka prv ke te "....."!!! |
|
![]() |
|
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
stvarno si dosadna.......
ne sakas da prifatis sovet i spored toa mislam deka ne zasluzuvas poveke da komentirame na ovaa tema
|
|
![]() |
|
Kral Marko ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 12.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 12 |
A kako sakate da razmisluva, taa ima samo 14 godini.
Dosadna bila... |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
..ТРЕТИОТ ДЕЛ ЌЕ И БИДЕ.....СЛУЧКИ ОД ВИКЕНДИЧКАТА...
![]() ..СЕ ЗЕЗА БЕ.....,КАЈ ИМ ТЕКНУВААТ ВАКВИ ТЕМИ.
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Somebody is playing games with us....
What the hell....let's play along... ![]() Откачи го бе, најди си друг. Што те замара, смотан. Дома пипни се сама и пак ќе експлодираш. Што ќе ти е он. |
|
![]() |
|
KUKOC7 ![]() Сениор ![]() ![]() Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
ama edno miljarda posto sum siguren deka ova SOS e nekoj koj go smislil porblemov za da ima so tema da otvori hahahahah tvrdam dogovrno!!!! nekoj vi pravi dobar film na site
|
![]() |
|
Luna83 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 319 |
[QUOTE=zagor] ..ТРЕТИОТ ДЕЛ ЌЕ И БИДЕ.....СЛУЧКИ ОД ВИКЕНДИЧКАТА...
![]() ..СЕ ЗЕЗА БЕ.....,КАЈ ИМ ТЕКНУВААТ ВАКВИ ТЕМИ. [/QUOTE
![]() |
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Гледам ја дека ова ќе стане најинтересна тема на форумов. |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
...ПОТОА СЛЕДУВА ПОМОШ ОКОЛУ ТОА ,ДАЛИ ДА ГО ЗАДРЖИ ДЕТЕТО ИЛИ ДА АБОРТИРА!ТУКА ИМА ДА ИМА ЖЕСТОКА РАСПРАВИЈА...ПА ЌЕ ТРЕБА ЗА ПОМОШ ДА КОРИСТИМЕ И ЏОКЕР.."ПОВИКАЈ ПРИЈАТЕЛ "..НОРМАЛНО ОД ВЕРОИСПОВЕД,ДА ВИДИМЕ КАКОВ Е "СТАВОТ И НА ЦРКВАТА ПО ОВА ПРАШАЊЕ "...
![]() ![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |