|
Помош! |
Внеси реплика | страница <1 678910 12> |
Автор | |
SOS
Нов член Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vikendov bevme izlezeni vo park. Gi poslusav vasite soveti, no toj veli deka ako imame seks samo ednas nema da razmisluva postojano na taa tema i deka ke ceka potoa kolku sto jas sakam. Ne sakam da go izgubam, mnogu e vnimatelen i me saka. Prv pat me dopre dolu i ke eksplodirav. Ne znaam sto mi se slucuvase. Dali e toa normalno? Denes celo vreme razmisluvam na toa. Vikendov saka da pojdeme kaj nego na vikendicka. Ne znam dali da prifatam ili ne.
Denes ke i kazam na majka mi deka imam decko, ama ne i kazuvam deka e postar. |
|
alekso_2000
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 03.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А да се из***иш ти и да не не замараш со глупости???
|
|
car's freack
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a go procita li prviot post? |
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo prviot post pisuvas deka seuste ne sakas, a sega posle ednen vikend bi bila spremna za toa... Za ova nikoj ne moze da ti pomogne, samata treba da si SVESNA, dali si spremna za toa ili ne!!! A da pravis nesto, samo za da go "zadrzis" pokraj tebe, i potoa mozebi da se kaes, togas ic ne go pravi!!! Prviot pat, treba za tebe nesto posebno da bide, da se osekas spremna na toa i da si sigurna vo toa sto go pravis, koj kako kazuva za toa ne mu se sekiraj, vazno e za tebe da e dobro, slusaj sto ti kazuva srceto i umot!!!! |
|
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
malecka, prviot pat se pamti cel zivot
sto i da odlucis potrudi se da ne ti ostane samo
kako gorclivo sekavanje
posto gledam deka ke go storis toa SREKNO
i pisi kako si pominala
|
|
apce
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ama kako ja laze.....maleeeeeee
toj dali se ima kladeno so drugarite deka prv ke te "....."!!! |
|
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
stvarno si dosadna.......
ne sakas da prifatis sovet i spored toa mislam deka ne zasluzuvas poveke da komentirame na ovaa tema
|
|
Kral Marko
Нов член Регистриран: 12.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A kako sakate da razmisluva, taa ima samo 14 godini.
Dosadna bila... |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..ТРЕТИОТ ДЕЛ ЌЕ И БИДЕ.....СЛУЧКИ ОД ВИКЕНДИЧКАТА...
..СЕ ЗЕЗА БЕ.....,КАЈ ИМ ТЕКНУВААТ ВАКВИ ТЕМИ.
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Somebody is playing games with us....
What the hell....let's play along... Откачи го бе, најди си друг. Што те замара, смотан. Дома пипни се сама и пак ќе експлодираш. Што ќе ти е он. |
|
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ama edno miljarda posto sum siguren deka ova SOS e nekoj koj go smislil porblemov za da ima so tema da otvori hahahahah tvrdam dogovrno!!!! nekoj vi pravi dobar film na site
|
|
Luna83
Сениор Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
[QUOTE=zagor] ..ТРЕТИОТ ДЕЛ ЌЕ И БИДЕ.....СЛУЧКИ ОД ВИКЕНДИЧКАТА...
..СЕ ЗЕЗА БЕ.....,КАЈ ИМ ТЕКНУВААТ ВАКВИ ТЕМИ. [/QUOTE
Mozebi vo tretiot del ke bide i svadbata kako vo spanskine serii,moze ke bide interesno da slusneme sto se se slucilo vo vikendicata. |
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Гледам ја дека ова ќе стане најинтересна тема на форумов. |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ПОТОА СЛЕДУВА ПОМОШ ОКОЛУ ТОА ,ДАЛИ ДА ГО ЗАДРЖИ ДЕТЕТО ИЛИ ДА АБОРТИРА!ТУКА ИМА ДА ИМА ЖЕСТОКА РАСПРАВИЈА...ПА ЌЕ ТРЕБА ЗА ПОМОШ ДА КОРИСТИМЕ И ЏОКЕР.."ПОВИКАЈ ПРИЈАТЕЛ "..НОРМАЛНО ОД ВЕРОИСПОВЕД,ДА ВИДИМЕ КАКОВ Е "СТАВОТ И НА ЦРКВАТА ПО ОВА ПРАШАЊЕ "... ..ЗА ОВОЈ ДЕЛ ДОВОЛНИ ЌЕ БИДАТ ЕДНО 20-30 СТРАНИЦИ,КАДЕ ЌЕ СЕ СПРОТИСТАВАТ СТАВОВИТЕ НА ОПОЗИЦИЈАТА(НЕВЕРНИЦИТЕ)И ПОЗИЦИЈАТА(ВЕРНИЦИТЕ ПОДРЖАНА ОД СТРУКТУРИТЕ ОД ПОДФОРУМОТ ПОЛИТИКА)...!ПРОДОЛЖУВА...
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Внеси реплика | страница <1 678910 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |