Испечати | Затвори го прозорот

Помош!

Испечатено од: IDIVIDI forum
Категорија: Интима
Име на форумот: Секс
Опис на форумот: Неисцрпна, најчитана... најжешка тема...
URL: http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=13184
Датум на принтање: 27.Ноември.2024 во 18:25
Верзија на софтверот: Web Wiz Forums 10.03 - http://www.webwizforums.com

Тема: Помош!
Постирано од: SOS
Наслов: Помош!
Датум на внесување: 11.Април.2008 во 10:31
Imam 14 godini, i decko koj e 5 godini postar od mene. Odime vejke 6 meseci. Poslednive dva meseci toj postojano misli samo na edno. Koga ke go odbijam se luti i mi veli da go "oslobodam od tezinata". Jas veke nekolku pati so raka go .... no toj sega saka da go zemam vo usta. Mene ne mi se dopajga idejata no ne znam kakvo e cuvstvoto i dali ke mi se dopadne pa mozebi bi sakala da odam do kraj. Bi sakala nekoja poiskusna devojka da mi kaze sto da pravam. Ne sakam seuste seks a ne sakam da go izgubam ni nego. Prekrasen e ....

kiss

Коментари:
Постирано од: ZeZnAtA
Датум на внесување: 11.Април.2008 во 10:34
ako te saka ke te 4eka da porasnes....,,,
nemoj da dozvolis da bides ucenuvana!!!!
pozz...големо%20гушкање

-------------
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!

Постирано од: LouWeed
Датум на внесување: 11.Април.2008 во 10:37
Originally posted by ZeZnAtA ZeZnAtA напиша:

pozz...големо%20гушкање

odlicen odgovor....
i kaj go najde ziti se 5 godini postar?pedofil nekoj on ke laze mali deca posto vrsnicite ne mu davat.....
drugpat ke mu kazez neka si go drka, ako vise ne mu go pusi nekoja druga.....

-------------
http://www.myspace.com/louweed666 - NICE BOYs DONT PLAY ROCK&ROLL

Постирано од: anakin
Датум на внесување: 11.Април.2008 во 10:42
Originally posted by SOS SOS напиша:

Imam 14 godini, i decko koj e 5 godini postar od mene. Odime vejke 6 meseci. Poslednive dva meseci toj postojano misli samo na edno. Koga ke go odbijam se luti i mi veli da go "oslobodam od tezinata". Jas veke nekolku pati so raka go .... no toj sega saka da go zemam vo usta. Mene ne mi se dopajga idejata no ne znam kakvo e cuvstvoto i dali ke mi se dopadne pa mozebi bi sakala da odam do kraj. Bi sakala nekoja poiskusna devojka da mi kaze sto da pravam. Ne sakam seuste seks a ne sakam da go izgubam ni nego. Prekrasen e ....

kiss

so se iskluci????????????
so nepriceka na sovet
od tolku viKanje

sos
pls
help
голема%20насмевкаизненадување

-------------
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Постирано од: zbunet
Датум на внесување: 11.Април.2008 во 10:43
Mi se povraka болен

Постирано од: KGB
Датум на внесување: 11.Април.2008 во 11:35
Pedofili haraat.

Постирано од: seka
Датум на внесување: 11.Април.2008 во 11:54

pozz...големо%20гушкање

Bas taka!!! ako si nesigurna, togas ne go pravi!! se dodeka TI ne go posakuvas toa

Постирано од: apce
Датум на внесување: 11.Април.2008 во 12:26
a da si najdese nekoj koj ti e generacijaзбунетост
premnogu si mlada za nego a i za tie raboti
nemoj da pravis nesto za koe podocna ke se kaes
ako navistina mu znacis nema da insistira големо%20гушкање

-------------
apce

Постирано од: којсумјас
Датум на внесување: 11.Април.2008 во 12:46
Мило, типот не е прекрасен, тој е педофил бре!!!!!!
Нека си најде некоја на негова возраст, па неа нека и биде прекрасен и нека ја уценува ако може!!!!
Немој да правиш нешто за кое подоцна многу ќе се каеш, очигледно го интересира само една работа, за која ти ни од далеку како што ми се чини не си спремна, а посебно не со некој таков перверзњак!!!!!
Да му се згади на човек од такви!!!

Постирано од: granny
Датум на внесување: 11.Април.2008 во 13:41

kiss
nesto ne e jasno tuka...kade izleguvas ti so nego?..nekoja privatna zatvorena prostorija?...mani si takov covek od tvoe drustvo...vikas "PREKRASEN" bil...pa neli te prinuduva na nesta koi ne ti se dopagaat?...u sto gledas dobrina u nego?!!!!zbori so majka ti...moze ne ke mozes se da i kazes,ama naj dobro e so nejze da si sekogas otvorena,za sekoj tvoj problem ili nedoverba,ke te sovetuva naj dobro...mada mislam deka i site tuka dobro te sovetuvale...ama sepak...nekoj sto te zanae i te saka...ke ti bide sekogas koga ke imas potreba do tebe...i na kraj....po daleku od "prekrasniot" tvoj decko...izleguvaj so tvoi vrsnici....
p.s. preran intimen odnos moze da ostavi bolna traga u tvojot zivot...pogotovo ako nekoj ti se nametnuva i ucenuva na takvo nesto...

-------------
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"

Постирано од: topsexy
Датум на внесување: 11.Април.2008 во 15:00

kiss

ocigledno e deka si premnogu izbuneta ili izgubena
ama ne mi e jasno kako moze da treskas gluposti?
devojce,imas samo 14 godini,a eden perveznjak si igra so tebe i sigurno i poveke od sigurno ne ide samo so tebe,ti si mu samo dzoker u raka
a i zasto da ne go koristi koga ne razmisluvas so tvoja glava i koga moze slobodno da manipulira so tebe....zatoa sto ne si poveke od edno obicno dete koe saka preku nokj da vleze vo svetot na povozrasnite

Постирано од: KUKOC7
Датум на внесување: 11.Април.2008 во 15:02
allloooo abe devojceto ima 14 toj ima 19 ne se tolku razlika .... nemojte da go napgate momakot moze na nego treba da mu se dade nekoj sovet moze pokasno go fatilo pubertet голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка hahahha se salam

Датум на внесување: 11.Април.2008 во 15:03
abe aj ne zbori gluposti.......
taa e samo dete za nego

Постирано од: realna
Датум на внесување: 11.Април.2008 во 15:04

kiss
oчигледно дека не е прекрасен.....немој да си дозволиш да правиш нешта од кои потоа би се срамела..и би се каела.....што подалеку од него тоа подобро за тебе

-------------
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!

Датум на внесување: 11.Април.2008 во 15:06
Originally posted by topsexy topsexy напиша:

abe aj ne zbori gluposti.......
taa e samo dete za nego
znam deka e dete ama densnive deca deca pravat veruvaj po perverzni se od nas!!!! sakale vie da priznaete ili ne!!!! ne deka ja go branam tipot!!! voopsto ne ... ama pa decava denesi se....

Датум на внесување: 11.Април.2008 во 15:10
Originally posted by KUKOC7 KUKOC7 напиша:

allloooo abe devojceto ima 14 toj ima 19 ne se tolku razlika .... nemojte da go napgate momakot moze na nego treba da mu se dade nekoj sovet moze pokasno go fatilo pubertet голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка hahahha se salam

i ti si pedofil???

-------------

Датум на внесување: 11.Април.2008 во 15:11
i sea so treba da ti odgovarm na ova???????? aj samo za tebe DA !!!

Постирано од: naum 1518118
Датум на внесување: 11.Април.2008 во 15:12
more neka udrit momakot kolku so mu drzit, 14 e tamam...lol...
ko mojt da se drogirat od 14 ... od eden stap ne kucat magareto....големо%20гушкање

-------------
После рата сам добио ово садашње звање
За паре убијам,ломим кости и слично срање
Избегавам конфликте,нечу да се тучем
знам да бит че мртвих ако ја своју берету извучем!!!

Датум на внесување: 11.Април.2008 во 15:22
sepak nejzino e da se odluci,ama nekogas se slucuva poradi edna odluka da se izmeni cel zivot

devojcinjata vo toa vreme lesno se zaljubivaat,a ako imaat seks tolku mali,garant nema da mozat da go zaboravat onoj so koj bile duri i nekolku godini......."broken heart"
газење%20од%20смеење

Датум на внесување: 11.Април.2008 во 15:26

sepak nejzino e da se odluci,ama nekogas se slucuva poradi edna odluka da se izmeni cel zivot

devojcinjata vo toa vreme lesno se zaljubivaat,a ako imaat seks tolku mali,garant nema da mozat da go zaboravat onoj so koj bile duri i nekolku godini......."broken heart"
газење%20од%20смеење

ti pa ama filozofiras голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка ostaj te go devojceto vi kazuvam toa moze poopasno od voj tipot veruvjate!! decava zabegaaaaa site ne samo taa :):):) vo skeoj slucaj taa ne ni trebala da se dovede vo takva situacija!!! jas na do 15 godini djamija pred zgrada igrav i mi bese sram ako mi se nasmee nekoe devojce!!!so se vika...

Датум на внесување: 11.Април.2008 во 15:26
Originally posted by naum 1518118 naum 1518118 напиша:

more neka udrit momakot kolku so mu drzit, 14 e tamam...lol...
ko mojt da se drogirat od 14 ... od eden stap ne kucat magareto....големо%20гушкање

origjanecu...nemoj be taka.....

-------------

Датум на внесување: 11.Април.2008 во 15:27

газење%20од%20смеење

ti pa ama filozofiras голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка ostaj te go devojceto vi kazuvam toa moze poopasno od voj tipot veruvjate!! decava zabegaaaaa site ne samo taa :):):) vo skeoj slucaj taa ne ni trebala da se dovede vo takva situacija!!! jas na do 15 godini djamija pred zgrada igrav i mi bese sram ako mi se nasmee nekoe devojce!!!so se vika...

e,taka bese...da....ama sega napreduvaat

Датум на внесување: 11.Април.2008 во 15:29
Decki, aj ne se zezajte so devojceto!!! I ne i davajte glupi idei!!!

Ne oti sum protiv, sekoj moze za sebe da si odluci sto posakuva da pravi a sto ne.

No sepak mislam deka 14 godisno devojce seuste ne e spremno za nekoi raboti!! toa kako prvoro, kako bese onoj zakon... nesto so 16 godini? ... razmislete malce sto pravite, da ne bide na kraj toj sto ke se kae!!

Датум на внесување: 11.Април.2008 во 15:30

газење%20од%20смеење

auu pa i ti si od pomladava generacija голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка za nijansa popribrani vo odnos na ovie densnive

Датум на внесување: 11.Април.2008 во 15:31

газење%20од%20смеење

auu pa i ti si od pomladava generacija голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка za nijansa popribrani vo odnos na ovie densnive

Датум на внесување: 11.Април.2008 во 15:35

газење%20од%20смеење

epa sega..malku,da.........dovolno........
no toa e individualno,neli?

Датум на внесување: 11.Април.2008 во 15:37
Se razbira
se salam se e indivdualno...taka da ... nie i da i kazeme bilo so ona ako saka ke napravi bilo sto!!!

Датум на внесување: 11.Април.2008 во 15:38

Se razbira
se salam se e indivdualno...taka da ... nie i da i kazeme bilo so ona ako saka ke napravi bilo sto!!!

taka e........
kako i da e,izborot e nejzin

Датум на внесување: 11.Април.2008 во 15:42

Se razbira

taka e........
kako i da e,izborot e nejzin

големо%20гушкање

Датум на внесување: 11.Април.2008 во 15:45

kiss

i sepak,situacijava ne ti e alarmantna

Датум на внесување: 11.Април.2008 во 15:46
Citam i ne mi se veruva!!!!!!!!!!!!!!!
A be toj majmunot od 19 godini moze zakonski da odgovara, jasno li vi e toa!!!!!!!!!
Kolku i da se napredni decava denes sepak se deca.
Kakvi se luge ima ,breeeej!
A be nekoj uste malku ke rece deka devojceto e vinovno!!!!!!!
Strasno e koga ke vidam kako nekoi razmisluvaat, ako uopste razmisluvaat!!!!

Датум на внесување: 11.Април.2008 во 15:46

kiss

i sepak,situacijava ne ti e alarmantna

abe neznam so da kazam cudno e devojcevo ima 14 ....ama znam sluzbeno bev na eksk*rzija so malisani.. i znam so pravat gluposti ...taka da.....

Датум на внесување: 11.Април.2008 во 15:47
Originally posted by којсумјас којсумјас напиша:

Citam i ne mi se veruva!!!!!!!!!!!!!!!
A be toj majmunot od 19 godini moze zakonski da odgovara, jasno li vi e toa!!!!!!!!!
Kolku i da se napredni decava denes sepak se deca.
Kakvi se luge ima ,breeeej!
A be nekoj uste malku ke rece deka devojceto e vinovno!!!!!!!
Strasno e koga ke vidam kako nekoi razmisluvaat, ako uopste razmisluvaat!!!!

PA,ISTOTO I NIE GO KAZAVME DE..........
NA PRETHODNATA STRANA SAMO.......голема%20насмевка

Датум на внесување: 11.Април.2008 во 15:47
Navistina e cudno ne vikam ne ama znaes kakvi ima?????? tie doma niso ne prasuvaat pa nas ke ne slusa misalm.....

Датум на внесување: 11.Април.2008 во 15:48
Zalno!!!!

Датум на внесување: 11.Април.2008 во 15:49

Zalno!!!!

EEEEEEE,ZALNO NE ZALNO TOA E.

a i ne gi zali mnogu,tie mislat deka se e toa vo redголема%20насмевка

Датум на внесување: 11.Април.2008 во 15:50
Originally posted by seka seka напиша:

Decki, aj ne se zezajte so devojceto!!! I ne i davajte glupi idei!!!

Ne oti sum protiv, sekoj moze za sebe da si odluci sto posakuva da pravi a sto ne.

No sepak mislam deka 14 godisno devojce seuste ne e spremno za nekoi raboti!! toa kako prvoro, kako bese onoj zakon... nesto so 16 godini? ... razmislete malce sto pravite, da ne bide na kraj toj sto ke se kae!!

kojsumjas... istoto i jas go mislev i go napisav!!! No zalno sto lugeto se salat so vakvi raboti

Датум на внесување: 11.Април.2008 во 15:51

Tie ili ti??????

Датум на внесување: 11.Април.2008 во 15:52

kojsumjas... istoto i jas go mislev i go napisav!!! No zalno sto lugeto se salat so vakvi raboti

Ne samo sto e zalno, tuku e i perverzno!!!!!!

Датум на внесување: 11.Април.2008 во 15:52

Tie ili ti??????

zasto jas?збунетост.......tie sto planiraat da imaat seks na 14 godini....jas togas ne znaev sto toa e..mislam znaev,ama taka se veli

znaci TIE....mislev na TIE

Датум на внесување: 11.Април.2008 во 15:54
Jas ne razbrav deka devojceto planira, tuku deka bara sovet!!!!!
A vie eden sovet sto mu dadovte, .......!!!!

Датум на внесување: 11.Април.2008 во 15:55
ALOOOOO decki???? devojceto samo sovet barase, a vie sto pravite??? se smeete na nejzinata maka??? aj ve molam, malce povozdravo mislite!!! i ne davajte glupi sovite!!!!

Датум на внесување: 11.Април.2008 во 15:56
Nekoi nemaat crvena linija!!!!!!!!

Датум на внесување: 11.Април.2008 во 15:57

Tie ili ti??????

zasto jas?збунетост.......tie sto planiraat da imaat seks na 14 godini....jas togas ne znaev sto toa e..mislam znaev,ama taka se veli

znaci TIE....mislev na TIE

vo sekoj slucaj e cudna situacija!!!

Датум на внесување: 11.Април.2008 во 15:58

kiss

ocigledno e deka si premnogu izbuneta ili izgubena
ama ne mi e jasno kako moze da treskas gluposti?
devojce,imas samo 14 godini,a eden perveznjak si igra so tebe i sigurno i poveke od sigurno ne ide samo so tebe,ti si mu samo dzoker u raka
a i zasto da ne go koristi koga ne razmisluvas so tvoja glava i koga moze slobodno da manipulira so tebe....zatoa sto ne si poveke od edno obicno dete koe saka preku nokj da vleze vo svetot na povozrasnite

OVA BESE MOJOT SOVET.........SAMO KOJ PROCITAL,PROCITAL

газење%20од%20смеење

I OVA

bas taka! Stvarno zacudena, iznenadena i malce iznervirana sum!! Razmislete malce pred da pisuvate nesto !! I PORASNITE ednas!!!

Датум на внесување: 11.Април.2008 во 16:01

газење%20од%20смеење

I OVA

I tebe toa ti e smesno???????????????

Датум на внесување: 11.Април.2008 во 16:01

газење%20од%20смеење

I OVA

E MI E.....

Датум на внесување: 11.Април.2008 во 16:03

газење%20од%20смеење

I OVA

E MI E.....

Nemam sto poveke da ti kazam, smej se!!!

Датум на внесување: 11.Април.2008 во 16:04

bas taka! Stvarno zacudena, iznenadena i malce iznervirana sum!! Razmislete malce pred da pisuvate nesto !

se soglasuvam

-------------

Датум на внесување: 11.Април.2008 во 16:07
aha DA!

-------------

Постирано од: Monuska
Датум на внесување: 11.Април.2008 во 18:54

kiss

Мојот совет е да почекаш и да не избрзуваш со вакви работи, затоа што не се работи за ситница преку која можеш да прејдеш лесно или пак да ја заборавиш. Не му дозволувај да управува со твоите одлуки и чувства, колку далеку ќе одиш и кога е само и само твој избор. Ако не ти се допаѓа идејата тој тоа треба да го почитува посебно затоа што си многу помала од него.

-------------
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...

Датум на внесување: 11.Април.2008 во 21:08
 SOS,PLEASE SOMEONE HELP ME......THIS IS  NOT HEALTHY FOR ME.......

Постирано од: Lady Blue
Датум на внесување: 11.Април.2008 во 21:31
Dete zosto brzas da vlezes vo svetot na vozrasnite?!?!?!? I uste zgora na toa nekoj te prisiluva na nesta koi nesakas da gi pravis a i ne treba da gi pravis, pa ti si uste dete za takvo nesto!!!! Neznam sto te navelo da bides so nekoj koj e pet godini postar od tebe ama G-dinot "PREKRASEN" kako sto go narece ti e obicen izmamnik.... Malecka nauci prvo sto e toa LJUBOV pa potoa Ljubi bez granici.... Ovaa sto G-dinot "Prekrasen " te tera so sila da go pravis ne e Ljubov,.....toa e iskoristuvanje....Ne se predavaj Malecka....ke zalis....тагаголемо%20гушкање

P.S . Uste nesto koga veke barase sovet te molam prifati gi sovetive sto gi dobivas tuka ovde ti ukazuvaat na realnosta a ne na fantazijata vo koja zivees sega

-------------
I love life!!!

Постирано од: Kral Marko
Датум на внесување: 12.Април.2008 во 08:25
Mala, sakam da ti ukazam na nekolku fakti.
Sigurno ja imas citano knigata Romeo i Julija od Shekspir.
Vo nea se zboruva za neiscrpnata i silnata lubov pomegu dve mladi licnosti. Vo istata taa kniga koj cel svet ja slavi, se spomnuva i intimen odnos pomegu tie dvajca mladi.
Ako ne si ja procitala knigata eve da ti kazam deka Romeo vo knigata ima 14 godini, a Julija 13.
Vo tie godini lubovta e najcista i najverna, najbudalesta.
Ti nikogas povtorno vo zivotot nema da imas 14 godini i da sakas kako sega.
Zivotot e kratok i zatoa celosno iskoristigo. Nemoj da se plases dali ke bides povredena, zosto koga i da e nekoj kreten ke te povredi, taka da toa e neizbezno.
Prethodnive devojki, koi ti davaa soveti jas ti garantiram deka ne docekale ni do tvoja vozras za da spijaat so sakanata licnost, ili mozebi mu e krivo zosto ti imas tolku prekrasno dozivuvanje.
Zatoa ti slusajsi go nego, i pravi se sto ke ti rece, od kade znaes, mozi od toa da ispadne edna golema i nepovtorliva romansa.
Pozdrav.

Датум на внесување: 12.Април.2008 во 08:45
....газење%20од%20смеење......mala ne go 4itaj predhodniov post..!!!!.голема%20насмевка,,,
ni toj sto go napisal toa ne go misli istoto samo saka reakcija....голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
.........газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење...........

-------------

Датум на внесување: 12.Април.2008 во 09:14
Ma kakva reakcija, jas imam 28 godini a devojkata moja 22 godini, taa e pomala od mene 6 godini i vo juni ke pravime svrsuvacka.
Godinite ne se vazni.
Ti da si teras, mene ne mi trebaat nikakvi reakcii, jas samo si pisuvam moe mislenje.
Vo Holandija na primer e legaliziran brakot na devojkite i momcinjata od 14 godini.
Od premnogu pazenje i stedenje, ke se izgubime kako narod.
Da ve potsetam deka shiptarite na 14 veke imaat po 2,3 deca, i nikoj niv ne gi ukoruva tuku tamu se ohrabruvaat mladite da stapuvaat vo vrska sto e mozno porano.
Uste edna statistika, najgolem broj na brakovi koi sto opstanale se tie koi sto se skluceni na vozdras pod 18 godini.

Датум на внесување: 12.Април.2008 во 09:24
Uste nesto, nema nesto podobro i povozbudlivo odkolkuu seks na tvoi godini.
Ne se dvoumi!!!!!!!!!!!!

Датум на внесување: 12.Април.2008 во 09:31
...ti da ne si onoj "prekrasniot"???

-------------

Постирано од: brza
Датум на внесување: 12.Април.2008 во 09:39
izglade,...pa,si go "duva" veterot kon svojata,..."veternica",..голема%20насмевка

-------------
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein

Датум на внесување: 12.Април.2008 во 10:01
Mene ti ne mi trebas za da razgovaram, brza.
Jas samo i kazuvam na malata deka parickata ima dve strani.
Ostavete ja sama da si odluci, vie ste tie koi nametnuvate mislenje.

Датум на внесување: 12.Април.2008 во 10:16

Imam 14 godini, i decko koj e 5 godini postar od mene(taa e maloletna). Odime vejke 6 meseci. Poslednive dva meseci toj postojano misli samo na edno. Koga ke go odbijam se luti i mi veli da go "oslobodam od tezinata". Jas veke nekolku pati so raka go .... no toj sega saka da go zemam vo usta. Mene ne mi se dopajga idejata no ne znam kakvo e cuvstvoto i dali ke mi se dopadne pa mozebi bi sakala da odam do kraj. Bi sakala nekoja poiskusna devojka da mi kaze sto da pravam. Ne sakam seuste seks a ne sakam da go izgubam ni nego. Prekrasen e .... >>>>i ke bide prekrasen dodeka ne go dobie ona sto go bara!!!
i posle sto???>>>skrseno mlado srce koe nema da znae da odlu4i sto ponatamu>>>ili ke se zatvori totalno i nema da dozvoli ljubovta da i se slu4i <<<<< ili>>>>>ke se sexsa so site vo po4etokot so misla deka pobrzo ke go zaboravi>>"prekrasniot"<<< ,,,a potoa ke ostane samo navika koja ke ja odnese po losite patista od zivotot!!!

kiss

-------------

Постирано од: anakin
Датум на внесување: 12.Април.2008 во 10:30
sega jas da kazam oti mnogu sum ve citaj

do SOS

ne misli, ne rezoniraj ne citaj drugi soveti
nego zamizi i custvuvaj

napravi taka kako custvoto ti kazuva

taka nikogas nema da se kaes zatoa so custvoto i zelbata ti kazaa so treba i so sakas da pravis

-------------
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Датум на внесување: 12.Април.2008 во 10:31
Kolku ste site negativni.
Mozi da se sluci i ova:
Da probaat seks, mnogu da mu se dopadni, i da go praktikuvaat sekoj den.
Da se zasakaat uste poveke.
Toj da ostani so nea cel zivot, i vecno da i bide veren.
Da ja saka i ceni zosto, toj navistina i bil prva lubov.
I srekno da si ziveat, za sekogas

Датум на внесување: 12.Април.2008 во 10:34
toj sto saka ne ucenuva!!!

-------------

Датум на внесување: 12.Април.2008 во 11:23

toj sto <FONT size=7>saka ne ucenuva!!!

BRAVO Zeznata...
AKO TE SAKA, KE POCEKA DA BIDES I TI SPREMNA!!!

Постирано од: zagor
Датум на внесување: 12.Април.2008 во 12:18
....ШТОМ БАРА СОВЕТИ,ТАА ВЕЌЕ СВРШИЛА РАБОТА.

-------------
...zagor e ziv,se drugo e laga.

Датум на внесување: 12.Април.2008 во 13:26
Originally posted by Kral Marko Kral Marko напиша:

Vo nea se zboruva za neiscrpnata i silnata lubov pomegu dve mladi licnosti. Vo istata taa kniga koj cel svet ja slavi, se spomnuva i intimen odnos pomegu tie dvajca mladi.
Ako ne si ja procitala knigata eve da ti kazam deka Romeo vo knigata ima 14 godini, a Julija 13.
Zivotot e kratok i zatoa celosno iskoristigo. Nemoj da se plases dali ke bides povredena, zosto koga i da e nekoj kreten ke te povredi, taka da toa e neizbezno.
Prethodnive devojki, koi ti davaa soveti jas ti garantiram deka ne docekale ni do tvoja vozras za da spijaat so sakanata licnost, ili mozebi mu e krivo zosto ti imas tolku prekrasno dozivuvanje.
Zatoa ti slusajsi go nego, i pravi se sto ke ti rece, od kade znaes, mozi od toa da ispadne edna golema i nepovtorliva romansa.
Pozdrav.

А јас сум сигурна дека девојчето нема да прифати совет од некој  што мисли дека ако ја прочитал Ромео и Јулија знае се!!! Луѓево се потепаа да ги едуцираат децава дека на 13, 14 (според мене до 18 барем) годишна возраст не се доволно развиени и изградени ниту физички ниту психички за сексуална врска, да им докажат дека тоа уживање може да донесе и многу многу непријатности како на пример сексуално преносливи болести, несакана бременост (ама сигурна сум дека ти го знаеш сево ова штом си толку начитан, сигурно Шекспир низ песни го испеал) дури и СИДА (си слушнал за тоа? ако ти си слушнал, таа сигурно не слушнала или не знае доволно)а да не зборам за билиони последици што прераниот секс може да ги има врз нејзината психа, посебно кога веќе налетала на некој манијак кој единствено што мисли е како да си го олесни.
Слушај го него???? Што и е тој, татко??? Едниствено кого треба да слуша во нејзини години се родителите и сама себе, својата совест!!! И да за крај, да не ти биде гајле кога ние другите сме имале или немале секс затоа што тоа не е твоја работа

-------------
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...

Датум на внесување: 12.Април.2008 во 13:33
  КАЈ ОТИДОВТЕ БРЕ ВИЕ...?ТАА ПРАША ЗА ОРАЛЕН СЕКС,ВИЕ ЌЕ ЈА НАПРАВИТЕ БРЕМЕНА...,ТЕРАЈ КАКО ТЕ УЧИ ПАМЕТ,НЕ ПОСЛЕ ДА СЕ КАЕШ...!намигнување

-------------

Датум на внесување: 12.Април.2008 во 13:53
Па имаше писмо од едно 13 годишно девојче во списание преку кое прашуваше дали може да остане трудна ако голтне сперма при орален... Е толку се спремни...

-------------

Датум на внесување: 12.Април.2008 во 13:58
Originally posted by Monuska Monuska напиша:

Па имаше писмо од едно 13 годишно девојче во списание преку кое прашуваше дали може да остане трудна ако голтне сперма при орален... Е толку се спремни...

uste ova go nemav slusnatoсмеење

Датум на внесување: 12.Април.2008 во 14:07

Dokolku se plasis od bolesti ti fino zamoligo deckoto pred da imate nesto toj da upotrebuva, prezervativ.
I tolku mala, kraj na grizite.
A za psihicki problemi zosto bi gi imala, dokolku nekoj te saka, i saka da bide uste poblizok so tebe.
Nemoj da te lazat deka seksot e samo fizicko zadovolstvo.
Pred se toj e mentalna stimulacija na licnosta koja ovozmozuva pobrzo vleguvanje vo eden nov svet.
Seksot gi zblizuva lugeto, a ne gi odalecuva. Deckoto mozis samo da go priblizis so tebe so seksot, no ne i da go odalecis.
Lagi so opaski se deka site maski sakaat samo seks i nishto drugo.
Toj e daden i od gospod.
I vo biblijata pisuva...
Mnozetese za vasa da bide zemjata.
Pozdrav!

-------------

Датум на внесување: 12.Април.2008 во 14:20
Леле, леле... Шекспир, Господ, Библија... кој не би паднал на вакви приказни за деца Па да , ДЕЦА...

-------------

Датум на внесување: 12.Април.2008 во 14:22

uste ova go nemav slusnatoсмеење

Е се има по светов, пред некој ден прочитав дека исто така 14, 15 годишно девојче се породило во тоалет во авион, дошло до некакви компликации па ембрионот уште неоформен го фрлила во корпа за отпадоци..., да прашам само каде бил „прекрасниот“ за тоа време

-------------

Постирано од: mamma
Датум на внесување: 12.Април.2008 во 14:44
Jas samo iskreno se nadevam deka avtorot na temava
SOS,...pliz,.....help...ke gi prochita site ovie komentariтагатага
i deka ke si izvleche korisna pouka koja ke i e od pomosh

-------------
http://imageshack.us">
Shot at 2007-06-30[/IMG]

Датум на внесување: 12.Април.2008 во 14:45
A 14-year-old Houston girl who delivered a stillborn fetus in an airplane lavatory en route back from a school field trip won’t be charged, police said Wednesday.

The Harris County District Attorney's office decided not to pursue charges against the girl, who disposed of the fetus in a waste can where a cleaning crew found it about 15 minutes after the Continental Airlines flight arrived Sunday at Bush Intercontinental Airport.

Preliminary autopsy results indicated the fetus was stillborn and not viable.

Houston homicide investigators interviewed both the girl and a 14-year-old boy believed to be the father.

The girl, whom authorities haven't identified, told police she didn't know she was pregnant.

Сега сфати? Ова се однесува на Крали Марко

-------------

Датум на внесување: 12.Април.2008 во 14:52
?

Датум на внесување: 12.Април.2008 во 15:00

Devojko, mozi licnostva xxx imala spontan abortus vo avionot, od milion pricini.
I sto trebala da napravi, fetusot da si go zeme so sebe.
Mozebi taa ne sakala da ima spontan abortus, mozebi tie zaedno ke si oformele semejsto.
Ima milion varijanti.
Niv ednostavno mu se slucila nestreka.
Se nadevam deka ova ke go procitas za brzo zosto sakam da go trgnam.
Pozdrav

Епа добро ако сака да оформува семејство, да го врзе на тој начин, затоа што е прекрасен, нека не допира на орален.

-------------

Постирано од: majstorce62
Датум на внесување: 12.Април.2008 во 15:01

kiss

А ти нели си сеуште малечка за да имаш фраер? Јас мислам дека треба уште со куклички да си играш, а не да глумиш некоја ЛОЛИТА.
Или си повозрасна па провоцираш мислење со темава?
Ја закачи темава и не се појави повеќе на форумов...

-------------
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ

Постирано од: alekso_2000
Датум на внесување: 12.Април.2008 во 21:51
Ти помош не треба да бараш овде на форумов туку на психијатар или во полиција!
За тоа дека е прекрасен ке ти кажам дека еден ден ке сватиш дека тој бил ѕверот а ти убавицата!
И не требало да отвораш нова тема туку прашањево да го поставиш во темата за педофилија!!!
Нормално е да имаш постар партнер од тебе но откако психички и полово ке созрееш!!!

-------------
car's freack

Датум на внесување: 12.Април.2008 во 22:23
..ЕЕЕЕ..СЕГА ЌЕ ЧЕКА 2-3г.,ТУКУ,ТАА СИТЕ НЕ ВОЗИ ОВДЕ ИЗГЛЕДА....

-------------

Датум на внесување: 12.Април.2008 во 22:43

Pozdrav.

Decko, ocigledno ne ti se jasni nekoi raboti....aloooooooo taa ima 14 godini, uste ne  e polovo sozreana za da stapi vo seksualen odnos a toj "prekrasniot" so nea e obicen pedofil zatoa sto vo svoi race ima DETE , so neoformeno telo i dusa. Zarem treba da i pravi luzni uste od sega....taa jasno napisala deka NE SAKA ....a toj se LUTI... ako sakala da napravi takvo nesto ke go napravela i nemala da se dvoumi i da bara sovet tuka....Ne e do razlikata vo godini, razlikata e vo dete i vozrasen....razmisli malku....utre i ti ke imas svoi deca....лутиналутиналутина

-------------
I love life!!!

Датум на внесување: 12.Април.2008 во 22:45
...КОЛКУ ГОДИНИ ИМАШЕ ЅВЕЗДАТА ОД ЈОСИП БРОЗ?

-------------

Датум на внесување: 12.Април.2008 во 22:47
Originally posted by zagor zagor напиша:

газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење

-------------
I love life!!!

Постирано од: jelen4e
Датум на внесување: 12.Април.2008 во 22:54
Lele ja 4itav temava i ne mi se veruvase.
Na 14 godini uste si igrav so barbiki,i pred zgrada so drugarkite lastik igravme.
Mojot sovet ne e da razmisli tuku da go otkaci sto pobrzo.
A toj koga se pletka so tolku pomali i nemoze da si najde nekoja na svoja vozrast sigurno nesto ne e vo red so nego.

Датум на внесување: 12.Април.2008 во 22:58
...СЕ ЧУДАМ,ЗОШТО НЕ МОЖЕ ДА РАЗБЕРЕТЕ ДЕКА ГОДИНИТЕ ЗА СЕКСОТ СЕ РЕЛАТИВНА РАБОТА...ПА ОВА НЕ Е ИЗОЛИРАН СЛУЧАЈ,ДЕЦА РАЃААТ НА ТИЕ ГОДИНИ И НИКОМУ НИШТО...И ШТО СЕГА,НИЕ ТОЈ ПРОЦЕС ЌЕ ГО ЗАПРЕМЕ?

-------------

Датум на внесување: 12.Април.2008 во 23:06

...СЕ ЧУДАМ,ЗОШТО НЕ МОЖЕ ДА РАЗБЕРЕТЕ ДЕКА ГОДИНИТЕ ЗА СЕКСОТ СЕ РЕЛАТИВНА РАБОТА...ПА ОВА НЕ Е ИЗОЛИРАН СЛУЧАЈ,ДЕЦА РАЃААТ НА ТИЕ ГОДИНИ И НИКОМУ НИШТО...И ШТО СЕГА,НИЕ ТОЈ ПРОЦЕС ЌЕ ГО ЗАПРЕМЕ?

Ej genie, na nekogo pamet so sila nemozes da mu dades ednostavno go NEMAлутиналутиналутиналутина

-------------
I love life!!!

Датум на внесување: 12.Април.2008 во 23:07
...МА НЕМОЈ!

-------------

Датум на внесување: 12.Април.2008 во 23:12

...МА НЕМОЈ!

голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевканамигнување

-------------
I love life!!!

Датум на внесување: 13.Април.2008 во 15:14

ЗАГИ, ВО ТОА Е ПОЕНТАТА, ДА НЕМАМЕ НОВИ ЅВЕЗДИ КАКО ТАА ОД ЈБТ...ТАКВА ЅВЕЗДА СЕКОЈА НЕДОКВАНА ДЕВОЈКА МОЖЕ ДА СТАНЕ...

-------------

Датум на внесување: 13.Април.2008 во 15:20
СЕПАК, ОВАА ТЕМА Е ОБИЧНА ПРОВОКАЦИЈА, БИДЕЈЌИ АВТОРОТ НИКАКО ДА СЕ ПОЈАВИ... ОЧИГЛЕДНО НЕКОЈ КАКО КМ САКА ДА ИМА СЕКС СО МАЛОЛЕТНИЧКА ОД 14 ГОДИНИ, ПА ГИ СОНДИРА НАШИТЕ ЕТИЧКИ СТАВОВИ ПО ОВА ПРАШАЊЕ

-------------

Датум на внесување: 13.Април.2008 во 15:22
...ЕЕЕЕ,ПА ТОГАШ ЌЕ ИМАМЕ ТЕМНО НЕБО НАД ОВАА НИ НАША МАКЕДОНИЈА...!!!САМО ЕДЕН ДЕЛ ОД НЕА ЌЕ ЈА ОСВЕТЛУВААТ ТАКВИ ЅВЕЗДИ..ШТО НЕ Е ФЕР..

-------------

Датум на внесување: 13.Април.2008 во 15:37
SOS u profil kazuva deka ima 23 godini znaci li deka ne izlazala ili zbori za nekoe dete sto go poznava? ama zosto u svoe ime?

-------------
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"

Датум на внесување: 13.Април.2008 во 15:46

Ma kakva reakcija, jas imam 28 godini a devojkata moja 22 godini, taa e pomala od mene 6 godini i vo juni ke pravime svrsuvacka.
Godinite ne se vazni.
Ti da si teras, mene ne mi trebaat nikakvi reakcii, jas samo si pisuvam moe mislenje.
Vo Holandija na primer e legaliziran brakot na devojkite i momcinjata od 14 godini.
Od premnogu pazenje i stedenje, ke se izgubime kako narod.
Da ve potsetam deka shiptarite na 14 veke imaat po 2,3 deca, i nikoj niv ne gi ukoruva tuku tamu se ohrabruvaat mladite da stapuvaat vo vrska sto e mozno porano.
Uste edna statistika, najgolem broj na brakovi koi sto opstanale se tie koi sto se skluceni na vozdras pod 18 godini.

i sto,otkri deka gomno i noke smrdi? me cudi covek na tvoi godini taka da razmisluva....nikoj ne zbori za punoletni...ima slucaevi koga mazot ima 60 a zenata 20 i nesto....primer Tramp...tuka se raboti za dete i polnoletno momce...a kolku za siptarite sto stapuvaat u brak na tie godini!!!!pa na vremeto site u toa vreme se mazele i zenele...a denes i SHIPTARITE cekaat na punoletstvo...i na kraj,zalosno e...

-------------

Постирано од: james dean
Датум на внесување: 13.Април.2008 во 16:15
Originally posted by majstorce62 majstorce62 напиша:

СЕПАК, ОВАА ТЕМА Е ОБИЧНА ПРОВОКАЦИЈА, БИДЕЈЌИ АВТОРОТ НИКАКО ДА СЕ ПОЈАВИ... ОЧИГЛЕДНО НЕКОЈ КАКО КМ САКА ДА ИМА СЕКС СО МАЛОЛЕТНИЧКА ОД 14 ГОДИНИ, ПА ГИ СОНДИРА НАШИТЕ ЕТИЧКИ СТАВОВИ ПО ОВА ПРАШАЊЕ

Леле колку ми се допаѓа како размислуваш!

"Откритието" на Granny само докажува дека си во право!

И уште дека фраерот нема 19 год., туку 23!

- не знам тоа е пребрзо донесување на заклучоци. Од кај да знаеме дека профилот дава точни податоци!
Јест да... по секоја логика - зошто девојчето би направило таков профил???

-------------

Датум на внесување: 14.Април.2008 во 01:23
ЗНАЧИ ТЕМАТА БЕШЕ „дА МУ...ИЛИ ДА НЕ МУ...“
Е ПА,ВАКА, ИМАШ ТРИ ОПЦИИ:
1. ДА ГО СЛУШАШ СРЦЕТО
2. ДА ГО СЛУШАШ РАЗУМОТ
3. (САМО ВО СЛУЧАЈ ДА НЕ МОЖЕШ ДА СЕ ОДЛУЧИШ ЗА ЕДНА ОД ПРВИТЕ ДВЕ) ПО ПРИНЦИПОТ СО ОТКИНУВАЊЕ ЛАТИЦИ НА ЦВЕТ: ДА МУ...ИЛИ ДА НЕ МУ...ДА МУ...ИЛИ ДА НЕ МУ...
ИЗБОРОТ Е ТВОЈ...

-------------

Постирано од: Luna83
Датум на внесување: 14.Април.2008 во 02:48
Ja preteravte so sovetot.Ajde drug neka kaze problem sto go maci,pa da go resavame.Do kade dojde svetot.Nekna vo vesnik sigurno procitavte kako tatko i kerka se vjubile i imaat dete.Uzas

Постирано од: SOS
Датум на внесување: 14.Април.2008 во 08:30
Vikendov bevme izlezeni vo park. Gi poslusav vasite soveti, no toj veli deka ako imame seks samo ednas nema da razmisluva postojano na taa tema i deka ke ceka potoa kolku sto jas sakam. Ne sakam da go izgubam, mnogu e vnimatelen i me saka. Prv pat me dopre dolu i ke eksplodirav. Ne znaam sto mi se slucuvase. Dali e toa normalno? Denes celo vreme razmisluvam na toa. Vikendov saka da pojdeme kaj nego na vikendicka. Ne znam dali da prifatam ili ne.
Denes ke i kazam na majka mi deka imam decko, ama ne i kazuvam deka e postar.

Постирано од: alekso_2000
Датум на внесување: 14.Април.2008 во 10:06
А да се из***иш ти и да не не замараш со глупости???

-------------
car's freack

Испечати | Затвори го прозорот

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk