|
Дијалектика |
Внеси реплика | страница <1 6789> |
Автор | |
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ајша, ќе те замолам внимателно да прочиташ пред да одговараш.
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
Aisha
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: Palestine Статус: Офлајн Поени: 1119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Poveke mi privlece vnimanie ovoj post, i moite zborovi se odneusvaat na nego! No nekako se nadozvrzav na posledniot! no sepak ne e bitno koj post, neli, bitno e deka tvoi se! Iskreno se nadevam deka pogresno sum te razbrala! Ako e taka primi iskreno izvinuvanje od moja strana! te pozdravuvam |
|
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
|
infinity8
Нов член Регистриран: 16.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nemozam a da ne primetam, na forumov ima dosta pripadnici od muslimanska veroispovest.
Bi zamolil nekoj od niv da mi ja objasni vistinskata smisla na zborot DZIHAD. Kolku da bideme na chisto, prsanjevo ne e da isprovocira emocii, tuku, akademski odgovor. Jas imam svoja verzija na objasnuvanjeto, pa bi sakal da sporedam. I da,.. jas sum roden vo hristijansko - pravoslavno semejstvo, sto ne znaci deka sum religiozen, ali zatoa pak , sum vernik. Mnogu tesko da se odvojat tie dve raboti, neli? |
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Воопшто не е битно дали постот е мој, битен е одговорот упатен до Муџахид.
1. Maria nie sekojpat revoltot go iskazuvame kon vinovnicite. Ovde nekako sakas da posoces na nekoj drug, deka nekoj ti stoi od druga vera zad toa(mislam deka posocuvas na muslimanite). Муџахид како што гледаш, мисли дека посочувам некаква вина на муслиманите. Мисли и е убеден во тоа, а јас никаде не реков ни помислив такво нешто. 2. Vistinata ne treba da boli, treba da se prifati, a ako e laga treba da se demantira, namesto da se kleveti А овде посочив: Која вистина не треба да боли, тоа што Исус е поистоветен со некој индиски Бог Митра а 12-те апосоли се знаци на зодијак? Оваа “вистина“ треба да ме боли? 3. А овде пак додавам: Сето ова веќе станува апсурдно и бесмислено. |
|
|
|
Aisha
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: Palestine Статус: Офлајн Поени: 1119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bidejki gledam deka si nov!
NE e problem da ti se objasni, samo prefrli go prasanjeto na soodvetna tema. Razgovor za religiite na primer. |
|
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
|
Aisha
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas se nadovrzav na ova pisuvanje, a i ona so palenjeto na gumite i sl. Ne e na odmet i mojot post da go procitas uste ednas! Pozz |
|
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
|
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ова е веќе-заморно
Па ајде, што има во овој мој пост навредливо? Посочив ли некаде одредена религија поврзана со пропаганда, или муџахир како што рече самиот Мислел дека сум мислела така. |
|
|
|
infinity8
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne bi mi smetalo i tuka da dobijam odgovor.
Blagodaram |
|
mikus
Сениор Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SO UBAVI TEMI MI ZAKLUCIJA
aj belja |
|
Aisha
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Navisitna vie ateistite neznaete za merka!
Sramota! Osnovna kultura i bonton se ocekuva od vas! Pocit!!!!! Zarem e tolku tesko da se dobie! |
|
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kaj se be temite?!,....a, bash najdov edna ubava slika od isus,...bash e ,...stroen!,...kako robin hood!
Изменето од brza - 16.Март.2008 во 23:57 |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://images.google.com/imgres?imgurl=http://www.momentofawakening.com/images/160_jesus.jpg&imgrefurl=http://www.momentofawakening.com/spiritualmasters/christandmary.html&h=189&w=150&sz=34&hl=mk&start=4&um=1&tbnid=G4KEiqBDVHRqPM:&tbnh=103&tbnw=82&prev=/images%3Fq%3Djesus%2Bcrist%26um%3D1%26hl%3Dmk%26sa%3DN
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
mikus
Сениор Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ajshi milo- ( znam deka nesakas ono milo) so be neznaeme za merka? a taman doznavme deka ima crna brada i pred da umre imal malku beli i odel ispravno drugo zaboraviv i nemozam da si ja povtoram lekcijata za avto fizionomija zalno |
|
infinity8
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zalam sto ne se razbravme. A bash se trudev da bidam ljubezen. Izvini - (ako ova bese upateno do mene) |
|
Внеси реплика | страница <1 6789> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |