IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Машко- женска  комуникација
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Машко- женска комуникација

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 17>
Автор
Порака
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2008 во 20:29
PRIMETUVAM DEKA POVEKE IMAM PROBLEM VO ZENSKO-ZENSKATA KOMUNIKACIJA ZASTO VO TAA KOMUNIKACIJA IMAS ALTERNATIVA:AJ DA GI OGOVARAME SVEKRVITE...KOMSIITE...ONAA STO SE ZAMISLUVA...KAPNATI SME OD RABOTA ZENOболен...LELE MA STO SE ZANESUVA OVAA KAKO GRDO I STOI HALJINANAкубење%20коса...(SEKOJA CEST NA ISKLUCOCI).DODEKA KAJ MASKO -ZENSKATA KOMUNIKACII IMA MNOGU POVEKE NEDOSADNI TEMI ZA RAZGOVOR
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
majstorce62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Регистриран: 23.Декември.2007
Поени: 4251
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2008 во 20:33
НАЈУБАВА ТЕМА ВО МАШКО - ЖЕНСКАТА КОМУНИКАЦИЈА Е „УТЕШЕНИЕ ТУЖНИХ“
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2008 во 22:03
Ako mi se sviga ja soslusuvam, ja gledam vnimatelno i si velam vo sebe : - Licemeren gadu !
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2008 во 22:07
НЕ ГОРДИ СЕ, НИСИ ТИ ЈЕДИНИ НА СВЕТУ!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 07:43
ЈАС НЕЈЗЕ „ТЕ САКАМ!“, ТАА МЕНЕ - ШАМАР. ЈАС СЕ СВРТОВ ДА СИ ОТИДАМ - ТАА СЕ РАСПЛАКА. ОДИ ПА РАЗБЕРИ ЈА!
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 12:21
нема  никакви  шанси да се воспоставе комуникација ко  што требалутина

колку и да се трудам, не ја бива,  поарно да не користам  зборови  туку директно да го легнам лутина

Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 12:26
da,princeso,....toa izgleda ti e ,...poslednata shansa!тага,..................намигнување
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 12:31
brzaaaaa љубов

кај си  ти  цуци  ?задоволство

е многу ме утеши со  ова  бакнеж

се зезам пријателе,  не ми  замерувај  оти и јас не знам  што е со мене последните  денови голема%20насмевка намигнување
Кон врв
Kali Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Storyteller

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 4947
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kali Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 12:35
Така бе Мона, најубаво ќе искомуницирате така, едно заедништво, едно разбирање, ехехеее....голема%20насмевкаголема%20насмевка

Chear up, girlнамигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 12:38
Originally posted by Kali Kali напиша:

Така бе Мона, најубаво ќе искомуницирате така, едно заедништво, едно разбирање, ехехеее....голема%20насмевкаголема%20насмевка

Chear up, girlнамигнување

хаххахаха  Kali голема%20насмевка ,  ама  не се  даваат маживе, многу им се верни на сопругитеголема%20насмевка
Кон врв
Kali Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Storyteller

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 4947
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kali Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 12:41
Лажат, све се тоа штрудли.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 13:23
газење%20од%20смеење  ме насмеа мила  
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 16:49
при машко - женската комуникација, креветот му доаѓа нешто како метју нимиц во преговорите помеѓу македонија и грција.
ПРЕКУ НЕГО СЕ ОСТВАРУВА ЗАЕДНИЧКИ ИНТЕРЕС

Изменето од majstorce62 - 19.Февруари.2008 во 21:03
Кон врв
mind reader Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Февруари.2008
Поени: 21
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mind reader Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2008 во 16:42
Originally posted by majstorce62 majstorce62 напиша:

при машко - женската комуникација, креветот му доаѓа нешто како метју нимиц во преговорите помеѓу македонија и грција.
ПРЕКУ НЕГО СЕ ОСТВАРУВА ЗАЕДНИЧКИ ИНТЕРЕС
ej druze ama si me iznasmejal,alal da ti e!Kaj ti tekna ova stvarno ne znam, ama mn e dobro kazano i epten e smesno
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 17>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,328 секунди.