![]() |
|
Машко- женска комуникација |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 17> |
Автор | |
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
PRIMETUVAM DEKA POVEKE IMAM PROBLEM VO ZENSKO-ZENSKATA KOMUNIKACIJA ZASTO VO TAA KOMUNIKACIJA IMAS ALTERNATIVA:AJ DA GI OGOVARAME SVEKRVITE...KOMSIITE...ONAA STO SE ZAMISLUVA...KAPNATI SME OD RABOTA ZENO
![]() ![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
НАЈУБАВА ТЕМА ВО МАШКО - ЖЕНСКАТА КОМУНИКАЦИЈА Е „УТЕШЕНИЕ ТУЖНИХ“
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ako mi se sviga ja soslusuvam, ja gledam vnimatelno i si velam vo sebe : - Licemeren gadu !
|
|
![]() |
|
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
НЕ ГОРДИ СЕ, НИСИ ТИ ЈЕДИНИ НА СВЕТУ!
|
|
|
|
![]() |
|
ЈАС НЕЈЗЕ „ТЕ САКАМ!“, ТАА МЕНЕ - ШАМАР. ЈАС СЕ СВРТОВ ДА СИ ОТИДАМ - ТАА СЕ РАСПЛАКА. ОДИ ПА РАЗБЕРИ ЈА!
|
|
|
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
нема никакви шанси да се воспоставе комуникација ко што треба
![]() колку и да се трудам, не ја бива, поарно да не користам зборови туку директно да го легнам ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
da,princeso,....toa izgleda ti e ,...poslednata shansa!
![]() ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
brzaaaaa
![]() кај си ти цуци ? ![]() е многу ме утеши со ова ![]() се зезам пријателе, не ми замерувај оти и јас не знам што е со мене последните денови ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Така бе Мона, најубаво ќе искомуницирате така, едно заедништво, едно разбирање, ехехеее....
![]() ![]() Chear up, girl ![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
хаххахаха Kali ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Лажат, све се тоа штрудли.
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
при машко - женската комуникација, креветот му доаѓа нешто како метју нимиц во преговорите помеѓу македонија и грција.
ПРЕКУ НЕГО СЕ ОСТВАРУВА ЗАЕДНИЧКИ ИНТЕРЕС Изменето од majstorce62 - 19.Февруари.2008 во 21:03 |
|
|
|
![]() |
|
mind reader ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 17.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 21 |
![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |