|
Вицотека |
Внеси реплика | страница <1 7778798081 240> |
Автор | |
Bojan_pp
Нов член Регистриран: 06.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Влегува учителот во одделението,здогледал едене непристоен цртеж на таблата и прашал:
-Кој го нацрта ова на таблата? Сите молчат. -Добро, сега сите затворете ги ги очите.Дали ги затвори и тој што ја цраташе сликата? -Да!-одговорил Перо. |
|
Bojan_pp
Нов член Регистриран: 06.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога минатата недела си дојдов дома, ја затеков свекрвата пред врата.Ме праша дали може да останедва дена.Реков дека може.
-И? -Ене,уште стои пред врата |
|
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Слонот ја зафркава камилата:
- Зошто ти се цицките на грбот? Камилата: - А тебе зошто ти е к*рот на главата? |
|
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
doktorot mu veli na pacientot: "zal mi e sho ke vi go soopshtam ova, ama vi ostanuvaat ushte 3 minuti zivot..."
-"doktore, a neli mozete da napravete neshto???" -"paaaa... mozam da, ima vreme da vi svaram edno jajce." |
|
Drlja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Разговараат поп, оџа и рабин за тоа каква сила има нивната молитва:
Попот: Одиме ние по еден планински срт со верниците кон еден манастир кога големо невреме не зафати. Ветришта силни, дождови, грмотевици, луѓе почнаа да паѓаат во провалија. Јас тогаш клекнав, се помолив и би чудо - секаде невреме, само на нашата патека сонце. Фала му на Бога. Оџата: И јас слично како тебе. Со верниците пловиме со брод, кога од никаде едно невреме. Бродот се ниша почнаа луѓето да паѓаат во морето. Клекнав јас, и се помолив и фала му на Алах - чудо, секаде невреме само околу нашиот брод мирно море. Рабинот: Одам јас на миса во синагогата и клекнувам да се помолам, кога - гледам нечиј паричник. Ај сега земи го, а сабота е! Се помолив како што е ред и гледај чудо - секаде сабота само околу паричникот четврток. |
|
|
|
SummerLove
Сениор verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оди косовски Србин кај комшијата Албанец и му вели:
- Слушај комшија, да не сакаш да ти ја продадам куќата? - Зошто бе комшија продаваш куќата, па четири генерации сме комшии, немој да си одиш од овде. - А бе јас сум решен да си одам, сакам да си купам стан во Белград. Туку тебе прв ти велам, како на комшија, ако сакаш донеси две кила злато и твоја е. Во ред, рекол Албанецот, и по неколку дена оди кај Србинот со четири кила злато. А, Србинот му вели: - Нели се договоривме за две кила, зошто ми носиш четири. - А бе комшија се знаеме еден век, пријатели сме.... еве ти четири кила злато, па купи си ко човек стан во Љубљана да не те селам двапати. |
|
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
|
NeoCorteX
Нов член Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мочаат двајца црнци од камени мост и си разговараат:
-Бррр ама е ладна водавааа! -Остај шо е ладна има срчи на дното! |
|
|
|
marence
Сениор Регистриран: 13.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 365 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako pinokio doznal deka e drven
mastrubiral i se zapalil
|
|
Saso91
Нов член Регистриран: 13.Април.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
girl93
Сениор Регистриран: 14.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 514 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мали Џокица оди во продавница:
-Тетке,тетке,ќе ми дадеш Вечер? -Марш,мочко еден,тоа на мајка ти да и го кажеш! |
|
Drlja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Исус каснел на тајната вечера. И, доаѓа покасно, влага и гледа внатре
гужва, пијат, дуваат...па стриптизерки..па ова она...абе, фешта невидена! И
го прашува Петар:
-"Шо е бе работава, што се дешава овде?!?" А Петар одговара: -"Абе Јуда земал добри пари, па части!" Изменето од Drlja - 14.Април.2008 во 19:23 |
|
|
|
Drlja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Влегува пијаница во кабина за исповедање во католичка црква, седнува и
молчи. Молчи тој така неколку минути, па свештеникот поткашлува да го
потсети дека треба да почне со исповедање. Пијаницата уште молчи.
Поминува уште една минута и свештеникот веќе изнервиран тропа по
ѕидот неколку пати. Од другата страна го слуша пијаницата и му вели:
- Џабе тропаш, нема ни кај мене тоалетна! |
|
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Влегува човек во Бурекџилница
-добар ден. четврт бурек со месо -за носење? -е не, тебе ќе ти го оставам. |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Zukov_Georgi
Група Регистриран: 14.Април.2008 Локација: Russian Federation Статус: Офлајн Поени: 62 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vleguva covek vo kolnijal ... ve molam , drzite li jajca ? .. da ... vo red , ce ve zamolam da gi pridrzite moive ......
|
|
Внеси реплика | страница <1 7778798081 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |