|
Поддршка за А1 Телевизија? |
Внеси реплика | страница <1 7778798081 84> |
Автор | |||
aLbaneso
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 27.Септември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 933 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Cao A1
|
|||
Љаеш НЕ касаш !
|
|||
DameMak
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 617 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
А како е газда Велија?
Нели се кезеше пред камери на 1 Јуни и велеше: „Готово е, на 5 Јуни победуваме.“ „Ленче министерке“ |
|||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
се е во ред, дозволено му е на секој да си дава било какви коментари за тоа каква телевизија била А1 и каков човек бил Велија...
но една работа не можам да разберам, зошто толку многу ги изреметија и им се изнаситија на вработените на А1? и тие се луѓе исто как овас и се обидуваат да си ги заработат парите за живот... нема потреба од идиотизам тука, вработените во А1 не ви се криви за тоа каков бил бизнисот на Велија и за политиката на А1, имајте барем почит спрема нив ко спрема луѓе |
|||
размисли пред да напишеш глупост
|
|||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Дури и сега ..Газда(та) Велија (кој е во тесна ќелија) ...пак така (ќе) ни вика.....АМА НИКОЈ (повеќе) не му верува..
|
|||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Se slozhuvam deka vrabotenite nemaat nishto so mahinaciite na Velija, no posle onoa shto go vidov na video insertite od programata na A1 (posocheni na pochetokot od diskusijata za onoa shto se sluchuvashe so ovaa kukja koga pristignaa inspektorite i policijata) mozham da kazham deka novinarite i voditelite na A1 televizija koi zemaa aktivno javno uchestvo vo maskaradata narechena "objektivno javno informiranje" go zasluzhuvaat svojot mizeren kraj. Ne znam kako e so drugite, no jas nemam pochit kon kon niv nitu kako profesionalci, nitu kako lugje. Pochitta se zasluzhuva i steknuva samo so dela, a ne po nekakov avtomatizam so svoeto ragjanje. Seto ova shto se sluchi so A1 e edno golemo iskustvo i pouka za site javni lichnosti, novinari i medijski kukji. Se nadevam deka so zatvaranjeto na A1 definitivno se zatvori i edna crna stranica od istorijata na makedonskoto novinarstvo. P.S. Zhal mi e samo za "Makedonskiot idol". Se nadevam deka kje bide prevzemen od nekoja druga TV kukja. |
|||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|||
novace
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Според третманот кој го имале таму ..тие (повеќемината од нив ти) биле пријавени и осигурени како ПАКУВАЧ(к)И на СМОКИ..а не и некакви новинари.. Изменето од novace - 06.Август.2011 во 22:21 |
|||
|
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
За ова се согласувам-едно големо искуство и поука. Глеј си лепчето и ич да не ти е гајле за информирањето на народот.Ќе си работеа, ќе си ранеа фамилија. Вака им грабнаа термин за вести, малтене уште душа не стасала на оној свет-наследниците на етерот се испотепаа за нивниот термин, та и за нивните презентери. На канал 5 Татјана ја најавуваа ко принцеза |
|||
annaja
Сениор Регистриран: 21.Април.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 531 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Има избор гледачот....АЛФА е тука да ја замени А1....јас лично само неа ја гледам!
Сител...НИКАКО! |
|||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
нормално е, кога од нешто го вадиш лебот, да сораотуваш со него, па макар и да се косело со секаква логика... што очекувавте, сите со своите морални вредности да го напуштат А1 и да се префрлат во Сител??? исто како во војска, ако не почитуваш наредби, црно ти се пишува, така и тука а јас продолжувам да имам почит спрема нив, па макар и да биле најголеми криминалци во државата, кога се работеше во А1, се работеше сосема професионално... па Тања на пример, пробува да ја имитира секој втор спикер во државава, не сте го приметиле тоа? се додека не се појави скандалот со А1, мислам дека врботените од А1 си се докажаа со многу дела и покрај тоа што никогаш Велија не им пружил соодветни услови за работа... зарем вработените на А1 постојат само од моментот кога и дојде полиција на врата? и не знам што мислиш со тоа „црна страница“, зарем А1 беше црната страница на македонските медиуми? слободно направи турнеја по македонските медиуми и види како функционираат, може да најдеш и полоши работи од Велија... и се додека некој не го примени режимот што беше применет врз А1 на сите медиуми, ништо не е постигнато... тоа е и најголемата фрустрација од самиот почеток на овој проблем, тоа што А1 беше најмал проблем на државава и што со нејзино затворање не се постигна ништо посебно освен тоа што некој си тргна трн од око, а ситуацијата си останува иста насекаде во државата и си остануваат да живеат и многу поголеми црнила од Велија |
|||
|
|||
zabegan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
|
|||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Se nadevam deka vo replikava se raboti za lapsus mentis. Изменето од Messenger - 07.Август.2011 во 18:28 |
|||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|||
Polar Bear
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Да, токму тоа се очекува од професионалец со кредибилитет. За таков професионалец нема зима, стално има и работа и пари. Вака, свесно или не, тие се промотори и поддржувачи на криминални дејствија.
Зошто некој кој работи како уредник во телевизија би се сложил да биде пријавен како пакувач? Единствен одговор е СОПСТВЕНА СЕБИЧНА КОРИСТ, што е директно во контрадикција со професионализмот и етиката. Но мило ми е дека сега конечно барем некој ќе почне да мисли и ќе сфати дека таквиот однос не носи долгорочни резултати.
Изменето од Polar Bear - 07.Август.2011 во 18:39 |
|||
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
|
|||
novace
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Правилно насочена и воочена дилема....НО... КОМУ Е ТОА поставено.....и дали персоналитетот има соодветен капацитет ..за да го најпрво правилно разбере и да (ти) даде валиден и навремен одговор
..прашање е сега..а одговорот (најверојатно ќе) следи!? пс Освен ако и него (за проба) не го пријават како пакувач на смоки..за да си ја долови поентата на статусот-му....за кој (тој) дискутира овде и насекаде!?
|
|||
|
|||
zabegan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Polar Bear тогаш слободно напушти го своето работно место и барај си ново, да те видам, дали ќе имаш м*да да направиш такво нешто ... а не верувам и дека некогаш би го направил тоа дури и ако компанијата во која работиш е „највечи криминал“ во земјата
а и мислам дека сте запознаени со тоа дека последно нешто според кое се вработува кај нас е професионалноста |
|||
|
|||
Внеси реплика | страница <1 7778798081 84> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |