|
Вицотека |
Внеси реплика | страница <1 7677787980 240> |
Автор | |
alekso_2000
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 03.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PLACELO NEKOE DETE NA ULICA I VRVIT EDEN COVEKI GO PRASVIT ZOSTO PLACIT?!
DETEVO MU VELIT ZOSTO GI IZGUBILO DESETTE DENARI SO GI IMALO! VAGAT COEKOV 10 DENARI I MU GI DAVAT AMA DETEVO PAK PLACIT! cOVEKOV ZACUDEN GO PRASVIT ZOSTO PLACIT A OVA MU VELIT ZOSTO AKO NE GI IZGUBEV MOITE PARI SEGA KE IMAV 20 DENARI!!! |
|
car's freack
|
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дечко си седи во кафич и си пие пиво кога му приоѓа некој постар човек и му вика:
- Вчера се работев со мајка ти. Дечково само го погледнува и не реагира. Стариот се враќа по две минути : - Вчера се работев со мајка ти и ептен е добра. Дечково повторно не реагирал, само си го пиел пивото. По пет минути се враќа стариот повторно и вика: - Вчера се работев со мајка ти и денеска пак ќе се работам! Дечково се врти, го грабнува за рака и вика: - Добро тато, доста пиеше, ај си одиме дома |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
SummerLove
Сениор verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ISPITUVANE
Во лудница испитуваат дали се излечени двајца луди. Отишол првиот и му рекле: Кој прв стапнал на месечината? И тој одговорил: - Јуриј Гагарин. Кој ја нацртал Мона Лиза? - Леонарно Да Винчи. Дали на месечината има живот? - Се мисли но сеуште не е откриено. И првиот му ги кажал на вториот одговорите. И почнале да го испитуваат вториот. Го прашале: -Како се викаш? И тој одговорил: - Јуриј Гагарин. Како се вика татко ти? - Леонардо Да Винчи. Дали си луд? - Се мисли но сеуште не е откриено. |
|
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
|
SummerLove
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kako haker se moli?
I F1 da mi pomogne, i F2 da me spasi, vo imeto na CTRL, ALT i svetiot DELETE, ENTER. Sto e pad na sistemot? Koga ke go frlis kompjuterot od 21 kat Ide haker na benzinska i veli: "Ve molam natocete mi benzin" Vraboteniot go prasuva: "95 ili 98?" "STOOOOOO nemate XP?" |
|
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
|
Valeta
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 24220 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pirokanec na sud, obvinet deka si ja ubil cela familija. Go prasuva sudijata zosto go storil toa ?
I raskazal : si idam od rabota , otvaram vrata - kerkami so crnec- aj mlada e neka proba se. Odam vo sobata na sin mi - toj se drogira - aj mlad e neka proba se. odam vo spalnata - zenata so komsijata vo kremet - aj sto da pravam , ne sum doma , ima potreba zenata , i odam vo dnevnata -gledam peckata pustena na trojka..... |
|
Valeta
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pet zivotni koi se vazni za zenata:
- Kuna(valuta) - vo dzeb. - lisica okolu vrat. - jaguar vo garaza. - tigar vo krevet. - majmun setoa toa da go plati. |
|
Valeta
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Odi Crvenkapa niz suma i slusa zad nekoja grmuska glas:
- sto imas vo korpata Crvenkapo? - pa kolaci, pita, vino... - A toaletna imas li? |
|
Valeta
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zosto uraganite imaat zenski iminja?
Koga doagaat se topli i nezni, a koga si odat gi nosat avtomobiot i kukata. |
|
alekso_2000
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 03.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Komandirot na policija go pustal nekoj policaec sekoj den po vesnik!
Ovoj go mrzelo sekoj den da odi po vesnik i kupil desetina i sekoj den mu daval po eden! Na pettiot den komandirot go vikat policaecot v kancelarija i mu velit:Velat nie policajcive sme bile glupi ; Vidi vo hronikava, doktorov pet dena edno po edno so kolata mavat vo istoto drvo!!! |
|
car's freack
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што е тоа мало жолто распеано на дрво што стои?
-Распеана банана
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
SummerLove
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Влегува човек во кафич и му вика на шанкерот:
- Дај ми две дупли вотки. - Ти изгледа си имал многу тежок ден, а? - Абе остај, открив дека постариот брат ми е педер. Доаѓа следниот ден истиот човек, порачува повторно две дупли вотки и објаснува: - Испадна дека и помладиот брат ми бил педер. Третиот ден, човеков повторно влегува во истиот кафич и пак го порачува истото. На шанкерот не му се верува, па прашува: - Добро бе, нема ли никој во твојата фамилија што сака жени!? - Има... жена ми. |
|
|
|
Bojan_pp
Нов член Регистриран: 06.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пријателите се како „гаќи„ секогаш се до вас.
Добрите пријатели се како „кондоми„ присутни се да ве заштитат.Најдобрите пријатели се како „вијагра„.До тебе се за да те дигаат кога си паднат. |
|
Bojan_pp
Нов член Регистриран: 06.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Русокоса оди во банка за да смени 100 евра.Благајникот и вели:
-Оваа пара е лажна! Русокоса извикала: -Ако е така,тогаш јас сум силувана. |
|
Внеси реплика | страница <1 7677787980 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |