![]() |
|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 771772773774775 1402> |
Автор | |
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Сакам да кажам.....почесто... се гледа на нашиот надворешен...
изглед....а многу малку всушност знаат кои сме...навистина...... Изменето од blashka - 19.Јули.2008 во 07:24 |
|
![]() |
|
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
..........sdk...............nesto ne mi e denov poseben.................koj znae sto mi e??????.........bog da cuva.............
|
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Сакам да кажам... дека никогаш досега во животот не сум се чувствувал вака... како сега... |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
дека скоро идем на одмор- ахахаххахах- не да ми фали
ама дотогаш осекjам дека во животот, како и во театорот мораш да излезеш на бис... ради публиката Изменето од pagane - 19.Јули.2008 во 11:31 |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
...sdk deka definitivno gospod li...sudbina li e...ama rabotite se redat ... i sdk... deka kaj da se svrtam... segde zemjaci naogam...
![]() |
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
СДК....мене некој ми ги разредува работите...господ ли е судбина ли е незнам.
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
sdk..
deka stravot e pogolem od bolkata ![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
sdk taranananana
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Deka brishev vo poezija
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
чиста Дана
![]() |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
ммм... да ![]() |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
ne mi se odi na svadba...
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Ufffff.....
|
|
![]() |
|
предухитрила сам те
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 771772773774775 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |