![]() |
|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 768769770771772 1402> |
Автор | |
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
..........sdk.................milo mi e sto prijatelkata od daleku mi e vo skopje........i edvaj cekam da ja vidam....................
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
da be ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
СДК: ауууууууууууууу голема Луна
![]() |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
па даj си сликата ![]() |
|
![]() |
|
da be ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
SDK
![]() |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
еj
шкрт си бил бе ![]() |
|
![]() |
|
СДК: Тетка Пагане
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() извинявай - не мога се уджрам |
|
![]() |
|
Е па во ред е скопjанчето
тетка - тетка ама убаво да се чуе и jас да бидам на некого тетка- без да сме родбина ![]() уф на тетка момчето ![]() Изменето од pagane - 17.Јули.2008 во 23:09 |
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Сакам да кажам..... Удри бригу на весеље.... Се извинувам што е на српски... ама ете некако изворно поубаво ми звучи) |
|
![]() |
|
СДК: slowmotion
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Леле, пардон Тете, не бе не е вистина ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ха
уште не се е присетил да не му подшушна да си стрико ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
СДК
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
...i da se okozis,nema da uspees da mi go zemes moeto mesto pod ova sonce.
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
nekoj od komshiive slavi rodenden i slusha HIM
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
.....abeee, mnogu ja sakam,ama ona ne e ni svesna za toa
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 768769770771772 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |