|
Друмска кафана со место за пушење |
Внеси реплика | страница <1 7576777879 1024> |
Автор | ||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne be...koga si me videla lut...
|
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
Sho-Sana
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ninjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa eve specijalno od jagoda... ama jagodaaaaaaaaaa kali, praj mesto na masa |
||
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sega izlegov najgolem placko i jadac na sladoled...
|
||
|
||
Sho-Sana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
more ti sto siiiiiiiiiiiiii
lugje, aj po edna cigara, bre, ej gi zaboravivme, komaj ke gi otkazeme |
||
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Lody
zmrzlina morozhenoe pagoto ice cream tolku mi teknuva |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Ninja 35
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Edna voda za posle sladoledot...
I cigara za posle vodata...
|
||
|
||
Sho-Sana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
anakine, aj zemaj cigara
eve i jas palam |
||
||
Sho-Sana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ninja, moze cela voda da ti ja ispijam??? ti ke si otvoris druga, nali???
zedna sum, mojot sladoled bese najsladok - od karamela |
||
||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ај да допушам цигарчево,па отидов у кревет.
|
||
Ninja 35
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
Ninja 35
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne ti e losa idejata...
|
||
|
||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Утре е работен ден,јбг
Поздрав друштво и слатки сништа. |
||
Ninja 35
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pozdrav...
|
||
|
||
Sho-Sana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kali, i jas se spremam od pregjeska... ama pekol mi e vo spalna, nikako da oladam... a i ne znam kako ke se spie nokva, uzasno toplo dobra ti nok, ubavo da nankas Изменето од Sho-Sana - 18.Јули.2009 во 02:17 |
||
||
Внеси реплика | страница <1 7576777879 1024> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |