IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Што е смислата на животот
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што е смислата на животот

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7576777879 115>
Автор
Порака
 Оцена: Оцена на тема: 1 Гласови, Просечно 5,00  Тема Пребарувај Тема Пребарувај  Опции за темата Опции за темата
viktorija123 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Nishto Posebno, tuku EDNO

Регистриран: 04.Февруари.2010
Статус: Офлајн
Поени: 7300
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај viktorija123 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2011 во 12:44

Da otkriesh, deka nema shto da otkriesh, tuku da go zhiveesh momentot.
Кон врв
bluebell Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the craziest

Регистриран: 14.Септември.2007
Поени: 8041
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bluebell Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2011 во 13:33
барајќи ја смислата,само да не заборавиме да си го живееме животот!голема%20насмевка
always look on the bright side of the life!
Кон врв
Victor Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 01.Февруари.2011
Поени: 5
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Victor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2011 во 20:39
ako ja baras smislata na zivotot vo toj slucaj ja gubis smislata na zivotot.mozebi izgleda ludo no smislata na zivotot e da go ziveeme sto e mozno najdobro i da ne ja barame smislata na zivotot.vo toj slucaj nie ne go ziveeme zivotot tuku ja barame smislata a toa moze da dovede do golemi psuholoski anomalii
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Февруари.2011 во 22:54
smislata e se shto si zamislil,a ziveesh za da opstanesh vo zivotot...
Кон врв
Joshua_Tree Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јуни.2007
Поени: 6477
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Joshua_Tree Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Февруари.2011 во 16:46
ROCK 'N ROLL...primaj se kako muzika...голема%20насмевка
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes
Кон врв
bluebell Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the craziest

Регистриран: 14.Септември.2007
Поени: 8041
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bluebell Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Февруари.2011 во 20:39
излитено.....Живеј и остави ги другите да си живеат!
always look on the bright side of the life!
Кон врв
K1nm23 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Јануари.2011
Поени: 808
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај K1nm23 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Февруари.2011 во 19:19
не гледам дека животот има смисла.......
Кон врв
*moon* Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јануари.2008
Поени: 7657
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *moon* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Февруари.2011 во 01:19
da bides so onie koi gi  sakas i koi te sakaat
Кон врв
N.Nikolina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Февруари.2011
Поени: 118
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај N.Nikolina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Февруари.2011 во 01:50
Originally posted by Victor Victor напиша:

ako ja baras smislata na zivotot vo toj slucaj ja gubis smislata na zivotot.mozebi izgleda ludo no smislata na zivotot e da go ziveeme sto e mozno najdobro i da ne ja barame smislata na zivotot.vo toj slucaj nie ne go ziveeme zivotot tuku ja barame smislata a toa moze da dovede do golemi psuholoski anomalii

даголемо%20гушкање
Лудилото може да се нарече сон на оној што е буден.
Кон врв
viktorija123 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Nishto Posebno, tuku EDNO

Регистриран: 04.Февруари.2010
Поени: 7300
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај viktorija123 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Февруари.2011 во 15:55
Originally posted by N.Nikolina N.Nikolina напиша:

Originally posted by Victor Victor напиша:

даголемо%20гушкање

Voopshto ne e ludo, naprotiv!

Neshto slichno kako baranjeto srekja - kolku povekje ja barash tolku povekje se odalechuvash od nea.

TAA E VO TEBE - ne ja baraj na drugo mesto.
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
Кон врв
KINGDAVID Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Solomon's father

Регистриран: 09.Октомври.2008
Поени: 9420
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KINGDAVID Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2011 во 16:32

Kolku lugje ima na svetov, tolku pravilni odgovori kje dobies.

Sekoj sam si ja pravi smislata na zivotot.
   SOLI DEO GLORIA
Кон врв
DAC23 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Декември.2008
Поени: 357
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DAC23 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2011 во 15:58
Браќа мој форумски еве ви ја смислата на животот-гледајте го животот како бавна смрт, а смртта како длабок сон...
SEMPER ETIAM UBIQUE SUPERIORES
Кон врв
DAC23 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Декември.2008
Поени: 357
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DAC23 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2011 во 16:26
Мнозина се жалат дека им поминува целиот век барајќи ја смислата на животот, која ако воопшто постои, не е никаде на друго место туку во самото барањe...
SEMPER ETIAM UBIQUE SUPERIORES
Кон врв
annaja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Април.2010
Локација: Macedonia
Поени: 531
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај annaja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2011 во 23:43
Моментално не ја гледам смислата за живот...тогаш кога ќе почнеш да ги губиш најблиските,губиш се...знам биолошкиот часовник отчукува...ама многу е тешко...не ја гледам смислата...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7576777879 115>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,266 секунди.