|
Драг ИДИВИДИ |
Внеси реплика | страница <1 7475767778 100> |
Автор | |
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг Идивиди..
..па на тебе не ти било лесно.. ..ич.. ..ај,еден ден и децата ќе пораснат.. ..идам да одморам малку.. ..останете ми со здравје. |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг Идивиди, Пак јас. И пак ладно. Плус дожд. И празно. Фрижидерско ми е. И повеќе не ти кажувам. ...ај и јас да одморам малку. |
|
d4 b3
Сениор не можам да си дозволам неактуеленпотпис Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 4384 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
you are no longer a cat
you are a bagel |
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг Идивиди,
И така, први си отидоа битангите, па по нив тргнаа принцезите, и на крај, видоа - не видоа, заминаа и принцовите Сепак, светот и понатаму се врти. Среќно ти вртење |
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ах бе драги
настинав...носов ми тече...и си реков да те видам тебе, може нешто паметно да кажеш.. ..ама ништо..ни глупо ни паметно.. Деновите ми се како месеци, неделите како години...месеците како векови...отидов јас у неповрат
|
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Drag idividi
Mi ide se u vazduh da krenam! |
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ee.....idividi ... i navistina si im drag: ... Вкупно има 61 Активни корисници онлајн, 4 Членови, 0 Анонимен член(ови), 46 Гостин, 11 Пребарувач(и) Најмногу членови биле онлајн 78, 15.Октомври.2012 во 19:38 Членови онлајн: LiDivio, brza, gazela, Joshua_Tree ........ama izgleda najvekje na....gostite! |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг Идивиди
Сеуште се чудам на способноста на злобните човекови умови и се запрепастувам гледајќи ги нивните дела. Сакам да верувам во добрината во човештвото, но тоа е просто невозможно. Поготово нечија неодговорност која што и те како ме сотре. Ми се вришти, ми се тепа. Сите ќе си ги топлат гзојте, а ја ќе се чудам пак, ќе чукам глава од ѕид каде како и што. Ма у пм веќе нека иде се.
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг Идивиди
Денес сфатив колку значи кога човек ја менува својата позиција и кога е во поле на набљудувач. Мирно ми е и со постоечките проблеми Ајт дури ми врти машината за перење одам да вежбам со топчињата ... ме заинтересира еден нов трик
Изменето од ekszi88 - 25.Октомври.2012 во 10:01 |
|
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг ИДИВИДИ....немам обичај да комуницирам со нематеријални суштества како што со ти....само сакав да ти кажам дека преку такво ми е од оние што секогаш знаат што е најдобро за другиот без притоа да се погледнат себеси во огледало....
пс...ако сретнеш некој таков, слободно кажи му да се е.е , сум поминал и полошо.... |
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Drag IDIVIIDI znaes ne sakam da si priznaam no takov e zivotot me faka nostalgija,golema nostalgija,sakam da si dojdam doma barem na dva dena da mi pomine ova custvo sto go nosam vo gradite.......me razbiras neli........makar na dva dena dovolni mi se........
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг Идивиди,ме фати носталгија по тебе и еве вечерва решив една посета да ти напраам и малку да се подружиме.
Ама гледам и тага ме фаќа,до болка скраја да е не е дојдено. Членовите некако слабо те посетуваат,а и тие што ќе навратат не оставаат печат со постови,а што убави денови имаше на почетокот кога се роди,денови за мерак,ама изгледа со тебе Драг Идивиди е како со некои бебенца,ќе се родат,сите ги сакаат и после на првото буниште ќе ги остават. Ама поговорката како вели " Роди ме мајко со среќа и фрли ме на буниште " ,за многумина овие зборчиња важат,ама за жал не и за тебе,барем не сега. Но имај надеж,јас искрено верувам дека ќе имаш подобри денови во кои твојот дел од хард - дискот на серверот на Идивиди ќе памти голем број на нови постови и бессмртни теми како Феникс,Сакам да Кажам и слично. Не се предавај,и само напред |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
drag idividi...fiks naminal....bas mi e milo
|
|
vivi
|
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Лајк! |
|
Внеси реплика | страница <1 7475767778 100> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |