IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - ДНЕВНО-ПОЛИТИЧКИ настани, вести и актуелности
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ДНЕВНО-ПОЛИТИЧКИ настани, вести и актуелности

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7475767778 173>
Автор
Порака
robert 22 Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Март.2011
Статус: Офлајн
Поени: 56
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај robert 22 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Мај.2011 во 00:53
Originally posted by Klucarot Klucarot напиша:

Originally posted by robert 22 robert 22 напиша:

Стадионот е за спорт, спортски настани, културни настани, како секаде во светот!!
А дали заев има можност со братучедите да ја присили струмица да оди на митинг, или во битола на циганите по 100 денари да им се дава за одење воопшто не е битно. Најголемиот суд е на 5 јуни, тогаш народот сам ќе одлучи, дали сака да гласа за тој што ја изградил Филип 2 или ќе гласа за тој што сакал со партиски активисти да ја наполни.
Каде ке се одржува митингот на ВМРО ДПМНЕ во Охрид ?!?! Зарем не е тоа на стадион ??? А да.... народон верувам дека на 5ти ке ја донесе правилната одлука ...

Одкога Охрид е станат стадион? да не мисли Петрески да го срамни со земја? а и што ми е мене гајле каде ќе одржеле митинг вмро, нека одржат и во крива круша ако сакаат!
Кон врв
Klucarot Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Април.2011
Поени: 47
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Klucarot Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2011 во 00:37

Originally posted by Klucarot Klucarot напиша:

Стадионот е за спорт, спортски настани, културни настани, како секаде во светот!!
А дали заев има можност со братучедите да ја присили струмица да оди на митинг, или во битола на циганите по 100 денари да им се дава за одење воопшто не е битно. Најголемиот суд е на 5 јуни, тогаш народот сам ќе одлучи, дали сака да гласа за тој што ја изградил Филип 2 или ќе гласа за тој што сакал со партиски активисти да ја наполни.
Каде ке се одржува митингот на ВМРО ДПМНЕ во Охрид ?!?! Зарем не е тоа на стадион ??? А да.... народон верувам дека на 5ти ке ја донесе правилната одлука ...

Одкога Охрид е станат стадион? да не мисли Петрески да го срамни со земја? а и што ми е мене гајле каде ќе одржеле митинг вмро, нека одржат и во крива круша ако сакаат!

http://daily.mk/Pres-24/vmro-dpmne-kje-odrzhat-miting-na-stadionot-biljanini-izvori-vo-ohrid/708577

Мислам дека сепак не ме разбра убаво ...

Изменето од Klucarot - 05.Мај.2011 во 00:38
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај robert 22 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2011 во 04:33
кога веќе го спомна охрид, а и од инфово што ми го даде, чим петрески не дозволува ВМРО да одржува митинг во охрид, што ќе се случи ако вмровските градоначалници забранат во нивните градови сдсм да одржува митинзи? 55 од 70 општини се ВМРО, тоа значи дека Шеќерка ќе нема шанса повторно да се фали со миничот.....
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Klucarot Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Мај.2011 во 20:14

кога веќе го спомна охрид, а и од инфово што ми го даде, чим петрески не дозволува ВМРО да одржува митинг во охрид, што ќе се случи ако вмровските градоначалници забранат во нивните градови сдсм да одржува митинзи? 55 од 70 општини се ВМРО, тоа значи дека Шеќерка ќе нема шанса повторно да се фали со миничот.....

Не се работи тука дали дозволуваат градоначалниците или не , ако стадионите се за спортски и културни настани зошто тогаш ВМРО ДПМНЕ го оспоруваат собирот на СДСМ на градски  кога и тие сами ке организираат ист таков на стадионот во Охрид .
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај robert 22 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Мај.2011 во 22:39
заради тоа што самиот петрески им наложил таму. Не ми глуми незнаење, очигледно е дека местенката на петрески е да го пробутка токму тоа, еве они на спортско место, а ние не смееме на такво.
Си дале петиција да одат на плоштад вмро, петрески им одбил им рекол ја кај ќе ви кажам таму. Значи таа политичка опција намерно сака да ги деградира спортските терени!
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Klucarot Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2011 во 20:26

заради тоа што самиот петрески им наложил таму. Не ми глуми незнаење, очигледно е дека местенката на петрески е да го пробутка токму тоа, еве они на спортско место, а ние не смееме на такво.
Си дале петиција да одат на плоштад вмро, петрески им одбил им рекол ја кај ќе ви кажам таму. Значи таа политичка опција намерно сака да ги деградира спортските терени!

Целта на муабетот ми беше да ти кажам дека стадионите се градени од парите на народот и не треба да се оспорува нивното користење. Ако сакам да го закупам и за роденден да славам за кое имам право треба да ми дозволат !!!
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај robert 22 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Мај.2011 во 01:24
Ако одиме спрема таа логика, мене ми е роденден на 4 јуни, јас ќе славам со другарите, Македонија нека го игра мечот со ирска на друг стадион.
Спортските објекти на секаде во светот си ја имаат таа намена, а што прави петрески со стадионот во охрид не е моја грижа нити на некој друг, неговиот комплекс од гледање партиски митинг на опозициска партија е комплетно негов проблем, па ако смета дека за да го реши треба да го злоупотреби градскиот стадион на Охрид тогаш нека го стори тоа и нека му служи на чест.
Кон врв
Persej7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 21.Октомври.2010
Поени: 254
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Persej7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2011 во 22:29
Не им се чуди на насилничката логика. Тоа со решеткастите академци во ликот на изборни чувари го имаме на дело.

3начи соочени со уште еден пораз, почнаа да се навежбуваат во Охрид но и во Кочани.

Само да потсетиме дека во Охрид се работи за човек којшто беше помилуван за обид за убиство. Јасно, помилуван од Бранко Црвенковски кога последниов беше претседател.

Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај robert 22 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2011 во 22:52
нека се тепаат, поарно меѓу себе отколку да ги тепаат граѓаните на ѓорче или стружани!!!
Кон врв
laki_bu Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Лидер

Регистриран: 30.Ноември.2008
Локација: Germanija
Поени: 32100
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laki_bu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2011 во 00:13
http://www.youtube.com/watch?v=4gEWuIa99to

5ти јуни за нас како народ и како држава е средба со сопствената судбина.
Ден на големата одлука, на историскиот избор.
Ќе не биде или не!
Ден што не се пропушта!
И затоа на 5ти јуни-победа!
Само победа и ништо друго!!!
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
Кон врв
Radijator Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Ноември.2009
Поени: 153
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Radijator Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Мај.2011 во 03:25
   Kолку малку народ, а толку многу омраза...???
Just because i see the world with my own eyes, that doesn't make me a sinner !!!
Кон врв
Joshua_Tree Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јуни.2007
Поени: 6477
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Joshua_Tree Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Мај.2011 во 19:15
SO CEST VI JA PRESTAVUVAME PROGRAMATA NA SDSM:

-Lokum SDSM
-Napolitanki SDSM
-Rahat lokumce SDSM

pazete na dijabetisсмеење

mi dojdoa na vrata be....si go zedov poklonceto od Branko...steta sto nemozam da gi slikam...тага
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Мај.2011 во 21:26
...i mene mi doshle ama,...sum gi ispushtil,

...a tolku mi se jadeshe neshto slatko..тага
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Gorazd777 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Октомври.2008
Локација: Евразија
Поени: 1584
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gorazd777 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Мај.2011 во 15:44
На "античките"или антиквизаторите им зедоа уште еден поим Пеонија.
Господа од ДПМНЕ со среден и исподпросек на IQ,ако ги гледавте вестите (сега немате време,премногу и крволочно лажете)пред некој ден имаше на вести(баш од кај вашиот коалиционен партнер стојменов)како грчиштана иделе овде и за евтини пари си се средувале, но битно е како градоначалникот на ПЕОНИЈА ги запирал и убедѕвал да не доаѓаат кај нас.
Ете ве потсетувам колку имате познавачи на историјата и на антиквизацијата во ваште редови(удбашки ученичиња),ви зедоа уште еден поим,нема потреба да се правите патриотиди,вие сте исподпросечни,вам ДПМНЕ-овци тактиката ви е нацистичка,а по наше копучка.
Затоа не лажете многу оти на лагата и се кратки нозете,ќе ве снема и вас еден ден,и сето ова е во прилог на тоа колку работите ги правите популистички,а во музеите вработувате само дунстери,кафекуварки и се друго само не кадар од струката.
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО
НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА
ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7475767778 173>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 1,797 секунди.