|
Вицотека |
Внеси реплика | страница <1 7273747576 240> |
Автор | |
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
-sto posakuva tvijata sopruga za rodenden biseri ili avtomobil,sto ke i kupis?
-sekako biseri,nema lazni avtomobili
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sekoja vecer vo hotelskata sala edna dama ljubezno go pozdravuva ginekologot koj e gostin vo hotelot i edna vecer mu se obratila:
doktore vie ne me poznavate?jas sum vasa pacientka!
-prostete,nemozam da ve prepoznaam po nadvoresniot izgled!
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
Sveto
Група Регистриран: 14.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 90 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што е слично помеѓу малда жена и стара кола? Па и во двете има многу работа...
|
|
Sveto
Група Регистриран: 14.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 90 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што е разликата помеѓу весник и телевизор? Со весникот можеш да тепаш муви а со телевизорот не можеш.....
|
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Разговараат Грк, Бугар и Македонец кој колку лубеници може да носи
истовремено. Гркот рекол дека може две, по една под секоја мишка.
Бугаринот на тоа вика: "Aс можам да носам три!"
"Е како три?", прашал гркот. "Така убаво...по една под секоја мишка, тоа се две и третата на к*рот". На тоа македончето трујумфално изјавува "Ма гола вода сте сите - јас можам ПЕТ лубњници истовремено да носам!" "Е, повикале гркот и бугаринот, тоа не е можно. Како ќе ги понесеш сите пет?" "Е па вака. Под секоја мишка по една лубеница, тоа се две, и бугаринот сосе неговите три лубеници ќе го ставам на к*р - тоа се вкупно пет лубеници!!!" |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
blackeye
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Возачот ја плаќа казната, добива белешка и со стиснати заби го прашува полицаецот:
- А што треба да правам со неа? - Сочувајтеа добро. - одговара полицаецот. - Кога ке соберете десет ке добиете велосипед! |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
blackeye
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
3 комарци се натпреваруваат кој највеќе крв ќе испие, и по некое време сите доаѓаат.
Го гледаат првиот цели нозе во крв, и го прашуваат: -Од каде бе ти олку крв? -Го гледате оној човекон! е јас цел го испокасав. Го гледаат вториот и рацете и нозете во крв, и го прашуваат: -Од каде бе ти толку крв? Еее! го гледате селоно! епа јас цело го испокасав. И го гледаат третиот цел во крв, и го прашуваат: Од каде бе ти толку крв? -Ја гледате бандерана? -Да! -Епа јас не ја видов :D |
|
Ne znam kako da pobegnem
|
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оди човек по улица кога поминува кола и му ја прегазува едната нога. Човеков се витка од болка и му се дере на возачот:
- Ах...КРЕТЕНУ..., за ова ќе ми платиш пола милион $ оштета! - Што ти е тебе бре човек, па не сум јас милионер. -Па не сум ни јас стоногалка да ти ибам мамата!!! |
|
|
|
Drlja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
2104 година - Олимписките игри се одржуваат во Македонија.
На отворањето на игрите, пред преполниот Градски Олимписки стадион во Скопје, Претседателот на Македонија му се обраќа на народот: - Ооооо. Целиот народ извикува: - Оооооо. Претседателот повторно, малку погласно: - Ооооо. Народот повторно: - Оооооо. Претседателот: - ООООООООООООО. А народот: - ООООООООООООО. Тогаш се јавува еден човек што стоел крај Претседателот и му вели: - Господине Претседателе, тоа на врвот од листот е олимпискиот знак, а подолу е говорот. (мене многу смешен ми се виде вицов) |
|
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
леле дрља вицовиве ти се.... дај постирај линк,... од кај ги наоѓаш
|
|
Drlja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aaaaaaaa........добриот кувар никогаш не ги открива своите своите рецепти... еве уште еден... Како плавуша решава крстозбор: - свечено одело (4 букви).....цpно - телефонски повик( 3 букви).... звp - град во италија (3 букви).... тpс - види слика ( 5 букви)..... видов - брат на жената (5 букви)....jосиф - неизлечива болест (4 букви)... смpт - прибор за јадење (3 букви).... заб - најмал троцифрен број (3 букви).... 000 - најздрав пијалок (4 букви)... пиво - ладно оружје (3 букви)... топ - мерка за тежина ( 3 букви)... тег - заедница на мажот и жената(4 букви).... стан - мерка за скапоценост...( 4 букви)... паpи - лик од библијата....( 3 букви).... поп - морски гребен.....( 2 букви)....мг - злато.....зл - граѓанин на тирана (7 букви)... тиpанин - доживување при спиење ( 3 букви)...sex - дел од купатилото (4 букви).... вода |
|
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
леле вицов уште се смеам
што е мало, жолто во тревата ?? - Јапонец кој бара мина. а што е тоа мало, жолто во воздух ?? - Јапонец кој нашол мина. |
|
Drlja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оди човек да купи спреј против комарци
и му вика на продавачот:
-“Имате ли спреј против комарци?”. Овој му вика: -“Имаме”. -“Ај дај еден” - му вика “али кажи ми како да го користам”. Продавачот му објаснува: -”Епа вака, го фаќаш прво комарецот во рака и му прскаш од спрејов и мртов е на место.” Купувачот избезумено му вели: -“Па добро чим го фатам ке го убијам со раце!” Продавачот мирно одговара: -“Епа, можеш и така.” |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 7273747576 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |