![]() |
|
Ми текна на... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7273747576 123> |
Автор | |
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
navistina mi tekna i ne samo sto mi tekna tuku sekogas mislam na nea
![]() ![]() |
|
![]() |
|
THEPRINCESS ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4676 |
mi tekna na denovite letoto koga skitavme so drugarka mi po ulicite i si peevme KUDA IDU IZGUBJENE DEVOJKE
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
МИ ТЕКНА ... КОЛКУ ВЕРУВАВ НА НЕКОГО ...
|
|
![]() |
|
ladyzaki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6584 |
mi tekna ...na kafe....sea ke i varam na smizla.....
![]() |
|
najslatkiot jazik ima najostri zabi
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
mi tekna na porano koga ucev vonredno 4ta god i pred da pocnam da rabotam (a toa bese kratok period).
Kolku ubavo bese da si stanes nakaj 7 sat da gi ispratis site na rabota i da si napravis prekrasen dorucek. Potoa ke si se posvetis na pisuvanjeto... ![]() ...Ehhhh...what a time.... ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
ми текна на еден убав период кога си бев по слабечка
![]() |
|
![]() |
|
Wonderful_Life ![]() Сениор ![]() Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Mi tekna koga sakav da ja izlazam mama
![]() ![]() ![]() |
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
коктелиииииииииииииииии
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
...на еден Нови Сад
![]() |
|
![]() |
|
..дека вчера на сестра ми и ветив на пролет ке одиме за Белград
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
odete vo April ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
mi tekna deka toa sto mislev deka vcera se sluci ustvari go sonuvav...
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7273747576 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |