![]() |
|
Добро утро |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7273747576 131> |
Автор | |
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13948 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
,,,,aj du,,,
![]() |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Пајсер, ако ова е моето кафе, тогаш слабо си се потрудил...
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Добро утрооо!
Цел саат се подготвувам и никако да се расонам ![]() Турско кафе за девојчето, колачето кој стигне прв, а јагодите се за мене!!! ![]() ![]() |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Е ај добро утро!
Ако така и јас сам да си се нацртам со што си сакам,и никому не давам. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Добро утро ![]() А јас уште не сум пиела кафе под чадорите ![]() |
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Сега шефице по телефон ќе го нарачам.
![]() Додека чекаш еве и да се почуствуваш автентично на местото. ![]() Туку добредојде ти,па сигурно ќе најдеш време и за тоа. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Леблебија на Леблебиџиската... ![]() Поминав под чадорите, ама ќе најдам време и за едно кафенце. Не знам само дали ќе треба да приложам и слика како доказ? ![]() ![]() |
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13948 |
,,,pri bid ,,,z,sh taka sekoj so svoeto coffee,,,z file i mene,,,
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Никако тоа,кој бил и видел знае дека има.
Кој не верува нека оди ете и фестивал ќе има нека види. ![]() |
|
![]() |
|
Ај добро ти утро,да си знам ја дека и ти се сепаришеш. ![]() |
|
![]() |
|
,,,,a koj neznae i koj nema da ojt , tuka sade od kadro da gleda,,,
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Што ви стана, сите ми нудите турско кафе, а јас филџаните ќе ги искршев од трема дури и варев кафе на идната свекр(И)ва
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Место вреќата за бокс,фаќај се за шпоретот,а кој ти понуди кафе одма бан.Додека да се навежбаш де.
![]() |
|
![]() |
|
Хммм...Бан а? А не...ќе ја научам жената да пие нес кафе
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7273747576 131> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |