|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика | страница <1 734735736737738 1402> |
Автор | |
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Здраво Џемс Дин, и мене ми е драго што сум повторно на ИДИВИДИ, извесно време бев спречена ( нови работни обврски и приватни случувања, пријатни секако), но се читаме повторно.
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Многу ми е мило Марија. Ме радува што си повторно со нас на Форумов.... и искрено многу ми е драго што се работи за пријатни и убави обврски... |
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сакам да кажам и дека многу ми недостасувавте...сите.
|
|
|
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ме радува тоа што повторно ќе имаме можност да ги читаме твоите мудри постови... |
|
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Искрено БЛАГОДАРАМ за комплиментот, уживањето е обострано.
|
|
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...welcome back, marija magdalena...nice to have you all...here...
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сакам да кажам... што му беше вчера... којзнае...
|
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дали некој очекува да се сврти?
Дали некој зад неа ја следи? Дали некој над неа ноќе бдее? Дали сето ова е навистина само нов лист! Pogledni,zavrtise... Dali e toa del od tebe? Pogledni,zavrtise.... Dali e vazno koj te sledi? Pogledni,zvrtise... Dali toa mesecinata bleska... Pogledni,zavrtise... Dali noviot list e navistina del od nov roman? Ili...samo stranica od veke odamna procitanata vetva kniga? Изменето од *moon* - 05.Јули.2008 во 01:11 |
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...pozdrav do Pokakanata Moderatorka Leandra na Kajgana, i spec pozdrav do pacientite od Administratori na Kajgana...
|
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zaradi zgolemeno uv-zracenje zadolzitelno nosete ocila za sonce i kapa
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...boooog da cuva i da brani...
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...sdk...se ubiv od smeenje... |
|
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.........
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...sdk...i jas tebe... |
|
Внеси реплика | страница <1 734735736737738 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |