|
Вицотека |
Внеси реплика | страница <1 7071727374 240> |
Автор | |
str8up
Сениор The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во продавница.
- Чиче, имаш шајки? - НЕ ! - А имаш бургии? - НЕ! - А васер-вага? - НЕ! - А каса? - НЕ! - Па што не го затвориш дуќанов? - Немам катанци! |
|
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot |
|
Josefina_m
Сениор Регистриран: 16.Октомври.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 608 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- Dobio jedan pandur na poklon vazu - kao "pandur meseca". dok je nosio kući, on je okrenuo a da nije ni primetio. Stavlja on vazu pred ženu i kaže: • Gledaj, ženo, šta ti je muž doneo! A ona mu odgovara: • Pa šta si mi doneo ovakvu, kad nema onu rupu. Gde bre da gurnem cveće? 'Ajde, sad lepo vrati ti to i traži drugu... Ode pandur kod šefa i sav tužan mu kaže: • Što ste mi, bre šefe, dali feleričnu vazu na poklon, žena zamalo da me linčuje. Ova uopšte nema onu rupu gde se gura cveće... Uzme to šef da vidi, gleda - ne može da veruje: • Stvarno nema rupu! - izjavi on oštro. Onda je pogleda odozdo i zabezeknut uzviknu: • Pa ona nema ni dno, jebote! |
|
zivej go zivotot najdobro sto znaes
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Trca debilce kaj majka si celoto rasplakano so krv na glavata i vika: D:Mamo,mamo me udrija so kamen. Majkata pocnuva da panici a na toa debilceto se smee... D:aprililiiiiiiiiiiliiiiiii so cigla me udrija. |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
дрља,... вицовиве сега ти ги читам.... кај ги најде....
|
|
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pita učiteljica djecu na satu:
- Što je to bijelo i ima dvije noge? Marica odgovori isti tren: - Kokoš - Točno Marice, a mogla je biti i guska! A što je to crno i ima 4 noge? Mate će ko iz topa: - Pas! - Točno Mate, a mogla je biti i mačka! A na to će Ivica: - Znate li vi učiteljice što je malo i tvrdo kad se stavi u usta, a veliko i smežurano kad se izvadi vani? Učiteljica pocrveni i opali Ivici šamarčinu. Na to će Ivica: - Točno, a mogla je biti i žvaka! |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
дал Господ интернет |
|
|
|
Drlja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дошол вампирот кај другар му на гости исто така
вампир и му вика:
-Брат мртов гладен сум дај нешто да каснеме! А овој на тоа вели: -Брат немам ништо. Откако другарот ги забележал двацата мртовци под масата му вели: -A овие што бараат тука бе!?! -Ааа... тие се дијабетичари! Баба ги чува за слатко. |
|
|
|
Drlja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Општествените системи преку 2 крави
СОЦИЈАЛИЗАМ Имаш 2 крави и едната му ја даваш на комшијата. КОМУНИЗАМ Имаш 2 крави. Владата ти ги зема и двете и ти дава малку млеко. ФАШИЗАМ Имаш 2 крави. Владата ти ги зема и двете и ти продава млеко. НАЦИЗАМ Имаш 2 крави. Владата ти ги зема и двете и те стрела. БИРОКРАТИЗАМ Имаш 2 крави. Владата ти ги зема и двете, ја стрела едната, ја молзе другата и го фрла млекото. ТРАДИЦИОНАЛЕН КАПИТАЛИЗАМ Имаш 2 крави. Ја продаваш едната и купуваш бик. Твоето стадо се множи и приходите растат. Продаваш се и се пензионираш со голем профит. АМЕРИКАНСКА КОРПОРАЦИЈА Имаш 2 крави. Ја продаваш едната и ја тераш втората да произведува млеко колку четири крави. Подоцна, запослуваш и експерт да испиташ зошто кравата цркнала. ФРАНЦУСКА КОРПОРАЦИЈА Имаш 2 крави. Стапуваш во штрајк затоа што сакаш 3 крави. ЈАПОНСКА КОРПОРАЦИЈА Имаш 2 крави. Ги редизајнираш да бидат со големина од една десеттина на обична крава и да даваат дваесет пати повеќе млеко. Потоа, правиш цртан филм кој ќе го наречеш Кравомон и го рекламираш на А1. ГЕРМАНСКА КОРПОРАЦИЈА Имаш 2 крави. Ги преправаш да живеат 100 години, да јадат еднаш месечно и да се молзат самите. БРИТАНСКА КОРПОРАЦИЈА Имаш 2 крави. И двете се луди. ИТАЛИЈАНСКА КОРПОРАЦИЈА Имаш 2 крави и незнаеш каде ти се. РУСКА КОРПОРАЦИЈА Имаш 2 крави. Ги пребројуваш и сфаќаш дека имаш 5 крави. Ги пребројуваш повторно и сфаќаш дека имаш 42 крави. Ги пребројуваш повторно и сфаќаш дека имаш 2 крави. Престануваш да броиш и си отвараш ново шише вотка. КИНЕСКА КОРПОРАЦИЈА Имаш 2 крави. Имаш 300 луѓе да ги молзат. Тврдиш дека вработеноста е 100%, дека имаш високи приноси на млеко и го апсиш новинарот кој ги објавил бројките. ИНДИСКА КОРПОРАЦИЈА Имаш 2 крави и ги сметаш за божества додека не цркнат. Изменето од Drlja - 09.Февруари.2008 во 17:25 |
|
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
дрља дрља.... хахахахаха..........
|
|
Josefina_m
Сениор Регистриран: 16.Октомври.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 608 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Imao jedan farmer farmu kokosaka i samo jednog, vec ostarelog petla. Pridje stari mladom i rece: - E, 'ajde da se dogovorimo, jeste da si nov, al' evo: pola koka tebi, - Dobro, mlad si, uzmi sve, al' ostavi mi bar dve koke, one najstarije... - Dobro, daj da se dogovorimo... Evo, da se trkamo do onog plota, pa - E, al' da mi das 5 metara fore, ipak star sam... I krenuli oni da trce, stari petao prvi, a za njim onaj novi, a sve |
|
zivej go zivotot najdobro sto znaes
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
во емигрантско одделение...
- име ?
- Абу Далах Сафари
- секс ?
- четири пати неделно...
- не, мислам машко или женско...
- и машко и женско , а
понекогаш и камила...
|
|
Drlja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Седат две жени во двор, кога од кај улицата доаѓа мажот на едната со цвеќе во раце. Таа коментира:
- Еве го мојов. Купил цвеќе и ќе очекува цел викенд да лежам раширена, со нозете нагоре. Втората зачудена прашува: - Што, немаш вазна?! |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 7071727374 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |