![]() |
|
Што читате моментално |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7071727374 163> |
Автор | |
defma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Брида-Паоло Коелјо
|
|
![]() |
|
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
postovi na forumov...
|
|
![]() |
|
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Чекајќи го Годо ~ Семјуел Бекет |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
![]() |
|
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Go cekale ama Godo ne se pojavil ![]() |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
![]() |
|
Sho-Sana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
Мич Елбом - Петтемина што ги среќаваш во рајот
|
|
![]() |
|
Valeta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 24220 |
Мојата убава шпионка - Колин Фалконер
|
|
Вистината е нашата најценета сопственост. Затоа ја употребуваме толку штедливо.
|
|
![]() |
|
tamara1990 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
Ja citam poezijata na Petre M Andreevski``Toa togas``...Covekot e genijalec....
|
|
![]() |
|
SiReNaTa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 257 |
citam za da naucam i da polozam ispiti u januar i posle mozam da uzivam i da citam neshto asalno
|
|
![]() |
|
butterflyM55 ![]() Сениор ![]() ![]() ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
Denes ja pocnav Brida od Paolo Koeljo
|
|
Единствената работа што стои помеѓу нас и тоталната среќа е реалноста.
|
|
![]() |
|
Valeta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 24220 |
Kako ti se dopadna Brida? Interesna li e ? ![]() |
|
Вистината е нашата најценета сопственост. Затоа ја употребуваме толку штедливо.
|
|
![]() |
|
nikita ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
deception point-dan brown
|
|
![]() |
|
Wonderful_Life ![]() Сениор ![]() Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Zoki Poki i KAsni Porasni 2 vo 1
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
ТОЈ: До кога ќе ме љубиш, мила моја?
ТАА: Додека со здив не го остинам срцево, додека не го сторам камен студен, и потем, и потем, мил мој. ТОЈ: Ваистина, до кога, до кога ќе ме љубиш, мила моја? ТАА: Додека со усни не го вжарам каменот и од него не сотворам ново сонце, и потем, и потем, мил мој. ВЕШТИЦА, Венко Андоновски -ама обавезно, обавезно прочитајте ја, јас ја обожавам и не ја претрчувам - ја густирам ![]() |
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
ЉУБОВ со мали букви-Франсеск Миралјес
би рекол одлична за периодов,кога и во еден здив ја прочитав |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7071727374 163> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |