![]() |
|
БЕСМРТНОСТА НА ФЕНИКСОТ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 716717718719720 1099> |
Автор | |
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ke pomine Nenuska
Pij cajce
vremeto e promenlivo..
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
nenuska ne spominjaj grla ovde, znaes deka i deca ne citaat
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
I jas ne bev dobra...
i seuste sum taka..
ama ke pomine
|
|
|
|
![]() |
|
Nenuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1652 |
DJAKI PA NE MISLEV NISTO LOSO
![]() |
|
![]() |
|
Mazite sekogas
sfakjaat dvosmisleno,Nenuska..
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Nenuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1652 |
(_) (_) AJDE VAL PO EDNO CAJCE DOBRO KE NI DOJDE
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Dzaki, tebe grloto dlaboko da ne ti e
![]() ![]() Samo da ve pozdravam. Cekam edna gospodicna da mi dojde na kafe, pa moze posle zaedno so nea ke se vklucime ![]() Vall ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
POZDRAV FILLE
![]() |
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
po edna gushka za nenuska i la fille
![]() ![]() |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
![]() Pak ke imas gostinka?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
BLAGODARAM DJAKI
![]() |
|
![]() |
|
Ne Vi se javuvam,,,
Ke me izbrkaat od rabota
![]() |
|
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
ДОБАН ДЕР.....
![]() КАКО СТЕ ????
|
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
DOBAR DEN PITU ....
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 716717718719720 1099> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |