|
Вицотека |
Внеси реплика | страница <1 6970717273 240> |
Автор | |
Josefina_m
Сениор Регистриран: 16.Октомври.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 608 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kako smjestiti 5 nesvrstanih u ficu?
Dva naprijed, dva nazad, a Indiru Ghandi u pepeljaru. |
|
zivej go zivotot najdobro sto znaes
|
|
Josefina_m
Сениор Регистриран: 16.Октомври.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 608 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sto je Dekadent?
Pasta za zube za one koji imaju deset zubi. A sto je Zirodent? Pasta za zube za one koji nemaju zube. |
|
zivej go zivotot najdobro sto znaes
|
|
vrapce
Нов член Регистриран: 07.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 30 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
si bilo edno momice se vikalo Martina!!!!!Taa namesto r vikala l,a baba i se vikala Rajna.eden den baba i Rajna i dala supa!!!!!!!Martina ja istrila supataiviknala:
-Babo Lajnooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!! |
|
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Морбидно семејство се вози по автопат во спротивен правец.
Мајката ја вади главата низ џам и во тој момент шишка камион и и ја откинува главата. Сите се смеат освен малата Ева која плаче.Таткото ја прашува: -зошто плачеш? А малава: -Не видов!!! |
|
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
vrapce
Нов член Регистриран: 07.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 30 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Si bila edna bremena zena.Taa posla na preglet doktorot i rekol:
-Treba da lapnis slol!!!!!!!!!!!!!!!!Taa lapnala. Drugiot den taa pak posla kaj doktorot i toj i rekol: -Treba da lapnes masa!Taa lapnala.Drugiot den taa pak posla kaj doktorot.Doktorot i rekol: -Treba da lapnes uste giteraTaa lapnala.I drugiot den odi na snimka i gleda deka bebeto sedi na stolot koj golapnala,nozete gi spruzil na masata so ja lapnala i deka bebeto sviri na gitara i pee: -Ne sakam da izlezam!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
Drlja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Отишил педер на лекар и му вели на докторот:
- Докторе, имам нешто во газов, да ми го извадите. Става докторот ракавици, пика рака, а педеров вели: - Подлабоко докторе, подлабоко... Докторов ја пика раката подлабоко и повоторно слуша: - Подлабоко докторе, подлабоко... И навистина, напипал докторов нешто, го вади и гледа малечка ружичка. А педерот му вели: - Мала пажња докторе... |
|
|
|
Drlja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sedat vo posledna klupa leprozen i mentalen.. ii sea
leprozenov zema ednata raka i ja frla niz prozor.. ii mentalniov rika
od smeenjeiii nastavnickata:
- TISINA u posledna klupa!!! I posle nekoe vreme zema leprozenov nogata si ja frla i mentalniov pak se kine od smeenje i nastavnickata pak: - TISINA u posledna klupa...!!! I po nekoe vreme pak leprozenov si ja zema glavata i si ja frla niz prozor i tuka mentalniov nemoze da prekine od smeenje... i nastavnickata: - Dobro sto se smeete vie u posledna klupa?????!! Mentalniov: -hahahhah.... nastavnicke.... hahahahhah ... ovoj bega od cas!!!!!! |
|
|
|
Drlja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Таткото му вика на синот koj e инвалид во количка
- сине иди бе малце надвор играј фудбал со другарчињата и синот му вика: - абе тато ја немам нозе и таткото му враќа на тоа: - се заебавам бе |
|
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
лудак и тој
КЛЕТВА- да даде Бог да ти падне клучот сред геј парада...ова другар на другар |
|
|
|
Drlja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што прави глувонемо дете без една рака?
-Дтка! (ццц...не треба да се шалам со вакви ствари не за друго не ми дозволува струката) |
|
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
зборат 2 плавуши
абе оваа Нова година се паѓа во петок а другата вика- леелеее само да не е петок 13ти |
|
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
trca zajkoto niz suma i na siot glas vreska " pederi , pederi " ... go zapira meckata i mu veli , nemoj zajko taka , pa ne se site takvi .... zajkoto prodolzuva da vika " pederi , pederi " ..... nemoj zajko , mu veli meckata , nekoj duri i ce se naljuti ..... zajkoto i ponataka vika " pederi , pederi " ..... eeeee , mu veli meckata , uste mleko na ustata ti izleguva a ti vikas sramotni nesta .... ne e mleko , veli zajkoto , " pederi , pederi "
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
на крајот од медениот месец мажот и вели на жената...
извини мила ,но сакам да ти укажам на некои твои недостатоци...
не се заморувај ,го прекинува сопругата ,ако не беа тие недостатоци ...ќе си најдев подобар сопруг...
|
|
Внеси реплика | страница <1 6970717273 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |