IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Штосеви, вицеви...
  Активни теми Активни теми RSS - Вицотека
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Вицотека

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 6970717273 240>
Автор
Порака
Josefina_m Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Октомври.2007
Локација: United Kingdom
Статус: Офлајн
Поени: 608
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Josefina_m Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2008 во 15:11
Kako smjestiti 5 nesvrstanih u ficu?
Dva naprijed, dva nazad, a Indiru Ghandi u pepeljaru.

zivej go zivotot najdobro sto znaes
Кон врв
Josefina_m Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Октомври.2007
Локација: United Kingdom
Поени: 608
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Josefina_m Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2008 во 15:12
Sto je Dekadent?
Pasta za zube za one koji imaju deset zubi.
A sto je Zirodent?
Pasta za zube za one koji nemaju zube.

zivej go zivotot najdobro sto znaes
Кон врв
vrapce Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 07.Февруари.2008
Поени: 30
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vrapce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2008 во 16:57
si bilo edno momice se vikalo Martina!!!!!Taa namesto r vikala l,a baba i se vikala Rajna.eden den baba i Rajna i dala supa!!!!!!!Martina ja istrila supataiviknala:
-Babo Lajnooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!
Кон врв
Drlja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Октомври.2006
Поени: 3373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Drlja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2008 во 17:02
Морбидно семејство се вози по автопат во спротивен правец.
Мајката ја вади главата низ џам и во тој момент шишка камион и и ја откинува главата.
Сите се смеат освен малата Ева која плаче.Таткото ја прашува:
-зошто плачеш?
А малава:
-Не видов!!!
газење%20од%20смеење
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2008 во 17:04
смеење
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
vrapce Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 07.Февруари.2008
Поени: 30
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vrapce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2008 во 17:07
Si bila edna bremena zena.Taa posla na preglet doktorot i rekol:
-Treba da lapnis slol!!!!!!!!!!!!!!!!Taa lapnala.
Drugiot den taa pak posla kaj doktorot i toj i rekol:
-Treba da lapnes masa!Taa lapnala.Drugiot den taa pak posla kaj doktorot.Doktorot i rekol:
-Treba da lapnes uste giteraTaa lapnala.I drugiot den odi na snimka i gleda deka bebeto sedi na stolot koj golapnala,nozete gi spruzil na masata so ja lapnala i deka bebeto sviri na gitara i pee:
-Ne sakam da izlezam!!!!!!!!!!!!!!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Drlja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2008 во 17:28
Отишил педер на лекар и му вели на докторот:
- Докторе, имам нешто во газов, да ми го извадите.
Става докторот ракавици, пика рака, а педеров вели:
- Подлабоко докторе, подлабоко...
Докторов ја пика раката подлабоко и повоторно слуша:
- Подлабоко докторе, подлабоко...
И навистина, напипал докторов нешто, го вади и гледа малечка ружичка. А педерот му вели:
- Мала пажња докторе...
смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Drlja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2008 во 17:31
Sedat vo posledna klupa leprozen i mentalen.. ii sea leprozenov zema ednata raka i ja frla niz prozor.. ii mentalniov rika od smeenjeiii nastavnickata:
- TISINA u posledna klupa!!!
I posle nekoe vreme zema leprozenov nogata si ja frla i mentalniov pak se kine od smeenje i nastavnickata pak:
- TISINA u posledna klupa...!!!
I po nekoe vreme pak leprozenov si ja zema glavata i si ja frla niz prozor i tuka mentalniov nemoze da prekine od smeenje... i nastavnickata:
- Dobro sto se smeete vie u posledna klupa?????!!
Mentalniov:
-hahahhah.... nastavnicke.... hahahahhah ... ovoj bega od cas!!!!!!
газење%20од%20смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Drlja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2008 во 18:02
Таткото му вика на синот koj e инвалид во количка
- сине иди бе малце надвор играј фудбал со другарчињата
и синот му вика:
- абе тато ја немам нозе
и таткото му враќа на тоа:
- се заебавам бе ма%20ајде
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2008 во 18:05
 смеење лудак и тој

КЛЕТВА- да даде Бог да ти падне клучот сред геј парада...ова другар на другар
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Drlja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2008 во 18:34
Што прави глувонемо дете без една рака?

-Дтка!

(ццц...не треба да се шалам со вакви ствариох не за друго не ми дозволува струкатаплазење)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2008 во 18:36
зборат 2 плавуши

абе оваа Нова година се паѓа во петок

а другата вика- леелеее само да не е петок 13ти
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2008 во 21:38
trca zajkoto niz suma i na siot glas vreska " pederi , pederi " ... go zapira meckata i mu veli , nemoj zajko taka , pa ne se site takvi .... zajkoto prodolzuva da vika  " pederi , pederi " ..... nemoj zajko , mu veli meckata , nekoj duri i ce se naljuti ..... zajkoto i ponataka vika " pederi , pederi "  ..... eeeee , mu veli meckata , uste mleko na ustata ti izleguva a ti vikas sramotni nesta .... ne e mleko , veli zajkoto , " pederi , pederi "
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Февруари.2008 во 00:14

на крајот од медениот месец мажот и вели на жената...
  извини мила ,но сакам да ти укажам на некои твои недостатоци...
  не се заморувај ,го прекинува сопругата ,ако не беа тие недостатоци ...ќе си најдев подобар сопруг...среќа
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 6970717273 240>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,484 секунди.