![]() |
|
Ми текна на... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6970717273 123> |
Автор | |
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
na mojata mladost i skolskite denovi...ubavina...so da vi raskazuvam...
|
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
ич не ми текна , много правични има , пун форум
Изменето од anakin - 29.Декември.2008 во 22:10 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
mi tekna na komandantica
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sho-Sana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
Ми текна на една мудра изрека: ЗА СВЕТОТ СИ САМО НЕКОЈ, НО ЗА НЕКОЈ СИ СВЕТОТ.
![]() |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
.......... mi tekna ..... ti si edna sto ja znam
![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
...aaaa i mene edni mi ja razubavija minatata nedela... ![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
..mi tekna deka ne ja pozdraviv komandantica...kaj li se vdade...
![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
ми текна дека во командантицата остана ланецот што беше за мене купен!!!
![]() |
|
![]() |
|
mi tekna deka kako furija dojde i si otide...
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...mi tekna deka celo vreme ve posmatra...i ni se smee...
![]() |
|
![]() |
|
...mi tekna deka mi se spie...
![]() |
|
![]() |
|
...... mi tekna deka treba da si odam a znam deka kje im nedostasuvam na nekoi
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
..... mi tekna deka zaboraviv da ve pozdravam
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
ми текна дека годинава уште два дена ќе заврши,а некој кафе у паркче не ми свари
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6970717273 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |