![]() |
|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 706707708709710 1402> |
Автор | |
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mnogu neshta...no podobro e nekogash
da se premolchat nekoi "kazuvanja" |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
....kauboj Djimi na magare java...
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
SDK
Od zesko...sega se naoblaci
ne e chudno da fati nekoe nevreme
samo nemoj...vo 16
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Сакам да кажам..... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
СДК.........е па заслужив мала паузичка......
![]() |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
СДК...некогаш кога мислам дека се отишло упм....одеднаш работите ‘‘тргаат ‘‘на убаво.....сега само чекам да ‘‘тргнат‘‘
Изменето од RUSHKA - 25.Јуни.2008 во 15:58 |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...sdk, deka se cuvstvuvam prekrasno... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
sdk, ne e fer
|
|
![]() |
|
tenija ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 05.Мај.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 57 |
Chuden ti e ovoj narod.
|
|
what's up doc?
|
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Ако и овој комшија реновира купатило а вади плочки со вибрациона машина јас се селам додека не заврши....не се трпи
![]() |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
tenija ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 05.Мај.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 57 |
Izdavam ednokrevetna soba.
|
|
what's up doc?
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
сдк....знаев дека полека но сигурно ке испадне башѓ како што реков....можда за некој бев баба Ванѓа ама се испадна каок што кажав...за на крај и полека но сигурно правдата да си го заземе своето победничко место и без збор да изустам (како и пред тоа) да испадне баш како што треба....хм..интересно е што никој нема да признае...ама затоа сите ја знаат вистината сега...не ми е потребно да ми пружат рака.....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
NE SAKAM DEMEK SOGLEDUVANJE FAKTI
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
ни ја не сакам неправди ама навистина бев во право
![]() ![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 706707708709710 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |