|
Сценарио за дестабилизација на Македонија |
Внеси реплика | страница <1 567 |
Автор | |
Alekxandar
Сениор Регистриран: 10.Јули.2012 Статус: Офлајн Поени: 1029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Која цена ке падни...??
|
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na parnoto
Taman koga podnesov baranje za otkazuvanje! |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Они и затоа ја сумнуват за да не те изпуштат како редовен платежоспособен клиент
|
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe ajde, mislat deka kje me zadrzat so 200 denari poniska smetka na tolku iljadarki?
A i onaka nema da mi treba, otidov jas na pechalba |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
Alekxandar
Сениор Регистриран: 10.Јули.2012 Статус: Офлајн Поени: 1029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изгледа не пратите доволно странска штампа.
Гасот ке поскапи од септември. |
|
svetosparki
Сениор Регистриран: 27.Октомври.2013 Статус: Офлајн Поени: 694 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
POCELO JE POCELO....UUUUUAAAAAAAAA LAVOVI-NAAAAAAAAAPPPREEEEEED ZETVARi...
Padna bomba od ...neboto?! pa udari Baba Meca tece gnoj-tece krv koj iskoci-toj e PRV...E,jebi ga iskacanje vise njama...ENDE... DOLE VLADA-GORE...DUR SE DOGOVORIME...(Zvinete ne ,arno ama ne ni se padnal pravio,a go cekame u momento)... STUDENTARIJA-NISTARIJA...SO REVIZIJA NA SISTEMOT U MKD PREKU RASTEGNATI CARSAFI PUNI SO BALJEZGARIJA... ETC...ETC...ETC... Posle Petardata so Pasosite,ete,ja docekavme i bombata na Zaev...Pukna ...i se rodi nova GORA...mene poise mi bese strav so bombata e stara,cuvana 13 godini u pazuvi i dobro so nemase zrtvi...Loso tempirana...E,da bese Pikovaniot...zatoa,drugput ubavo dogovori gi detaljite,pa posle praj so ke prais...Pikovaniot,koga trebase,zad sebe imase i Medium,i Logistika i Vojska... dobro,dodusa,posle ja "razoruza" i ja pikna u Parlament... Mediumot-doduse,vise go nema,ali naslusnav deka se trtka negde u Istocna Makedonija", Logistika-poise ima Pikovaniot u MKD,nego Crnci u Afrika... E,Vojska...abe,ke ja nemase IC,da ne napraija Spanska serija so Madam Lupe... Ali,jebi ga,GLEJ SEA TI SO KE PRAIS...Petardata projde ko so projde... Prvava bomba,za malce utna...Sea,pripazi so vtorata,potkovaj se ubavo,posovetuvaj se so Sorosoidite,znaat Tie,imaat iskustvo,vidi Vetarot kaklo duva...i vlagaj...Zasto,dosea,nikoj ne frlil tri bombi... Bidi maz,daj neka se gordee MKD (bez Bihacka)so tebe.... UDRI JAKO...UDRI JAKO...UDRI JAKO...UDRI JAKO... |
|
Gorazd777
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2008 Локација: Евразија Статус: Офлајн Поени: 1584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Има се ова некоја врска со СОЛУНСКИТЕ АТЕНТАТОРИ,па сега се се измешало,некој користи АЛЕГОРИИ,некој ВИСТИНА и ете ти ПАПАЗЈАНИЈА,че видш се е ВО ДЕСТАБИЛИЗАЦИЈА се Е ВО РЕФОРМИСТИКА,се е во ГНОЕН-РАЈ. УЖИВАЈТЕ во РАСКАРАЈ ПА ВЛАДЕЈ со ИЗМИСЛЕНА ПРОПАГАНДНА ДЕСТАБИЛИЗАЦИЈА,најубаво се ВЛАДЕЕ,сите се РОЧКААТ и СЕ ПАМЕТНИ,а САМО УЛАВИТЕ ВЛАДЕАТ.
Да се биде или не, - Во КРАЛСТВОТО ..нешто СМРДИ,а кога че се ПОПРАВИ,е за тоа ВЕКОВИ ТРЕБА на .. РАЗВОЈ на арамил..,не на МОЗОКОТ сточен. |
|
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА |
|
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ВОЕНИ АМЕРИКАНСКИ ПАРИ ЗА НЕВЛАДИНИ ОРГАНИЗАЦИИ КОИ ТРЕБА ДА УРИВААТ ДРЖАВИ Потврдено и од американските новинари: Соросоидите сакаат украинско сценарио во Македонија! |
|
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|
svetosparki
Сениор Регистриран: 27.Октомври.2013 Статус: Офлајн Поени: 694 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i sea...kkoj e u pravo?ebate kelesite...
|
|
Внеси реплика | страница <1 567 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |