IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Патот до заборавот на саканата личност
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Патот до заборавот на саканата личност

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 17>
Автор
Порака
mirkec Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Јули.2007
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 9
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mirkec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2007 во 16:54
тага Ako bila vistinska ljubov mnogu tesko se zaborava i sekogas posakuvas da ja vratis. Po mene ljubovta e kako balon - ako ednas pukne nema veke lepenje.
Naj macnoto e toa sto sekavanjata ostanuvaat. Steta.
Кон врв
badi Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Април.2007
Поени: 30
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај badi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2007 во 19:06
па нека останат ,зашто штета,нека боли ако треба за да се свести чоек за кого правел се...

п.с мелани мислеше од „неа“ не од „него“ така
Кон врв
natural Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Септември.2007
Поени: 18
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natural Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Октомври.2007 во 01:04
Originally posted by MissSexy MissSexy напиша:

Zamena samo a vo meguvreme golemi kolecini alkoholголема%20насмевка
Da mislis?treba da se isprobaзадоволство
PEOPLE CHANGE,THINGS GO WRONG,JUST REMEMBER LIFE GOES ON!
Кон врв
Isis Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

CATALYST

Регистриран: 19.Јануари.2007
Поени: 5871
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Isis Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Октомври.2007 во 12:18
.

Изменето од ACELERA - 27.Мај.2010 во 19:24
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Октомври.2007 во 14:22
Se prashuvam zoshto voopshto da se zaborava??
Lichnost koja tolku znachi vo zivotot-NIKOGASH ne treba i ne smee da se zaboravi.
Konechno,taa bila del od nego-zoshto bi zaboravale??

Изменето од mamma - 24.Октомври.2007 во 14:24

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
str8up Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Producer

Регистриран: 18.Април.2007
Поени: 1492
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај str8up Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Октомври.2007 во 03:22
Originally posted by bone bone напиша:

ако било нешто навистина вредно никогаш нема да го заборајш   Pinch

mhm...среќа
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot
Кон врв
tytysh Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 25.Јули.2007
Поени: 59
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tytysh Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Октомври.2007 во 20:55
NAJDIJA SOVRSENATA LICNOST KOJA KE JA SAKAS I KE TE SAKA I KE ZABORAVIS NA SE. KE PRAVIS SE ZA NEA KE .......
NEMAM ZBOROVI DA TI OPISAM KAKVO E CUSTVOTO SAMO KOGA KE JA NAJDES TAA LICNOST NE JA PROPUSTAJ SAKAJ I SAKAJTESE BIDETE ZAEDNO ZASEKOGAS I KE NEMAS NI PROBLEM NI TAGA NI NESREKA SAMO LJUBOV I SREKA
sakaj i bidi sakan
Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Октомври.2007 во 12:24
ke ja zaboravam so narednata devojka , fala bogu
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
Lady Blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Поени: 8431
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Ноември.2007 во 10:20
Spored mene postojat samo dva nacina za takvo nesto: Ili najdi si zamena i toa najbrzo sto mozes ili ednostavno sedi i cekaj vremeto da si go napravi svoetoголемо%20гушкање
Кон врв
connected Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2007
Поени: 2787
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај connected Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Ноември.2007 во 13:05
верувај во животот има и други тешки работи, соочи се со себе и види дали сеуште го сакаш. Ако е така, додека е тазе гледај да ја средиш работата, но ако стварно не бива тури пепел и оди даље.
поздрав
Кон врв
tanjaaa Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Септември.2007
Поени: 5
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tanjaaa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Ноември.2007 во 14:32
  ZNAM DEKA MNOGU BOLI KOGA GO GUBIS TOJ STO TI ZNACI SE VO ZIVOTOT.BOLI KOGA JA GUBIS SVOJATA NAJGOLEMA LJUBOV.I KAKO PONATAMU BEZ NEGO KAKO? DA, TREBA DA BIDEME PAMETNI I REALNO DA GLEDAME NA SITE RABOTI NO NEKOGAS EDNOSTAVNO NE MOZES NEMAS SILA PREMNOGU TE BOLI. I KAKO DA SE SOOCIS SO TAA ZAGUBA KOGA GUBIS DEL OD SEBE, SRCETO E SKRSENO NA MILION PARCINJA, SAMO SOLZI GO OBLEVAAT LICETO A NASMEVKATA OD DAMNA NE E VEKE PRISUTNA. сршено%20срце
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Ноември.2007 во 14:39
Originally posted by connected connected напиша:

верувај во животот има и други тешки работи, соочи се со себе и види дали сеуште го сакаш. Ако е така, додека е тазе гледај да ја средиш работата, но ако стварно не бива тури пепел и оди даље. поздрав

КРПЕЊЕ.. НЕ ПРЕПОРАЧУВАМ!!!ПАК КЕ СЕ СКИНЕ..!!!АКО НЕ НА ИСТО..ДО НЕГО..!!!ЗАТОА..НОВО СИ Е НОВО..,ПОСКАПО Е СИГУРНО ....НО НОВО...!!!ДА НЕМА ЉУТИШ...ПОСЛЕ...!!!!

...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
tanjaaa Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Септември.2007
Поени: 5
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tanjaaa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Ноември.2007 во 14:42
        A SEGA SAKAM ODGOVOR NA OVA PRASANJE
STO TREBA DA NAPRAVIME KOGA TVOJATA NAJGOLEMA LJUBOV TI VELI DEKA PREMNOGU TE SAKA,DEKA ZIVEE SAMO ZA TEBE, DEKA NE MOZE DA PRESTANE DA MISLI NA TEBE, NO PORADI ODREDENA PRICINA NE MOZE DA BIDE SO TEBE.
      KAKO GLASI ODGOVOROT NA OVA PRASANJE????????????

Кон врв
Mishell_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Јуни.2007
Локација: Sweden
Поени: 575
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mishell_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Ноември.2007 во 14:45
Originally posted by tanjaaa tanjaaa напиша:

A SEGA SAKAM ODGOVOR NA OVA PRASANJE
STO TREBA DA NAPRAVIME KOGA TVOJATA NAJGOLEMA LJUBOV TI VELI DEKA PREMNOGU TE SAKA,DEKA ZIVEE SAMO ZA TEBE, DEKA NE MOZE DA PRESTANE DA MISLI NA TEBE, NO PORADI ODREDENA PRICINA NE MOZE DA BIDE SO TEBE.
      KAKO GLASI ODGOVOROT NA OVA PRASANJE????????????

Definitivno nesto se krie pozadi tie zborovi. Bidi vnimatelna, zosto se poretko se onie sto se iskreni, a se poveke gi ima onie sto laskaat za da go dobijat ona sto go sakaat.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 17>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.