|
Смртта на вашиот домашен миленик |
Внеси реплика | страница <1 5678> |
Автор | |
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Najtesko mi bese koga ni ja otruja Lora-germanski ovcar. Imase 8 mali kucinja stari 2 nedeli. Stom vidovme deka so kuckata nesto ne e vo red odma viknavme veterinar koj i stavi nekolku injekcii i ni rece da bide podaleku od kucinjata za da ne se otrujat i tie preku mlekoto. Znaci bese oddalecena edno 10 tina metri od boksot, gi slusase kucinjata i so poslednite sili ja krevase glavata i gledase natamu so veke propadnatiot i bled pogled. Luge, takva majcinska ljubov i takva majcinska sila do togas ne sum videla.
I posle 10 godini mislev deka ke go napisam postov bez solzi ama se izlazav. A i pred edna godina mi umrea dvata germanski ovcari za dva dena so simptomi na truenje. Im kupiv po 50 grama hrana od specijalizirana prodavnica za milenicinja i naredniot den - iznenaduvanje. Dali e od hranata zasto do togas bea hraneti samo so domasno podgotvena hrana ili nekoj drug zamesal prsti ke mi ostane misterija. Togas barav kade moze da se izvrsi autopsija, prasuvav po vetrinarni stanici kaj nas i vo Skopje......ne placev ama bev besna... |
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vaka?
|
|
Стефи.Ј
Нов член Регистриран: 17.Март.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како помала, ми донесоа маче за роденден. И многу беше будало, само правеше глупости. И еден ден падна од 8 спрат, али преживеа. Ама нешто се поремети и вршеше нужда кај стаса, и го дадовме кај роднини во двор, и го снема. Мислам дека го мавна кола Се убив од плачење.
|
|
Wonderful_Life
Сениор Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mnogu me pogoduva smrta na moe milenice
|
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...i mene kuceto mi go unistija dzukeliiiiiiiiiiii
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
Wonderful_Life
Сениор Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
nikolabitola
Сениор Регистриран: 05.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 150 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
10 години чував обично куче, ми го отруја. Јас не знам што душа имаат некои луѓе, вчера пред зграда му дадов јадење на едно куче, скокаше се радуваше, по пола саат го најдов мртво со пена на уста. Да не види некој дека сакаш нешто се радуваш на нешто, има некои луѓе им пречи да си среќен па уништуваат се што те прави среќен. Мене животните многу ме прават среќен, затоа ме погодуваат такви работи.
|
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mjaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lele pomorbidna tema nema na forum....za smrt se pravi muabet
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vikas deka e epten morbidna
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Anarchy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
duri i ne sakam da citam komentari....
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
epa slobodno preskokni ja temava. i dosta so of topic
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Anarchy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ok chief
|
|
peggybllu
Нов член Регистриран: 29.Јуни.2013 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mene na 26ti mi umre macorot go cuvav 4 god i mn bev privrzana so nego i najtragicno e sto bev vo oh koga mi padna od 5ti sprat i umre
|
|
Внеси реплика | страница <1 5678> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |