IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Фотографија, камери и видео
  Активни теми Активни теми RSS - Kakov fotoaparat koristite|?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Kakov fotoaparat koristite|?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 12>
Автор
Порака
KoKi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Ноември.2005
Статус: Офлајн
Поени: 466
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KoKi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2006 во 03:20
Originally posted by vojneski vojneski напиша:

Zdravo!

Se izvinuvam so ke izbegama malku od glavnata tema. Me interesira, se spomna deka digitalen aparat mozi da se poraca preku Amazon. Kolku e to vistinito. Bidejki nie kako drzava imame restrikcija za poracuvanje preku Amazon. Dali mozi da se najdi vo Skopje Canon 350D i za koja cena.

moze vo nekolku prodavnici, od koi Genel e valjda generalen distributer za Canon... no im se mnogu glupi cenite... neznam sto im e fintata no do nekoe vreme 350kata bese 48000den. (so ddv) a sega imaat nekoja proletna ili sto znam kakva akcija/kolekcija i cenata na istiot aparat e 54500den. (so ddv) BUDALA RABOTA! samo kaj nas go moze ovaConfused

drugo mesto e http://www.pixplus.com.mk/index.aspx tamu 350kata e 58000den. no vo paket so battery pack....
Кон врв
dimi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Септември.2005
Поени: 406
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dimi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2006 во 10:09
koki kaj bil be 350-kata 48000 denari. toa da ne e bez objektiv ili da ne e 300-kata. jas go gledav koga go donesoa bese ama nikogas ne bese pod 57000
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KoKi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2006 во 12:35
bese... na nivnata web strana pisuvase 41000 bez ddv sto doaga 48000 i nesto so ddv...

e sega kolku im se tocni tie ceni na internet neznam jas...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KoKi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2006 во 12:41
eve ti printscreen!
sum ja imal zacuvano:)

Кон врв
dimi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Септември.2005
Поени: 406
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dimi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2006 во 14:31
ok
ne mi se veruva da bil tolku eftin.
ke da e ova cena za body only
Кон врв
vladimirv Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Јуни.2006
Поени: 11
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vladimirv Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2006 во 18:38

Фала ви многу за одговорот.

Кон врв
iceage Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 17.Април.2006
Локација: Macedonia
Поени: 14
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај iceage Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јуни.2006 во 21:25
Originally posted by KoKi KoKi напиша:

Originally posted by vojneski vojneski напиша:

Zdravo!

Se izvinuvam so ke izbegama malku od glavnata tema. Me interesira, se spomna deka digitalen aparat mozi da se poraca preku Amazon. Kolku e to vistinito. Bidejki nie kako drzava imame restrikcija za poracuvanje preku Amazon. Dali mozi da se najdi vo Skopje Canon 350D i za koja cena.

moze vo nekolku prodavnici, od koi Genel e valjda generalen distributer za Canon... no im se mnogu glupi cenite... neznam sto im e fintata no do nekoe vreme 350kata bese 48000den. (so ddv) a sega imaat nekoja proletna ili sto znam kakva akcija/kolekcija i cenata na istiot aparat e 54500den. (so ddv) BUDALA RABOTA! samo kaj nas go moze ovaConfused

drugo mesto e http://www.pixplus.com.mk/index.aspx tamu 350kata e 58000den. no vo paket so battery pack....
-----------------------------------------
Коки имаш грешка, разгледај ги поубаво понудите и ке видиш дека се е во ред. Цената од 48000 е без објектив, а 54500 со објектив.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KoKi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2006 во 14:25
LedenoDoba, ceni bez objaktivi na stranata voopsto ne pojtojat... a cenata od 41000(bez ddv) bese na istoto mesto kade sto sega pisuva 46000(bez ddv)... taka da ili stvarno bil poeftin, pa go poskapele(!?) ili bilo greska pa ja popravile... vo sekoj slucaj krajno neodgovorno od nivna strana... aj batali ne se isplati tolku komentari za niv;)
Кон врв
iceage Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 17.Април.2006
Локација: Macedonia
Поени: 14
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај iceage Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2006 во 21:22
Originally posted by KoKi KoKi напиша:

LedenoDoba, ceni bez objaktivi na stranata voopsto ne pojtojat... a cenata od 41000(bez ddv) bese na istoto mesto kade sto sega pisuva 46000(bez ddv)... taka da ili stvarno bil poeftin, pa go poskapele(!?) ili bilo greska pa ja popravile... vo sekoj slucaj krajno neodgovorno od nivna strana... aj batali ne se isplati tolku komentari za niv;)

Koki jas ti odgovoriv na toa ti so si pisal prethodno za cenite od 48 i 56iljadi, inace momentalno da cenata e kacena na 40 na 46 iljadi.   I imas napisano deka ceni bez objektivi na stranata uopste ne postojat, znaci site ceni sto se objaveni na stranata se BEZ objektivi samo body na aparatot, ne gledaj toa sto na slikata se so objektiv. Ako imase objektiv ke bese naglaseno.

pozdrav
Кон врв
Flix Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Клабинг

Регистриран: 14.Септември.2005
Поени: 9229
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Flix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2006 во 23:25
Ej  a koj aparat e podobar canon a620 ili a700 ili pak da si soberam uste 10 000  za canon s3 is ???
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KoKi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2006 во 01:51
flipsi, a da soberes uste 10 x toa i da si kupis nesto pro? Wink Big smile

LedenoDoba, jas kako sto znam cenite im se so objektiv, ednas koga bev tamu gi prasav za 20-kata i mi ja kazaa istata cena od internet, so toa sto mi naglasija koj objektiv ide so aparatot!

pozdrav:)

Изменето од KoKi - 04.Јуни.2006 во 01:52
Кон врв
Mire Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Септември.2005
Поени: 1594
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mire Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2006 во 10:58
Genel se najobicni derikozi! Problemot e sto ni drugite ne se nisto podobri. EVI-internacional (pretstavnikot za Minolta) na vremeto mi baraa 700EUR za aparat koj go nabaviv za 400 od Germanija, so se VAT.

Pixplus, imaat uste mesto za podobruvanje, no sega za sega se ubedlivo najdobri so cenite.

Inaku, koj ima moznost da nabavi od USA, ce si zavrsi rabota. Nigde niz EU cenite ne se tolku niski kako vo USA.
Da se obideme da pomogneme i na onie, navidum izgubeni slucai. Za preporacana postapka    klikni TUKA
Кон врв
Flix Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Клабинг

Регистриран: 14.Септември.2005
Поени: 9229
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Flix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2006 во 12:19
Jas canonot na amazon go najdov za 10 000 denari poeftin od tuka, i da mu klam carinai ddv pak idi 6000 poeftin. I sega zamisli seto toa mu e kar na genel kaj nas. Najdobro e da si poracas preku internet, a plus toa jas koga ojdov ovde vo bt da prasam za canonot mi rekoa deka trebalo da se poraca i kaj da e za 5-6 dena ke mi stignel a da go poracam preku internet za 2-3 dena stiga.  
Кон врв
vladimirv Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Јуни.2006
Поени: 11
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vladimirv Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2006 во 13:48
A od kade ke go poracvas preku internet?
Imas probano od Amazon da poracas?
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 12>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,109 секунди.