|
Фантазија |
Внеси реплика | страница <1 56789 10> |
Автор | |
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
UBAV STALOZEN MUABET BRAVOS |
|
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
|
|
kandid
Сениор Регистриран: 26.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A spored koj toa leksikon ovie poimi se taka grupirani?...Spored onoj sto ti si go napisal/a?
I zosto sekojdnevnoto razmisluvanje za neostvarenite zelbi go poistovetuvas so nedostatok na volja,ideja itn.?
|
|
I posle mene-POTOP!!!
|
|
babuska
Група Регистриран: 12.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 58 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da be kandid, jas si koristam moj leksikon. Ima nesto tuka pogresno? Ne mislam na definiciite, tuku na pristapot.
Toa za zelbite do nekade i si vo pravo. Idejata mi bese deka spagja vo zanes (a ne vo fantazija), se dodeka nisto ne se prevzema istite da se ostvarat. Ako ima konstruktivno razmisluvanje za toa sto go sakame, sledeno so soodvetna akcija, ondak e potpolno OK. |
|
kandid
Сениор Регистриран: 26.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ok...
Inace mozda zvucev grubo u prethodniot post ali nemav namare da ti go omalovazuvam stavot...samo ti go postuvam mislenjeto pa zatoa i imam zelba da ti repliciram
|
|
I posle mene-POTOP!!!
|
|
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
имам навика да си сонувам со отворени очи, да си замислувам подобро СЕ,ама колку помалку желби имаш тоа подобро.може да ти е болно вракањето од фантазијата во реалниот живот.
|
|
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kako da se poznavame
|
|
angelmk
Сениор Регистриран: 02.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 135 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
чат-пат и на мене ми се дешава day dreaming,у тај момент сум над све ,али враќањето назад е разочарувачко
|
|
"BEAUTY IS TRUTH, TRUTH BEAUTY."
|
|
Isis
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
затоа треба помалку да си ствараме сами такви илузии, и да си живееме овде и сега.да бидеш задоволен со тоа што го иамш не дека солам памет ама ... |
|
аџија
Сениор Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па мислам дека човек што не фантазира, тој човек подобро да е мртов, бидејќи и утре и задутре, ќе биде ист како вчера. Само човек кој фантазира, може и да ја врши таа божествена карактеристика вградена во нас: ДА ТВОРИ!
Затоа, dream on... |
|
Isis
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мислам ок е да си имаш какви такви планови и да си се стремиш кон нешто,
ама јас знам човек кој фантазираше за 1 личност- недостижна за него, па се швркна!!! нема правило за што смее да се фантазира, а зависи и личноста какова е, сум слушала си вика-ејјјј,да си иамв сеа 1 кола, па у нејзе мп3 плеер,па женски сами се лепат, а уствари лежи по цел ден и му кука на татко му за кола. Изменето од ACELERA - 20.Февруари.2007 во 11:11 |
|
аџија
Сениор Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Така е Аселера.... Всушност, не може само со фантазирање да се направи нешто. Ама не може ни без.
Поздрав. |
|
ASTRIX
Сениор OBSESSIVE DREAMS Регистриран: 18.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 763 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
добро е да имаш стремеж кон подобро...
да целиш кон нешто... ама забегана фантазија ? може ке гаам нереални илузии дека 1 ден ке бидам со Анџелина Џоли? |
|
Sulltan Murad
Сениор Регистриран: 18.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 0 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne be kakva angelina jolie idi so britney spears |
|
superbaby
Сениор Регистриран: 05.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 184 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mnogu si fantaziram a i site toa go pravime samo sto od tolku mnogu fantazija eden den mnogu ke se razocarame od realnosta.
|
|
Внеси реплика | страница <1 56789 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |