|
Теми за разговор со девојка во кафич |
Внеси реплика | страница <1 56789 11> |
Автор | ||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Абе пред мене две така се попалуваа
Ај че ти раскажувам
|
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Леле едвај чекам да чујам целата сум у уво.. односно очи
|
||
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Че почекаш малку ... ама че вииш
|
||
|
||
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Колку... долго?
|
||
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
||
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
видиш, сум рекла дека палит ова |
||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...најчесто за кризата на блиски исток,пошто таа секогаш е присутна.
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mozes da ja prasas za iskustva u vaginalni infekcii... cisto kolku da tece muabet...
|
||
Incredible Blue
|
||
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa nemora da razgovaraat, moze samo muzika da slusaat i da se gledaat
|
||
vivi
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
кај по страрата генерација тоа може и да важи ,но кај современите младежи ќе те помислат за нејглупиот човек во светов
|
||
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne e tocno ... nema vrska toa so godinite i tipot na muzikata
|
||
vivi
|
||
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A ste slushnale za sapioseksualci?
|
||
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не .Што е тоа ?
|
||
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Toa ti e koga morash da zborish... zsh, bitna e intelegencija, pamet, de.( vo sluchaj dokolku zhenckata e sapioseksualec)
Inaku, ako te nema vo nejzinite "ochi" - sho sakash zbori...... (ama toa e moe mislenje). Изменето од viktorija123 - 17.Април.2012 во 12:54 |
||
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ондак че и речи ... абе ја видов мајка ти одеше кај онај ... онај ... речи го бе ... ту не ми текнува ама мислам дека сте роднини - А а а а кој кажи кај кој да не ти вадам очите се
|
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 56789 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |