|
МРТВ присилно ќе ги наплаќа сметките |
Внеси реплика | страница <1 567 |
Автор | |||
Македон
Сениор Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Сеуште се води прекршочна постапка против ЕВН. Ќе видиме како ќе одлучи комисијата. |
|||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
pa nema be vekje takvo neshto,..odvoeno mislam so posebna stafka,
...ili ima?
|
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||
fstak
Група Регистриран: 31.Октомври.2010 Статус: Офлајн Поени: 99 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
nerazbrav postoj zakon ili ne postoj ili koj sto stigne ne strizi.Jas imam potcueno deka so voveduvanjeto 18 % ddv.,toa trebalo da prestane da se naplaka,zatoa sto vaka ispaga deka nie plakame poveke od 50% danok.A toa e duplo od toa sto imame potroseno. |
|||
Македон
Сениор Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Постои закон, но постои и договор, кој секако е базиран врз Уставот и законите. Не би знаел да ти кажам дали ДДВ е супституција на овие нешта, но, знам дека се води прекршочна постпка против ЕВН. Што ќе одлучат таму, ќе видиме. |
|||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ne e tolku problemot taa tretina,...problemot e shto koga ja rachunaat strujata tuka sprema drugi,
nea ne ja rachunaat , pa izleguva deka strujata za nas e skoro besplatna ,...
...shto apsolutno ne e taka , koga ke se sobere se vo smetkata izleguva deka tuka e ...tuka nekade so drugite zemji vo evropa , pa duri i poskapa od ,,....vo nekoi zemji...
...samo shto tuka desetici pati pomalku se plakja istata rabota tamu!
tuka saatnica e okolu edno evro ( a i pomalku ) ,...shto otprilika znachi deka cel saat r'mbash za eden poasalen sladoled na...stapche!
|
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Cccc..posle kravite na red dojdoa gluvcite od podrumite vo zgradite...sega nim ke im stavat televizori za da gledaat..oti drug koj ke gleda
Македонија- Радиодифузната такса за куќните совети чека толкувањ |
|||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Овие од УЈП ако се нормални јас ќе се обесам на сред плоштад.
Денес скапав во таа зградата на МРТ, поголем хаос не можат да направат. Еден шалтер, броеви нема, сите преку ред се пикаат Ми стигнаа сметки на дури три адреси!!! Абе алооо, физички е невозможно да живеам на три места истовремено, а законски невозможно е да имам три постојани адреси во лична карта. Па дали сте вие нормални??? Први месец во годината, платив за 6 месеци ОДНАПРЕД! Во февруари платив за уште 6! И на последната сметка ми пишува заостанат долг од ХХХ денари. На еден човек пред мене му блокирале трансакциска за веќе ПЛАТЕНИ сметки! И нормално не завршив работа. Ама утре пред 9 им се цртам на шалтер, има да зажалат што ме натерале да излегувам од работа во период кога се ми е турбо Ми иде јас да ги тужам. Кој знае дали можам
|
|||
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|||
Внеси реплика | страница <1 567 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |